- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #12.561
eveeeet :) :) :)arkadaşlar yeni liste için devam ediyor musunuz
1-gulbera
2- C cansu_tr
3- M Mor hayaller
4-mycherie
5-denizinmavisi
6-Sealand
7-mahperi hatun
8-Kavuncuu
9-Benvebendeniz
10-neyiseda
11- M mormenekse1234
12-nutella_kavanozu
13-humeyyra
14-Feraceli
Bence 41 de fetih süresi okuyalım :)ne okuyacağız bitanemm ben ne olursa uyarım sıkıntı olmaz benim için
olur güzel olur o da çok güzel bir sureBence 41 de fetih süresi okuyalım :)
Tamam 41 fetih kisi başınamıönceki listeye başlamadan önce 41 Yasin sonra 41 Fetih okuyalım demiştik herkese uyarsa bu listede 41 Fetih okuyalım
yok canım paylaşıyoruz sayıyı kişi sayımız tam belli olsun sayıyı paylaşırız şimdilik 7 kişiyizTamam 41 fetih kisi başınamı
Tmm canmyok canım paylaşıyoruz sayıyı kişi sayımız tam belli olsun sayıyı paylaşırız şimdilik 7 kişiyiz
Kişi başına dimiarkadaşlar 41 Fetih suresi okuyoruz inşallah :)
1-gulbera
2- C cansu_tr
3-mycherie
4-mahperi hatun
5- M mormenekse1234
6-nutella_kavanozu
7-Feraceli
8-neyiseda
8- M Mor hayaller
9-denizinmavisi
10-Sealand
11-Kavuncuu
12-Benvebendeniz
13-humeyyra
yazıyı beğenenleri ekliyorum hanımlar :)
olmaz tabi canım bu vesileyle öğrenmiş olursun Yasin suresi gibi sıklıkla okunan güzel bir suredir :)Kizlar bu fetih suresini ilk jkez duydum desem ayip olmaz demi :) sayi belirlensn okuyalim
canım mesela şimdi 8 kişiyiz katılan olmazsa eğer kişi başına 5 Fetih düşüyor 40 tane oluyor kalan 1 taneyide isteyen bir arkadaşımız okuyor 41 e tamamlamış oluyoruzKişi başına dimi
He analdım tmmcanım mesela şimdi 8 kişiyiz katılan olmazsa eğer kişi başına 5 Fetih düşüyor 40 tane oluyor kalan 1 taneyide isteyen bir arkadaşımız okuyor 41 e tamamlamış oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?