- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.401
kuzum maşallahın var 11 tane okudun sen normalde toplamda 21 tane okuyacaktık ama bu liste bereketli oldu çok şükür 3. 21 e başladık :) ağzına sağlık kuzum hakkını helal et çok okudun sengulbera birşey sorucam ben kaç tane okumam gerekiyordu normalde 21 tane mi yoksa daha az mı çok okudum galiba ben
e o zaman ha gayret kuzum biter okursun sen başına gecip okumayınca hep erteliyoruz iştecanım ben hala bir taneyi bitiremedim off
ecmain olsun canım Rabbim kabul etsin inşaallah. Taha suresini okuyunca bildirisin yinegulbera cim ben 121 tane felak+nasi hepimizin adina okuyup dualadim Rabbim kabul edip gonlumuze gore yuvalar versin ins.:)
Yarinda taha suresini okurum umarim. Simdiden hayirli cumalar ve diger listede beni bekledigin icin cok sagol Allah razi olsun.
cok iyi olur canım perşembeye kadar vaktimiz var kandil günü duasını yaparız inşaallahcanım ben reglyim pazartesi okuyabilirim bikaçtane daha
yok canım benim helal olsunkuzum maşallahın var 11 tane okudun sen normalde toplamda 21 tane okuyacaktık ama bu liste bereketli oldu çok şükür 3. 21 e başladık :) ağzına sağlık kuzum hakkını helal et çok okudun sen
canım Rabbim şifa versinn inşaallah migrende zor oluyor gercektennyok canım benim helal olsunahh migrenim olmasa çok okuyunca mahvoluyorum dahada okurdumda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?