Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar 7 gün ayatel kürsi,taha suresi,furkan suresi,sela ile cuma arası dualar,esmalar,bin tane çekilen bi zikir vardı o,daha aklıma gelmeyen bi sürü dua ettim Allah hayırlısını versin elbet ama bana daha nasip olmadı merak ettim bu konuya yazıpta aşkı bulup evlenenler var mı?

hayra çıkarsın inşallah bende dün gece mavi gözlü bembeyaz tenli bi bebek doğurdum rüyamda ama böyle güzel bi bebek olamazdı etkisinde kaldım etrafımda o bebeği aradım sanki bulacakmışım gibi

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN

1- gulbera --------- 3 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi ------ 2 sure + esma
4- @-Mahperi- ------------ 11 sure + esma
5- Sealand ------------
6- neyiseda --------- 1 sure + esma
7- mycherie -------------- 1 sure + esma
8- nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------ 1 sure
10- C Camille_claudel ---- okuyacak
11- ceres87 ------- 21 sure +esma
12- Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14- ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16- Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- @MrsEternal217 ----- 1 sure + esma
18- tom_tim235 --------
19- @Cannibal ------ 1 sure
20- Benvebendeniz ----- 1 sure + esma

toplam 21 sure + 21 sure + 7 sure

kalan sure 14

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA

arkadaşlar liste için ne yapalım hala bildirim yapmayan arkadaslar var kalan 14 sureyi tamamlayalım mı ne dersiniz
ayrıca da okumasanız da lütfen bildirim yapın liste başlayalı kaç gün oldu biraz daha hasas olmanızı rica ediyorum gün sınırımız yok süre sınırımız yok kimseyi sıkıştırmak istemiyorum ama bu şekilde olunca da üzülüyorum

canim ben mazeretliyim uc gundur 5-6 gun daha surer. yani malesef okuyamam sureyi bu surecte

gulbera canım istersen özelden yaz okumayanlara da yeni listeye geçelim, bu şekilde sen de yoruldun herkese okudunuz mu diye sormaktan. Biraz uzun bir sure olunca bu şekilde oldu sanırım, hızlı gidiyorduk halbuki ama nazar değdi.
Yeni duamıza bismillah diyelim ne dersiniz?

BİRKAÇ ÖNERİM VAR KIZLAR AKLIMIZDA BULUNSUN:

Enes’ten(r.a) rivayet olunmuştur.Hz.Prygamber(s.a.v) bir gün Hz.Aişe’nin yanına vardı.Hz.Aişe(r.a) kendsine dedi ki;
“Ey Allah’ın Resulü! Bana Allah’ın vie sıfat-ı ilâhiyesini öğret ki onunla duaâ edilince,Allah duâyı kabul etsin,onunla istekte bulununca Allah isteğini versin..Resûlullah(s.a.v) yüzünü çevirdi.Bunun üzerine Hz. Aişe(r.a) kalktı,abdest aldı ce şöyle dedi.
“Bismillahrrahmanirrahim. Allâhümme inni es’elüke minel hayrı küllihi mâ alimtü minhü ve mâ lem a’lem ve bismikel azamillezi izâ duite bihi ecebte, ve izâ süilte bihi a’tayte.”
Manası: ” Allah’ım! bildiğim ve bilmediğim hayrın tümünü senden isterim.Senin yüce isminle(İsmi azamınla) isterim,çünkü onunla Sana duâ edilince Sen duâya icabet edersin,onunla Senden istekte bulunulursa Sen verirsin.”
Bunun üzerine Resülullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Allah’a yemin ederim ki işte o ismi azam duâsı bu söylediklerin içindedir.”
Kaynak:Arşı titreten dualar(İmam Nevevi)

66 defa ” İhlas Suresi” okunur ardından da 134 kere “Ya Samed Celle Celalühü ” İsm-i şerifi okunursa, her murat hasıl olur.

Duaları bu bahsettiğiniz rakamlara göre okumassak olmuyor mu .Yani 34 'se 33 olamaz mı ? Unutkanlığım var bazen şaşırıyorum . Bu yüzden listelere giremiyorum pek sormak istedim sadece .

Ailemin çok güzel bir evliliği olmasına ragmen çevremde gördüğüm bazı evlilikler beni evlilikten soğuttu küçüklüğümden beri .Huzurlu ve güzel bir evlilikleri olduğu için ailemden uzaklaşmak istemedim . Korktum sanırım çevremde gördüğüm o zor evliliklerden biri ile karşılaşırım diye . Bu sitede evlilerin güzel hikayelerini okudukça yalnız kalmak istemediğimi farketmeye başladım yavaş yavaş . Hayırlı bir eş evlilik için hangi dualar edilir . Tavsiye edebileceğiniz dualar var mı arkadaşlar ?

Sayılar sembolik oluyor aslında, yani akılda kalmasını kolaylaştırıyor 4444tefriciye gibi. Bazı dualar ve surelerin o şekilde okunması yaygınlaşmış ya da sünnet olabiliyor bazen. 41 Yasin okumak gibi. Tabi ki kalpten geldiği gibi okumak daha önemli. İnsan sayıyı yetiştiricem diye zaman zaman içindeki duyguyu yitirebiliyor.

Evlilik için dua diyince benim aklıma hemen Furkan suresi 74.ayet geliyor benim:
"Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
Ben bunu ezberledim sık sık tekrar ederim, anlamı çok güzel ve bizlere uygun bir dua. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Çok teşekkür ederim . Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah .

canım mesaj atmıycam artık herkes takip etsin katıldıgı listeyi bencede yeni listeye başlayalım isteyen gelsin okusun napalım zorla degıl sonucta zaten mumkun oldukca sayı paylaşımı olan dualar secmemeye calısıyorum ki kimsenin hakkı kalmasın. nasibi olan gelsin canım biz başlayalım

arkadaşlar yeni listeye başlıyoruz diger listede malesef sayı tamamlanmadı rica ediyorum herkes katıldıgı listeyi takip etsin herkese tek tek mesaj atamıyorum hasas olursanız sevinirim okuyamayabilirsiniz hasta olursunuz işiniz çıkar dünya hali kimseyi sıkmak değil niyetim ama hiç bildirim yapmamakda hoş olmuyor açıkcası. sonucta herkes gönüllü katılıyor listelere sizden ricam arada bir açıp bakın sayfaya bende burdayımm hu huuuu deyin seviyorum sizi üzmeyin benii

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİN LÜTFENN
1- gulbera

Tavsiyemdir isterseniz değiştirebiliriz
"Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
Esma Ya Fettah Ya Vedud

2.sıra benim

evliler okuyabilirmi....bende katılmak istiyorum.başlıktan sanki bekarlar içinmiş gibi anladım ben

Siz hayırlı bir eş için okuyun bende eşimle olan aramdaki sevgi bağları artsın diye niyetlensem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…