Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bu ekiple veya katilmak isteyenlerle kac tane fetih suresi okuyabiliriz ben iste cabuk toplanir sayi belli olursa okuyabilecegi kadar okurum ama tahmini iki uc gunum var adet olmama ancak sonraki duaya katilabilirim.

Amin Allah razı olsunyürekten kocaman amin tüm bekar kardeşlerimize özellikle de sizlere de nasip etsin

canım benim çok sevindim ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin...
gelişmeleri yaz bize merak ederiz...
nice gusel haberlerini alırız inş. .
Amin canım inşallah güzel haberler veririm size tabi yazarım inşallah.. Ben buraya birileri görüşmesini yazınca çoook umutlanıyordum ve dualara daha yürekten devam ediyordum. Rabbim sizlere hepimize en hayırlı kapıları açsun amin

Elanurcum beni hatırladın mı canım ya yazdıklarını her kelimesine kadar seni öyle iyi ablayarak okudum ki anlatamam inan kendim gibi üzüldüm.bunu yaşamayan bilemez ben de salaklıklar yaptım açıkcası anlatsam şaşırırsın.hiç bir şey değil tek çare tevekkül ve dediğin gibi kadere razı gelmek Allahın verdiğine razı olup en hayırlısını beklemek, vermiyorsa mutlaka vardır bir hikmet. Tabi ezbere konuşmak kolay ancak yaşarken zor. İnşallah en hayırlı kapılar açılır elanurcum inşallah en hayırlı zamanda karşına çıkar nasibin. İnsanların dalga geçmelerini de umursama boşver şimdi senin yüreğin narin yaralı olduğundan hep üstüne alınıyorsun.boşver dalga geçmek alay etmek çok kötü. Inlar yaparsa da umursama Allah herşeyi görüyor.güçlü ol Allaha dayan.twk çare bu. Allah bizi seviyor inşallah kendisinden daha fazla kimswyi ve hiçbir leyi sevmemizi istemiyor bizleri eğitiyor belki de..

elanurcum canım hiç canını sıkma planların üstünde elbet bir plan vardır seni Yaradan Rabbim neye ne zaman ihtiyacın olduğunu bilmeyecek mi imtihan dünyası insanların ağzına laf vermemek lazım gerçekten.
kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz diye hadisi şerif var seninle dalga geçen kişiler gün gelir daha beterini yaşarlar.
çok ilginç ya anlamıyorum ben bu insanları evlenmeyince hayat devam etmiyor mu yani ölelim mi bekarız diye bir tek sen değilsin inan hepimiz yaşıyoruz bunları ilk önce kendinden emin ol nasip edecek olan Rabbim değil mi gerisi boş ölümlü dünya kendini üzme böyle insanlar için.
ayrıca da tabiki de dua edicem evlilik için Peygamber Efendimiz ayakkabınızın bağcığına kadar Allahtan isteyiniz diye buyuruyor neden evlilik için dua etmeyelim ki biz gayri meşru bir iş için uğraşmıyoruz ki helalimiz temiz olsun güzel olsun diye dua ediyoruz bundan güzel bir şey var mı Allah aşkına
her zaman dualarımızdasın arkadaşım dua ediyoruz etmeyede devam edicez evlendikten sonrada dua edicez
duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var diye buyuruyor Rabbim.. yani duaya devam sende listeye katılmaya devam et lütfen biz seni çok iyi anlıyoruz bizi yalnız bırakma

kızlar öncelikle hayırlı bereketli sabahlarınız olsun yeni listeyi bugün yapalım bence aynı listeyle devam edebiliriz ama ricam lütfen düzenli bildirim yapılsın yoksa hem takip etmesi zor oluyor hem liste çok geç bitiyor

sonuncuyu anlatayım da sizde gülün deliliğime çünkü yeterince güldü herkes..

Bir şirkette çalışıyorum benden yaşça büyük bir arkadaşım var (bayan) onla hemen hemen her sırrımı paylaşıyorum çünkü paylasabilecegim başka bir arkadaşım yok hepsi evlendi evlenen bir daha benle görüşmedi. Bir türlü evliliğin nasip olmadığını söylemiştim , karşıma çıkan kişilerle yaşadığım diyalogları bile anlattım ona (biraz da çenem gevşek galiba yada dertlesme isteği diyin adına ne derseniz artık ).
Canım benide eklediğin içim teşekkürler hayatımda ilk kez Fetih suresini okuycam böyle olunca garip bir heyecan oluyormuş :)

Üsteki cevap kısmı kalmış kusura bakmayın

Merhaba, gulbera Hanim, beni de ekler misiniz?
Bundan sonraki dua için rum suresi 21.ayeti 313 kez okumayi tavsiye ediyorum ya da her duanin sonunda ya da basinda gönüllü olarak 1 kisi bu ayeti niyetle okuyabilir..Anlami bize cok uygun ve cook güzel. .

Canım benide eklediğin içim teşekkürler hayatımda ilk kez Fetih suresini okuycam böyle olunca garip bir heyecan oluyormuş :)[/QUOTE]
hadi bakalım bu heyecan yeni heyecanlara vesile olur inşaallah

canım eklerim tabi ama bana hanım demezsen resmiyete gerek yok biz bizeyiz burda:)
canım o zaman onu bundan sonra okuyalım herkes için ayrı ayrı 313 defa okuyalım. sen yinede ayeti ve anlamını ekleyebilir misin

yeni listemiz başlıyor arkadaşlar katılmak isteyen lütfen bildirim yapsın

1- gulbera
2- Nara87
3- Turta Yagmuru
4- Amor-a
5- denizinmavisi
6- frikadelle
7- Benvebendeniz
8- sitare035
9- esoss88
10- @neyisada
11- Gooseberry
12- roseiera

41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )

yarına kadar isim alıyoruz yarın okumaya başlıyoruz.
şimdilik kişi başına 3 tane Fetih suresi düşüyor kalan 5 taneyi gönüllüler tamamlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…