- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.481
olur canım neden olmasın ben ısmının yanına not olarak yazarım arkadaslarda senın ıcın o nıyetle okurSiz hayırlı bir eş için okuyun bende eşimle olan aramdaki sevgi bağları artsın diye niyetlensem olurmu
tamam canım çok sağol ay çare bitmez bizde sağololur canım neden olmasın ben ısmının yanına not olarak yazarım arkadaslarda senın ıcın o nıyetle okur
ben esmayı okuyacağız sanıyordum furkan suresinimi okucağız sayı çoksa ben katılamam çünkü takip ettiğim üç sayfa var çalışıyorum yetiştirememkigulbera canım ben furkan 74ü sürekli okuyorum zaten namazlardan sonra . başka bir dua mı düşünsek
tamam canım çünkü duaya katıldığım üç sayfa yetiştiremezsem zorda bırakmak istemem kimseyi
tamam canım şimdilik ismin kalsın dua netleşsın ona göre karar verirsintamam canım çünkü duaya katıldığım üç sayfa yetiştiremezsem zorda bırakmak istemem kimseyi
canım beni listeye dahil etmemişsintamam canım şimdilik ismin kalsın dua netleşsın ona göre karar verirsin
kuzum katılıcam diyenleri yazıyorum artık eski listeyi aynen alınca okumayan oluyor sonrada sıkıntı oluyor. hemen ekliyorum senicanım beni listeye dahil etmemişsinne kadar gönüllü olduğumu biliyorsun.
bana uyar ezberimde var çünkü çalıştığım için ezberimde olanlar daha kolay oluyor benim içinhanımlar dua öneriniz var mıdır
tefriciye mi okusak
hanımlar dua öneriniz var mıdır
tefriciye mi okusak
o zaman öneri alalım hanımlar hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?