- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.441
Ben bu gece okumak istiyorum insaallah. Hemen iftardan sonra herkes okuyabilse yetisir belki. Bu guzel gecede yapabilseydik keske duamizihanımlar sureler yarım kalmasın perşembeye kadar yetişmezse de okumaya devam edelim 21 e tamamlayalım artık
canlanın bakimmm hadiiii
Fenen seferki liste degil mi bu canim ben yeni listeyi goremedimYENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN
1-gulbera --------- 3 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3-denizinmavisi ------ 2 sure + esma
4- @-Mahperi- ------------ 11 sure + esma
5-Sealand ------------
6- @neyisada --------- 1 sure + esma
7-mycherie -------------- 1 sure + esma
8-nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9-Donusunboylemiolacakti ------ 1 sure
10- C Camille_claudel ---- okuyacak
11-ceres87 ------- 21 sure +esma
12-Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14-ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16-Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- G gecmisinisil ----- 1 sure + esma
18-tom_tim235 --------
19- A -Alisa- ------ 1 sure
20-Benvebendeniz ----- 1 sure + esma
toplam 21 sure + 21 sure + 7 sure
kalan sure 14
TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ
YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA
Canim esmalar Allahin c.cisierini zikir gibi trsvih cekerek okuyoruzEsmaları nasıl okuyoruz bana öğretebilir misiniz acaba
Teşekkür ederim bugün son sınav günüm bitsin hemen okumaya başlarım o zaman :))Canim esmalar Allahin c.cisierini zikir gibi trsvih cekerek okuyoruz
Mesela Ya Fettah celle cellaluh seklinde gerekli sayiyi bitirinceye kadar okuyoruz
Rica ederim canim Allah yardimcin olsubTeşekkür ederim bugün son sınav günüm bitsin hemen okumaya başlarım o zaman :))
canım okumayanlar var daha bekliyorum o yuzden Taha suresine devam ediyoruz yani okumak istersen devam edebiilirsinFenen seferki liste degil mi bu canim ben yeni listeyi goremedim
canım sen coktandır yoksun neden cıktın lısteden yeniden katılsan keşke ayrıca ne zaman istersen dertleşiriz yazabılırsın her zamankızlar çok yalnızım ,burda bir arkadaşım vardı misnunu onla dertleşirdik evlendi bir daha gelmez oldubirinin benle arkadaş olmasını istiyorum dertleşmek istiyorum eminim sizde benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşıyorsunuz o yüzden sizden istiyorum bunu benle kim dertleşmek isterse özelden yazsın lütfen
kuzum dua edemiyorum artık ümitsizlik mi diyeyim, şeytan koymuyor mu diyeyim bilmiyorum ama dua ettiğim yokcanım sen coktandır yoksun neden cıktın lısteden yeniden katılsan keşke ayrıca ne zaman istersen dertleşiriz yazabılırsın her zaman
kuzum dua edemiyorum artık ümitsizlik mi diyeyim, şeytan koymuyor mu diyeyim bilmiyorum ama dua ettiğim yokbomboş oturuyorum ama iki dua etmez oldum RABBİM yine nasip etsin işallah . bu arada teşekkür ederim canım
canım hepimizde oluyor bu olmuyor degıl ama en azından burda birbirinden anlayanlar grubu olarak birbirimizi destekliyoruzkuzum dua edemiyorum artık ümitsizlik mi diyeyim, şeytan koymuyor mu diyeyim bilmiyorum ama dua ettiğim yokbomboş oturuyorum ama iki dua etmez oldum RABBİM yine nasip etsin işallah . bu arada teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?