Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bence önce kendi yaralarını tamir etmesi lazım gorustugun insanın. ..
sende de yara açmış haberi yok...
üzülme canım bunlar imtihan. ..
sabredersek Allah daha hayirlisini verecektir inan...

Bende hep öyle dua ederim ama ne biter bizim ilişkimiz nede tamamına erer bende bilemez olurum öyle.bazen bir sebep olur hayırlı değilmiş derim hayrı yaklaştır Rabbim derim yine bu çıkar gelir.Tükendim yani

Canim bence Allah gösteriyor sana. Yani konunu biliyorum. Depresyon bahanesiyle arayip sormamasi.. Bence kesinlikle önüne bakmalisin artik

Canim bence Allah gösteriyor sana. Yani konunu biliyorum. Depresyon bahanesiyle arayip sormamasi.. Bence kesinlikle önüne bakmalisin artik
Vala canım ben önüme bakıyorum ama yine o çıkıyor.o meseleyide orada yazmadım ama tam rezillik meğer aveada sorun varmış ki abimlerde filanda varmışmo gün bilmiyordum adamda bana kızmış hiç mi aramaz sormaz merak etmez diye.ama bahane değil demekki sende merak etmedin ki hattından haberin yok.

Bence bu çocuktan umudu kesip yeni çıkan kismetlere yonelmelisin. Eğer gercekten hoslansaydi eskisini bir çırpıda unuturdu canım emin olabilirsin. Bu arada yaş kaç senin?

Evet ben de öyle düşünüyorum aslında ama ne bileyim içimden bazen de acaba kısmetim o mudur demeden edemiyorum. Olsa olurdu zaten. Ben 28 yaşındayım bu arada

bence önce kendi yaralarını tamir etmesi lazım gorustugun insanın. ..
sende de yara açmış haberi yok...
üzülme canım bunlar imtihan. ..
sabredersek Allah daha hayirlisini verecektir inan...

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim

Ben maneviyatı yüksek biri değilimdir hih.o yüzden endişelerim var her hayırlı olan bizi memnun etmezmiş ya hiç olmadık yerden hayrı olurmuşda bilmezmişiz baze o yüzden mutsuz olurum diye korkuyorum arada

Anladım. Yani ben sevmem öyle ilişkilerde arafta birakilmayi . Biterse biter devam ederse de eder . Hakkında hayırlısı o zaman canim

Evet ben de öyle düşünüyorum aslında ama ne bileyim içimden bazen de acaba kısmetim o mudur demeden edemiyorum. Olsa olurdu zaten. Ben 28 yaşındayım bu arada

Birinin kararını aylarca bekleyecek yaşta değiliz canım yanlış anlama da. O yüzden dedim önüne bak diye. 20 günü bırak ben 2 gün bile bekleyemem

Kızlar şöyle birşey geçmişti başımdan.su anki görüştüğüm kişiyle uzunca bir süre ayrıydık bir ara.karşıma biri çıktı hoşlandım da açıkçası ama bir şey vardı içimde rahatsız eden.Dursuk yere dalgın dalgın arkadaşıma bu beni sınamak için var dedim hissettim yani var birşey. Cevap vermedim beklettim ögrendim ki bir ay sonra ailesi sözlemiş bunu ama hala benim peşimde.bazen hissettiriyor Rabbim hep böyle hissetsek keşke

Anladım. Yani ben sevmem öyle ilişkilerde arafta birakilmayi . Biterse biter devam ederse de eder . Hakkında hayırlısı o zaman canim
Aynen sıkıldım bende.hani biri gelsin evleneyim diye değil ama böyle olmaktansa yalnızlığı bilmek daha iyi sanırım.hazır içim soğumuşken bitsin diyorum bakalım.sağol canım amin

Birinin kararını aylarca bekleyecek yaşta değiliz canım yanlış anlama da. O yüzden dedim önüne bak diye. 20 günü bırak ben 2 gün bile bekleyemem

Yok yanlış anlamam. Artık bazı şeylerin tam zamanı, zaten o 20 gün bana 20 ay gibi geldi. Teşekkür fikirleriniz için, ben yoluma bakayım en iyisi:)

Yok yanlış anlamam. Artık bazı şeylerin tam zamanı, zaten o 20 gün bana 20 ay gibi geldi. Teşekkür fikirleriniz için, ben yoluma bakayım en iyisi:)
Beklemek... telefonun her calisinda kalbin yerinden cikacakmis gibi olmaktır.
Beklemek... sabah kalktığında henüz yüzünü bile yikamamisken ilk iş o aradı mi telefona bakmaktir.
Beklemek... o kadar acı verici bir süreçtir ki ben bunu çok yaşadım bir daha da yasatmasin Rabbim. Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum canım hakkında hayırlısı

Evet hayatımın her döneminde bekledim. Zor çok zor... Cümlemizin hakkımızda hayırlısı olsun, tez vakitte dualarımıza kavuşalım, huzurlu evliliklerimiz bizi çok seven eşlerimiz hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

çok doğru gerçekten bende belirsizliği sevmem tek bu nedenle çok sevdiğim bir insandan vazgeçtim o zaman çok zor olmuştu bugün iyiki olmadı diyorum

muhabbet güzelmiş ya kaçırmışım galiba iyi olmuş kızlar ya hep liste yapacak değiliz ya azcıkda dertleşelim dimi :) yazdıklarınıza baktım da genel olarak hep aynı şeyleri yaşıyoruz galiba yeni birini tanımak kendini ona tanıtmak ona alışmak yok o olmadı yeni birini beklemek onu tanımak kendini tanıtmak yok o da olmadı .... bitmeyen süreç ne kadar yorucu dimi ben çok yorulduğumu hissediyorum artık sanki hiç evliliğe dair hevesim kalmadı gibi karşıma çıkan insanlar hep seçmece gibi arkadaşlarım bile takılıyor artık paratoner gibisin nerde değişik insan var kendine çekiyorsun diye oysa ki kendi halinde mütevazi yaşayan biriyimdir Rabbim ne zaman nasip ederse elbet o zaman olacak sorgulamak haddim bile değil ama endişelerim korkularım hiç bitmiyor tabi bunu etrafındaki insanlara anlatmakda ayrı bir mesele sanki evlencek adam çıktı da ben yok dedim kısacası zaman geçtikce sanki daha da zorlaşıyor gibi her şey çok mu bunalıma bağladım ne

Bazen yaşamak ağır geliyor , insan olmak ne zormuş diyorum. Insanların onyargilari, mahalle baskısı, bitip tukenmeyen imalar... Allah im hayirlisiyla bi olseydik diyorum... evet yaşamaya hevesim kalmıyor. Sanki herkes dört nala koşarken ben yerimde sayıyorum. Arkadaşlarımın çoğuna bakıyorum evlenenler, çocuğunu yapanlar, hatta ikincisini doğurganlık bile oldu. Benim ise hayatımda evlilik niyetinde olduğum birini bırakın aday adayının adayı bile yok bazen için kan ağlıyor ama benim de imtihan im bu diyorum, sabretmem gerek diyorum

bi arkadaşım vardı kpss değil ki bu çalışıp kazansak derdi evlilik için aynıyız canım ya arkadaşlarımda hatta sülalemde bekar kalmadı sonları oynuyorum nasipten ötesi olmuyor işte Rabbim beklediğimize deyecek eşler evlilikler nasip etsin o kadarda evliliği kötü giden var ki bekar kalmak daha mı iyi diyosun Rabbim eşlerimizle imtihan etmesin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…