- 5 Ağustos 2015
- 28
- 24
- 8
- 49
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.221
bu arada 82li bir erkek kardesim var...bi fabrikada sorumlu olara calısıyor. 185 boyunda. ancak o da dogru kişiyi bulamadı. aranızda ona uygun biri varmıdır acaba....
tamam canım seni de yazıyorumLİSTEYE KATILABİLİR MİYİM
Ben firsat buldukca okuyabilirim aslinda hastalik mani olmuyor zaten zikir olunca bakayim bir :))günaydınnn arkadaşlar Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyalım diye düşünmüştüm ben aslında zor gelir okuyamam diyen olursa genel herkes için okusun vakti fırsatı olan herkes için ayrı ayrı okusun diyorum ne dersiniz :)
tamam canım okuyabildiğin kadar oku güzel olurBen firsat buldukca okuyabilirim aslinda hastalik mani olmuyor zaten zikir olunca bakayim bir :))
tamam canım son olarak seni yazıyorumBenide yaz canım listeye
ilk öneri daha iyi gibi geldi bana çünkü 5 adet ister istemez bazılarımıza çok gelecek ve uzayacak tamamlamak. ayrıca şu an listeye katılmak isteyen ama dışarda kalanlarda olacak. en azından ikinci turda listeden müsait olmayanlar listeden çıkanlar yeni dahil olanlar falan derken ekşın olur :)kızlar listemiz 17 kişi oldu şimdi size 2 teklifim var
1. 8 kişi 3 fetih , 8 kişi 2 fetih okuyacak 40 fetih yapar ( kalan 1 i ben okurum )
2. 14 kişi 5 fetih, 3 kişi 4 fetih okuyacak 82 fetih yapar ( 41 + 41 iki tur yapmış olucaz )
ne dersiniz ??
canım olursa bu listeyle 2 tur okuruz girmek çıkmak yok giren çıkamıyo burdanilk öneri daha iyi gibi geldi bana çünkü 5 adet ister istemez bazılarımıza çok gelecek ve uzayacak tamamlamak. ayrıca şu an listeye katılmak isteyen ama dışarda kalanlarda olacak. en azından ikinci turda listeden müsait olmayanlar listeden çıkanlar yeni dahil olanlar falan derken ekşın olur :)
Once ilk 41 bitsin canim ya sonra cok bekleme vs oluyor kopmalar olur. Bittikce devam ederiz :) Ayri gelenler icin liste acip sayi olunca ayri liste acabilirsin belki isim kaydedipcanım olursa bu listeyle 2 tur okuruz girmek çıkmak yok giren çıkamıyo burdan
zor gelirse tek tur okuruz zaten kimseyi zorlamayalım keyifle okusun herkes bıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?