Hayırlı eş için birlikte dua edelim

okudum cnm

kızlar duayı belirleyemedık 313 Ayetel Kürsi okuyalım mı kişi başına 31 tane oluyor. esma olarakda Ya Fettah Ya Vedud okuyalım. bu esmayı liste dısındada bol bol okuyun baktıgım çogu yerde hep tavsiye edilmiş çünkü.
farklı bir tavsiyesi olan varsa alalım fikirleri.

furkan suresi demiştik fikir sordunuz karar verildi şimdi ne değişti anlamadım ben gruptan çıkıyorum ALLAH dualarınızı kabul etsin.

furkan suresi demiştik fikir sordunuz karar verildi şimdi ne değişti anlamadım ben gruptan çıkıyorum ALLAH dualarınızı kabul etsin.
furkan suresini ne zaman soyledık ki canım oyle bır tavsıye yapıldıysa da hatırlayamadım nıye lısteden cıkıyorsun kı anlamadım sımdı

furkan suresi 74. ayetı dıyorsan bır arkadasımız ben onu namazdan sonra okuyroum farklı bır sey mi okusak dedı. herkes tamam olur demedı bende farklı tavsıyesı olanları alalım dedım durum bu tek basıma karar vermıyorum zaten

benim için farketmez Furkan süresinin 74. ayeti de olur , salatı tefriciyede olur, ayetel kürsi de olur :)

benim içinde farketmez sonucta her listede farklı dualar okunuyor ceres87 canım devam edecek misin listeye sen biraz sinrilenmiş gibi tepki verdin sanki. ama 1 kişi tefriciye okumayalım diyor 1 kişi furkan suresi okumayalım diyor sen ayetel kürsi okumayalım diyorsun e bende şaşırdım herkesin gönlü olsun istiyorum gönülsüz dua okumanın kimseye faydası olmaz sonucta yoksa şu okunacak der geçerim gönül kırmadan anlaşalım istiyorum yani

Kizlar merhaba,belki beni tanidiniz. Uzun zamandi sitedeyim. 3 aydi anne oldum. Buralara girmeye zaman bulmadim. Yeniden beni de araniza ala bilirmisiniz?Bir zamanlar evlilik icin sizlerden dua istedim. Cok.sukur evlendim,cocugum da oldu Sonra ayri eve tasinmamiz icin dua istedim. Sukur ayri eve tasinma karari da verdik fakat esim isden cikardilar. Ve su an durumumuz kotu. Dualariniza ihtiyacimiz var. Dualarda uzak.olunca hep sikintiki gunlerim olur. O yuzden yeniden dualara baslamak istiyorum. Beni de listenize ala bilirmisiniz. Malum yeni dogan bebekle issiz cok zor. Ben duanin gucune inaniyorum. Hep sizlerle burda dua etdim ve cok sukur duam kabul oldu. Simdi tek.duam esimin isinin duzelmesi ve bizim bu yeni eve tasjnmamiz. Cunku kaynana eve kayinla bir cehennemde yasiyoruz her gun para kavgasindan biktik

hatırladım ben seni canım Rabbim evladına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah size de hayırlı rızık kapıları açsın inşallah

Rabbim kolaylaştırsın canım sen vakıa suresini bir arastır tam sayı olarak bılmıyorum ama iş ile ilgili konularda tavsıye edılır genelde istersen yıne eklerız

Kizlar hayirli cumalarimiz olsun. Bana kuzenim dedi ki namazlardan sonra Rabbena duasini okuyan hayirli evlilik yaparmis. Bol bol okuyalim insallah hatta topluca okuyabiliriz de.

Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ haseneten
ve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr.
Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette
de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle
muamele eyle.

isterseniz bu seferlik Furkan suresi 74'ü okuyalim bir dahakine ayetel kursi okuyalim. Bu güzel günleri kaçırmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…