- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.981
Canım regl oldum 5 gün sonra anca okumaya başlıyabilirim size uygunsa uymazsa listeden cıkarabilirsin Kusurabakma lütfenYENİ LİSTEMİZDİR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ
Liste geneli okuyoruz herkes 489 adet okuyacak
1-gulbera -------- okudu
2- C cansu_tr ------ okudu
3- O Ozzgeee (Esra) ---
4-Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6-denizinmavisi -----
7- @rude girl (Gizem) ---
8-ebruli--
9- E eysaih ---
10- M mrsfulya ---
11- E eminem63 (Emine Gül) ---
12-nisa1234 ---
13-Kavuncuu -----
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----
arkadaşlar okumaya başlayabilirsiniz listemiz bu şekilde Allah kabul etsin
LİSTEMİZ KAPALIDIR
Senin yerine bn girsem olmazmi?Canım regl oldum 5 gün sonra anca okumaya başlıyabilirim size uygunsa uymazsa listeden cıkarabilirsin Kusurabakma lütfen
Cnm baslayan hatta bitiren arkadaslar var sonra katilan kisiye niyetlenmemis olsugumuz icin hakka girmesin diye listeyi kapatiyoruz yoksa toplu dua sira vs muhim degil burada hep okuyoruz farkli dualarla takip et biter yakinda bu liste senide ekleriz ben sahsim olarak sanada gonlune gore hakkinda hayirli es icin dua edicem amaSenin yerine bn girsem olmazmi?
Aslinda cuma suresi okusak 41 kisi yada 20 kisilik g4up yapsak herkes 1 yada 2 okusa sayiya gore inanin cok faydasini gorursunuz ben arkadasima ne zaman okusam nasibi cogaliyordu gorusmeleri artiordu ama iclerinden kararsiz kalip hepsini reddediginden hicbiri olmadi
Ben okumak isterim. Baska okumak isteyenler varsa okuyalim miz
bundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunkucuma suresini daha önce okuduk kızlar bu liste bu şekilde belirlendi daha sonraki listelerde okuruz yine inşaallah
@Tuuba890 canım okumaya başlayan arkadaşlar var mesela ben okudum tamamladım ama senin adına niyetlenmemis oldum kabul edersen eklerim
Cnm baslayan hatta bitiren arkadaslar var sonra katilan kisiye niyetlenmemis olsugumuz icin hakka girmesin diye listeyi kapatiyoruz yoksa toplu dua sira vs muhim degil burada hep okuyoruz farkli dualarla takip et biter yakinda bu liste senide ekleriz ben sahsim olarak sanada gonlune gore hakkinda hayirli es icin dua edicem ama
olsun canım niye çıkarayım seni 5 gün sonra okursun sende daha okumayan çok zatenCanım regl oldum 5 gün sonra anca okumaya başlıyabilirim size uygunsa uymazsa listeden cıkarabilirsin Kusurabakma lütfen
arkadaşımız anlatmış zaten durumu senin adına niyetlenmemiş oluyoruz hak geçmesin diye eklemiyoruz canım sayfayı takip et ama liste bitince yeni duaya geçiyoruz o zamana kadar boş durmak istemezsen belirlediğimiz duayı kendin için okuyabilirsin :)Senin yerine bn girsem olmazmi?
o ayetide okumustuk ama yine okunur liste bitince tekrar hatırlat canım herkes tamam derse neden olmasınbundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunku
pazartesiyi görüyor musun de unuttum ben onu orda :)gulbera istersen listenin başındaki pazartesi başlıyoruz kısmını sil listemiz başlamıştır katılmak isteyenleri önümüzdeki listeye alabiliriz gibi bişi yaz istersen öyle aklıma geldi
doğrudur canımpazartesiyi görüyor musun de unuttum ben onu orda :)
bu listemiz bitince listedeki herkes okuyunca başlıyoruz katılmak istersenz sayfayı takip edin sizide alalım listeyeyeni listeniz ne zaman açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?