- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.181
canım benim ya ne insanlar var üzme kendini...Ben aptalın tekiyim....beni tanımadığınız görmediğiniz için bu itirafı yapabiliyorum .Evlilik uğruna evlenmek mutlu olmak uğruna yapmadığım salaklık kalmadı en sonuncuyu anlatayım da sizde gülün deliliğime çünkü yeterince güldü herkes..
Bir şirkette çalışıyorum benden yaşça büyük bir arkadaşım var (bayan) onla hemen hemen her sırrımı paylaşıyorum çünkü paylasabilecegim başka bir arkadaşım yok hepsi evlendi evlenen bir daha benle görüşmedi. Bir türlü evliliğin nasip olmadığını söylemiştim , karşıma çıkan kişilerle yaşadığım diyalogları bile anlattım ona (biraz da çenem gevşek galiba yada dertlesme isteği diyin adına ne derseniz artık ). Dua okudum bol bol evlenebilmek için aklınıza gelecek her duayı ;tefriciye,esmaül hüsna ,salavatı fatih, yasin suresi.sadece bu arkadaşım bildi evlilik niyetiyle dua okuduğumu başka hiç kimseye söylemedim gülünç duruma dusmeyeyim diye. Bana hep şunu söylüyordu "sende büyü var bence çünkü güzel bir kızsın evlilik kısmet olmuyor kesin büyü var ". Geçenlerde teyzesi gelmişti şirkete 4 bayan oturduk kahve içtik kahve falı baktı bana sende büyü var dedi muska yapılmış sana ,bayanlardan biri"bencede büyü var sende çünkü çok güzel bir kızsın evlilik olmuyor mutlaka engel olan bişey var,nasıl bozulur bu büyü "dedi . teyzesi "pisliği ancak pislik temizler " dedi o ne demek dedim. Kızım ben kime bunu yap dediysem çok sürmedi evlendi dedi sana da söylüyorum sende büyü var şunu yapacaksın çok surmeyecek hayırlı bir evlilik yapacaksın dedi.merakla bekliyorum ney diye.dedi ki " cuma günü selaa okunmadan önce duşa gireceksin duş almadan önce kullanmadığın bir tasa çişini yap (idrar) bunun üstünü suyla doldur ve başından aşağı Dök sonra yıkan temizlenmesi gusül apdesti al çık cunku pisliği pislik temizler ancak . Birde yasin süresinin mubin şeklinde okunması var onu yapacaksın " Yapamam dedim sidik sonuçta pis bişey yap bak gör evleneceksin dedi . hepsi birden yap nolacak sanki dediler bakayım dedim unutma yap dedi .o hafta cuma günü işten 2 saat erken çıktım ve bu Saçmalığı yaptım tiksine tiksine.
Bugün kurumdaki o bayanlarla oturuyoruz bi tanesi sordu teyzenin söylediğini yaptın mı ? Yok dedim yapamam tiksinirim dedim. Eğer birgün yaparsan bol su iç önce yoksa 2 - 3 gün çok pis kokarsın dedi .bitanesi yaparsan bir kaç gün gorusmeyelim senle dedi güldüleranladılar yaptığımı alay ettiler benle
belki aptallıktı yaptığım belki Cahillikti ama en büyük nedeni ÇARESİZLİK...Belki arkadaş dediğim o kişi teyzesine böyle söyle yapsın Gülelim salağa dedi belki gerçekten iyi niyetle söyledi bilmiyorum ama kendimi aptal gibi hissediyorum
Bugün şunu düşündüm ben naparsam yapayım kaderi değiştiremem o yüzden tevekkül edicem, kaderime boyun eğicem evlilik ,evlenmek için artık hiçbişey yapmiycam . RABBİMİN verdiği herşeye razıyım .....Yaptığım bütün günahlara TÖVBE ALLAH'ım......
canım benim kabeye mi gittin çok duygulandimBak burda hepimiz sen gibiyiz ayni yollardan gectik ne hissettigini gayet iyi biliyorum yasamaysn bilmez ama o arkadas dedigin insanlar cidden oyle bir oyun oynadilarsa bilmiyorum yani cok cok buyuk vebal almislar resmen kanim dondu. Tabiki bu isler kismet ben en buyukyerde dua ettim gittim Mübarek Kabe'ye yüz sürdüm kaç kere bu dua okumak ne ki. Olmayinca kader iste bunu otesi yok ki. Hem o büyü vs deyip isi saklabanliga getirmek mubarek Cuma gununu Yasin suresini katip igrenc sekle burundurmek o teyzenin de iyi niyet bile olsa vebali buyuk ne o din bu kadar mi alcaldi sidige b.k. a dusecek kadar. Sen sabret insallah dualarimizin karsiligini alacagiz.
hadi bakalım bu heyecan yeni heyecanlara vesile olur inşaallahCanım benide eklediğin içim teşekkürler hayatımda ilk kez Fetih suresini okuycam böyle olunca garip bir heyecan oluyormuş :)
canım benim kabeye mi gittin çok duygulandim
Maşallah darısı başımıza inşAllahIki kez umre yapmistim hac da bakalim kismet :)
evet canım yüzünden okuyoruz. ekliyourm o şekilde okuyabileceksenBeni de ekler misin? Kuran'ın yüzünden mi okuyoruz sureyi?
Kur'an ın yüzünden derken ne demek istediniz :)evet canım yüzünden okuyoruz. ekliyourm o şekilde okuyabileceksen
Kuranı açıp arapçasından okumak yani :) türkçe okunuşu olan kitaplarda var ya arkadaş onun için öyle bir şey sordu sanırım en azından ben öyle anladım :)Kur'an ın yüzünden derken ne demek istediniz :)
Yani arapça demek istedim.Kur'an ın yüzünden derken ne demek istediniz :)
tamam canım okurum. Teşekkür ederim :)evet canım yüzünden okuyoruz. ekliyourm o şekilde okuyabileceksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?