Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım regl oldum 5 gün sonra anca okumaya başlıyabilirim size uygunsa uymazsa listeden cıkarabilirsin Kusurabakma lütfen

Senin yerine bn girsem olmazmi?
Cnm baslayan hatta bitiren arkadaslar var sonra katilan kisiye niyetlenmemis olsugumuz icin hakka girmesin diye listeyi kapatiyoruz yoksa toplu dua sira vs muhim degil burada hep okuyoruz farkli dualarla takip et biter yakinda bu liste senide ekleriz ben sahsim olarak sanada gonlune gore hakkinda hayirli es icin dua edicem ama

Ben okumak isterim. Baska okumak isteyenler varsa okuyalim miz

bundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunku

Çok tesekkur ederim ya Allah Razi Olsun Sizdennn Rabbim hayalini kurduğunuz ne varsa halkinizda ne hayirliysa versin insaalllah

Senin yerine bn girsem olmazmi?
arkadaşımız anlatmış zaten durumu senin adına niyetlenmemiş oluyoruz hak geçmesin diye eklemiyoruz canım sayfayı takip et ama liste bitince yeni duaya geçiyoruz o zamana kadar boş durmak istemezsen belirlediğimiz duayı kendin için okuyabilirsin :)

bundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunku
o ayetide okumustuk ama yine okunur liste bitince tekrar hatırlat canım herkes tamam derse neden olmasın

gulbera istersen listenin başındaki pazartesi başlıyoruz kısmını sil listemiz başlamıştır katılmak isteyenleri önümüzdeki listeye alabiliriz gibi bişi yaz istersen öyle aklıma geldi

LİSTEMİZ BAŞLADI ALLAH KABUL ETSİN

489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

Liste geneli okuyoruz herkes 489 adet okuyacak

1- gulbera -------- okudu
2- C cansu_tr ------ okudu

3- O Ozzgeee (Esra) ---
4- Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6- denizinmavisi -----
7- @rude girl (Gizem) ---
8- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya ---
11- E eminem63 (Emine Gül) ---
12- nisa1234 ---
13- Kavuncuu -----
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

LİSTEMİZ KAPALIDIR KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAMIZI TAKİP ETSİNLER BİR SONRAKİ LİSTE İÇİN İSİMLERİNİ YAZALIM İNŞAALLAH

489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

3- O Ozzgeee (Esra) ---
4- Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6- denizinmavisi -----
8- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya --- okudu
12- nisa1234 ---
13- Kavuncuu -----
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

LİSTEMİZ KAPALIDIR KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAMIZI TAKİP ETSİNLER BİR SONRAKİ LİSTE İÇİN İSİMLERİNİ YAZALIM İNŞAALLAH

3- O Ozzgeee (Esra) ---
4- Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6- denizinmavisi -----
8- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya --- okudu
12- nisa1234 --- okudu
13- Kavuncuu ----- mzrt
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…