- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.521
bence hepsini beraber yapalım mesela günlük 33 tane Rabbena okuyalım, 33 tane Furkan süresinin 74. ayetini okuyalım, 33 tane ayetelkürsi okuyalım . Bence kendim dedim diye demiyorum bu fikir güzel bütün dualarda sebeplenmiş oluruz bitanede esma ekleriz oh maşallahKizlar hayirli cumalarimiz olsun. Bana kuzenim dedi ki namazlardan sonra Rabbena duasini okuyan hayirli evlilik yaparmis. Bol bol okuyalim insallah hatta topluca okuyabiliriz de.
Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ haseneten
ve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr.
Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette
de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle
muamele eyle.
isterseniz bu seferlik Furkan suresi 74'ü okuyalim bir dahakine ayetel kursi okuyalim. Bu güzel günleri kaçırmayalım.
olur bencede hemde gayet güzel olur canım herkesin gönlü olsun hembence hepsini beraber yapalım mesela günlük 33 tane Rabbena okuyalım, 33 tane Furkan süresinin 74. ayetini okuyalım, 33 tane ayetelkürsi okuyalım . Bence kendim dedim diye demiyorum bu fikir güzel bütün dualarda sebeplenmiş oluruz bitanede esma ekleriz oh maşallahgulbera ne dersin
çok şükür bin şükür canım :)olur bencede hemde gayet güzel olur canım herkesin gönlü olsun hempazartesi başlayalım okumaya hafta sonu iiyice dinlenin haftaya cok dualı başlıyacaz inşaallah
Bencede ayrı ayrı olması daha güzel olurgulbera herkes için ayrı ayrı okusak iyi olur, hep toplu okuyoruz bu sefer böyle yapabiliriz diğer arkadaşların da fikrini alalım, dualar böyle çok iyi olmuş
okumaya başlayabilirsiniz o zaman hanımlar hergün 1 kişiye diye bi sart yok isterseniz butun listeyi 1 günde okuyun
rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?