- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.361
Furkan suresi 74. ayet de olabiliryeni listeye başlayalım mı ne dersiniz yanlış hatırlamıyorsamroseiera Rum suresi 21. ayeti tavsiye etmişti ekliyorum ayeti okuyalım mı fikirleri alalım :)
ayeti Eki Görüntüle 1615424
bana uyar okuyalım :)yeni listeye başlayalım mı ne dersiniz yanlış hatırlamıyorsamroseiera Rum suresi 21. ayeti tavsiye etmişti ekliyorum ayeti okuyalım mı fikirleri alalım :)
ayeti Eki Görüntüle 1615424
canım sırayla okuyalım bence :) sen unutma bunu okuduktan sonra sen hatırlat okuyalım diyeFurkan suresi 74. ayet de olabilirevllik için okunan ayetlerden
Anlamı şöyle : (Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.
Ya birlikte okuyalım bu iki ayeti ya da daha sonra okuyalım. Ama bu ayeti atlamayalım
okuyalım canım bende bilmiyorum kaç adet okunmalı acabaGünaydın arkadaslar, bitirmis olduğumuz duamiz kabul olsun, insallah halimize kalbimize uygun insanlar nasip olsun,rabbim bekletmesin..
Kizlar rum 21 cok güzel bir ayet, evlilik icin birebir bence, ancak okuma sayisini bilmiyorum, bilen var mi acaba?
canım kaç gün okuruz bu ayeti ona göre bi sayı belirleyelimarkadaşlar Rum suresi 21. ayeti okuyalım diyoruz listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.
1-gulbera --------------
2-Nara87 --------------
3-Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle -----------
7-Benvebendeniz ----
8-sitare035 -----------
9-esoss88 -------------
10-neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12-roseiera ------------
13-Lilruba ------------
14-lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17-Saksi_Degilim_Ben --
ayeti kaç adet okumamız gerekir acaba fikri olan varsa bekliyoruz
canı yarın perşembe zaten yarın başlasak perşembeye kadar okusak diye düşündüm bencanım kaç gün okuruz bu ayeti ona göre bi sayı belirleyelim
arkadaşlar Rum suresi 21. ayeti okuyalım diyoruz listede ismi olupta okumak istemeyen var mı ? ya da listeye dahil olmak isteyen varsa lütfen bildirim yapsın.
1-gulbera --------------
2-Nara87 --------------
3-Turta Yagmuru ----
4- @maviask ------------
5-denizinmavisi -----
6-frikadelle -----------
7-Benvebendeniz ----
8-sitare035 -----------
9-esoss88 -------------
10-neyiseda -----------
11- @selince3 ------------
12-roseiera ------------
13-Lilruba ------------
14-lulamaee ----------
15- L Leylaleyli -----------
16- C cansu_tr -----------
17-Saksi_Degilim_Ben --
ayeti kaç adet okumamız gerekir acaba fikri olan varsa bekliyoruz
Canım benim için farketmez ben okurum herkes olur derse okuyalımgulbera sadece rum süresi 21. Ayeti okumak yerine şu âyetleri de ekleyelim bence çünkü ben bi hocaya sormuştum bunlar etkili demişti.
Furkan 74
Rum 21
Kasas 24
Kehf 10
Hayırdır canımkızlar kendime güvenim alt üst olmuş durumda. ne olursunuz dertleşmeye çok ihtiyacım var bana yardım edin
Hayırdır canım
Bdv deki konunu okumuştum canım ama sen de ikinciye ısınamamıştın sanki neden üzüldün ki hem iyi biri olduğunu ve fiziksel olarak sorun olmadığını söylemiş demekki elektrik alamamış ,tanıdık aracılığı ile haftasonu iki kişiyle görüşmek zorunda kaldım öyle denk geldi . ilkiyle olmaz diye düşünmüştüm . o da benimle aynı şeyleri düşünmüş olacak ki görüştükten sonra ne mesaj ne bişey atmadı. neyse ikincisi daha uygun diye düşünmüştüm görüştükten sonra da fena biri olmadığına kanaat getirdim. görüşmeye devam edecektim. ama bi soğukluk vardı ilk günden beri. neyse 2. görüşmemizi de yaptık pzt günü . şimdi aradı " çok iyi bi insansınız çok güzel bir bayansınız ancak bunlar bazen yeterli gelmeyebilir. ben görüşmeye devam etmek istemiyorum " gibi şeyler söyledi. ben de " benim de düşüncelerim bu yönde .ben zaten söyleyecektim. bu verdiğiniz karar karşılıklı olacak " gibi şeyler söyledim.
ben kendimi beğenirim çevrem tarafından da az çok beğenilirim yani güzel olduğum falan söylenir. ama bende bi sorun var heralde kızlar yaa . kendime güvenim yerle bir oldu şu anda ben ne yapacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?