- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.161
arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin
1-gulbera ------------------231
2-@sitare035 --------------- 181
3-@Benvebendeniz -------- 156 +
4-@Saksı_Degilim_Ben --- 231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 231
8-@esoss88 -------------- 231 + 181
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- @neyisada ----------- 231 +100
12-@lavieenrose ------haber yok
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131 +
16-@kamuhe ------------- 50 tane okuyacak okudu olarak sayıya dahil ediyorum
17-@deryaderya ----------(okuyamayacak )
18-@selince3 ------------ 231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ---------- 55
21-@angeliki3 ------------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
22- @KedidirKedii -------- 50 ( okuyacaktı okudu olarak sayıya dahil ediyorum )
TOPLAM 3957 tane tefriciye okundu 487 tane tefriciyemiz kaldı
bildirim yapmayan arkadaşlarımızdan haber bekliyorum lütfen geri dönüş yapın
Amin Allah razı olsunyürekten kocaman amin tüm bekar kardeşlerimize özellikle de sizlere de nasip etsinBirilerinin özel duasinda olmak çok güzel bir şey. Çok teşekkür ederim. Nişan tarihiniz de yakinmis buna ayriyeten çok sevindim. Rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin inşallah . Bütün güzel dualarına aminn diyorum. Rabbim bana da, hepimize de nasip etsin bu heyecanlı güzel duyguları yaşamayı. Amin
Amin canım inşallah güzel haberler veririm size tabi yazarım inşallah.. Ben buraya birileri görüşmesini yazınca çoook umutlanıyordum ve dualara daha yürekten devam ediyordum. Rabbim sizlere hepimize en hayırlı kapıları açsun amincanım benim çok sevindim ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin...
gelişmeleri yaz bize merak ederiz...
nice gusel haberlerini alırız inş. .
Elanurcum beni hatırladın mı canım ya yazdıklarını her kelimesine kadar seni öyle iyi ablayarak okudum ki anlatamam inan kendim gibi üzüldüm.bunu yaşamayan bilemez ben de salaklıklar yaptım açıkcası anlatsam şaşırırsın.hiç bir şey değil tek çare tevekkül ve dediğin gibi kadere razı gelmek Allahın verdiğine razı olup en hayırlısını beklemek, vermiyorsa mutlaka vardır bir hikmet. Tabi ezbere konuşmak kolay ancak yaşarken zor. İnşallah en hayırlı kapılar açılır elanurcum inşallah en hayırlı zamanda karşına çıkar nasibin. İnsanların dalga geçmelerini de umursama boşver şimdi senin yüreğin narin yaralı olduğundan hep üstüne alınıyorsun.boşver dalga geçmek alay etmek çok kötü. Inlar yaparsa da umursama Allah herşeyi görüyor.güçlü ol Allaha dayan.twk çare bu. Allah bizi seviyor inşallah kendisinden daha fazla kimswyi ve hiçbir leyi sevmemizi istemiyor bizleri eğitiyor belki de..Ben aptalın tekiyim....beni tanımadığınız görmediğiniz için bu itirafı yapabiliyorum .Evlilik uğruna evlenmek mutlu olmak uğruna yapmadığım salaklık kalmadı en sonuncuyu anlatayım da sizde gülün deliliğime çünkü yeterince güldü herkes..
Bir şirkette çalışıyorum benden yaşça büyük bir arkadaşım var (bayan) onla hemen hemen her sırrımı paylaşıyorum çünkü paylasabilecegim başka bir arkadaşım yok hepsi evlendi evlenen bir daha benle görüşmedi. Bir türlü evliliğin nasip olmadığını söylemiştim , karşıma çıkan kişilerle yaşadığım diyalogları bile anlattım ona (biraz da çenem gevşek galiba yada dertlesme isteği diyin adına ne derseniz artık ). Dua okudum bol bol evlenebilmek için aklınıza gelecek her duayı ;tefriciye,esmaül hüsna ,salavatı fatih, yasin suresi.sadece bu arkadaşım bildi evlilik niyetiyle dua okuduğumu başka hiç kimseye söylemedim gülünç duruma dusmeyeyim diye. Bana hep şunu söylüyordu "sende büyü var bence çünkü güzel bir kızsın evlilik kısmet olmuyor kesin büyü var ". Geçenlerde teyzesi gelmişti şirkete 4 bayan oturduk kahve içtik kahve falı baktı bana sende büyü var dedi muska yapılmış sana ,bayanlardan biri"bencede büyü var sende çünkü çok güzel bir kızsın evlilik olmuyor mutlaka engel olan bişey var,nasıl bozulur bu büyü "dedi . teyzesi "pisliği ancak pislik temizler " dedi o ne demek dedim. Kızım ben kime bunu yap dediysem çok sürmedi evlendi dedi sana da söylüyorum sende büyü var şunu yapacaksın çok surmeyecek hayırlı bir evlilik yapacaksın dedi.merakla bekliyorum ney diye.dedi ki " cuma günü selaa okunmadan önce duşa gireceksin duş almadan önce kullanmadığın bir tasa çişini yap (idrar) bunun üstünü suyla doldur ve başından aşağı Dök sonra yıkan temizlenmesi gusül apdesti al çık cunku pisliği pislik temizler ancak . Birde yasin süresinin mubin şeklinde okunması var onu yapacaksın " Yapamam dedim sidik sonuçta pis bişey yap bak gör evleneceksin dedi . hepsi birden yap nolacak sanki dediler bakayım dedim unutma yap dedi .o hafta cuma günü işten 2 saat erken çıktım ve bu Saçmalığı yaptım tiksine tiksine.
Bugün kurumdaki o bayanlarla oturuyoruz bi tanesi sordu teyzenin söylediğini yaptın mı ? Yok dedim yapamam tiksinirim dedim. Eğer birgün yaparsan bol su iç önce yoksa 2 - 3 gün çok pis kokarsın dedi .bitanesi yaparsan bir kaç gün gorusmeyelim senle dedi güldüleranladılar yaptığımı alay ettiler benle
belki aptallıktı yaptığım belki Cahillikti ama en büyük nedeni ÇARESİZLİK...Belki arkadaş dediğim o kişi teyzesine böyle söyle yapsın Gülelim salağa dedi belki gerçekten iyi niyetle söyledi bilmiyorum ama kendimi aptal gibi hissediyorum
Bugün şunu düşündüm ben naparsam yapayım kaderi değiştiremem o yüzden tevekkül edicem, kaderime boyun eğicem evlilik ,evlenmek için artık hiçbişey yapmiycam . RABBİMİN verdiği herşeye razıyım .....Yaptığım bütün günahlara TÖVBE ALLAH'ım......
yeni listemiz başlıyor arkadaşlar katılmak isteyen lütfen bildirim yapsın
1-gulbera
2-Nara87
3-Turta Yagmuru
4-Amor-a
5-denizinmavisi
6-frikadelle
7-Benvebendeniz
8-sitare035
9-esoss88
10- @neyisada
11-
41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )
Canım benide eklediğin içim teşekkürler hayatımda ilk kez Fetih suresini okuycam böyle olunca garip bir heyecan oluyormuş :)yeni listemiz başlıyor arkadaşlar katılmak isteyen lütfen bildirim yapsın
1-gulbera
2-Nara87
3-Turta Yagmuru
4-Amor-a
5-denizinmavisi
6-frikadelle
7-Benvebendeniz
8-sitare035
9-esoss88
10- @neyisada
11-
sonuncuyu anlatayım da sizde gülün deliliğime çünkü yeterince güldü herkes..
Bir şirkette çalışıyorum benden yaşça büyük bir arkadaşım var (bayan) onla hemen hemen her sırrımı paylaşıyorum çünkü paylasabilecegim başka bir arkadaşım yok hepsi evlendi evlenen bir daha benle görüşmedi. Bir türlü evliliğin nasip olmadığını söylemiştim , karşıma çıkan kişilerle yaşadığım diyalogları bile anlattım ona (biraz da çenem gevşek galiba yada dertlesme isteği diyin adına ne derseniz artık ).
Canım benide eklediğin içim teşekkürler hayatımda ilk kez Fetih suresini okuycam böyle olunca garip bir heyecan oluyormuş :)
yeni listemiz başlıyor arkadaşlar katılmak isteyen lütfen bildirim yapsın
1-gulbera
2-Nara87
3-Turta Yagmuru
4-Amor-a
5-denizinmavisi
6-frikadelle
7-Benvebendeniz
8-sitare035
9-esoss88
10- @neyisada
11-
canım toplamda 41 fetih suresi okuyoruz. 489 Ya Fettahı herkes için ayrı ayrı okuyoruz.günaydın kizlar beni de ekleyin insallah :) her uye icin mi 41 fetih + ya fettah okuyacagiz nasil olacak :)
canım eklerim tabi ama bana hanım demezsenMerhaba, gulbera Hanim, beni de ekler misiniz?
Bundan sonraki dua için rum suresi 21.ayeti 313 kez okumayi tavsiye ediyorum ya da her duanin sonunda ya da basinda gönüllü olarak 1 kisi bu ayeti niyetle okuyabilir..Anlami bize cok uygun ve cook güzel. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?