- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.021
Olur canim bana uyarO zaman şöyle yapalım :) mazeretliyken ayet okunamıyor ama devam etmek de bereket olur Salavatı Mecule 30000 bölüşelim okuma bittikten sonra 41 gün devam edelim günde 51 kere okumaya yanına da bir asma ya da kısa ayet ekleyelim mazereti olanlar salavat okusun sadece uygun mudur kızlargulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 Pembis Hayaller
Olur cnm uyarO zaman şöyle yapalım :) mazeretliyken ayet okunamıyor ama devam etmek de bereket olur Salavatı Mecule 30000 bölüşelim okuma bittikten sonra 41 gün devam edelim günde 51 kere okumaya yanına da bir asma ya da kısa ayet ekleyelim mazereti olanlar salavat okusun sadece uygun mudur kızlargulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 Pembis Hayaller
51 defa ne okuyacağız anlamadım? 129 ya latif kaç gün süreyle okunacak?YENİ LİSTE
gulbera ----
C cansu_tr
O Ozzgeee
denizinmavisi ---
rudecute --- (Gizem)
bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye )
@Pembis Hayaller
Haydi Bismillah yeni okumamız toplamda 30.000 salavatı mecule okuyoruz kızlar kişi başı 3750 okuma olacak, süre sıkıntımız yok biraz uzun olacak :) hepimiz bitirdiğimizde bildirdikten sonra 41 gün günde 51 defa yanına 129 Ya Latif esması okuyarak devam edelim İnşaAllahuRahman.
Okunuşu: 'Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ugdeti ve tuferricu biha kurbeti ve tagdi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim'
Eki Görüntüle 1921713
Cnm o sonraki okuma su anda kisi basi 3750 adet salavati mecule okuyoruz 8kisiyiz toplmda 30000 salavat i mecule okumus olacagiz51 defa ne okuyacağız anlamadım? 129 ya latif kaç gün süreyle okunacak?
canım 30bin okuma bittikten sonra günde 51 tane okumaya devam edelim 41 gün devam bereketi olsun diye yazdım salevatı mecule okuyacağız gene51 defa ne okuyacağız anlamadım? 129 ya latif kaç gün süreyle okunacak?
ANLADIM CANIM:)) kusura bakma işteydim yoğunluktan anlayamadım:)canım 30bin okuma bittikten sonra günde 51 tane okumaya devam edelim 41 gün devam bereketi olsun diye yazdım salevatı mecule okuyacağız gene
canım ben de işteydim karışık yazmışım :)ANLADIM CANIM:)) kusura bakma işteydim yoğunluktan anlayamadım:)
canlar nasılsınız ben Mevlidi Şerif'e az kaldığı için salevat grubumuza yoğunlaştım gündüzleri de işyerinde yoğunum vakit buldukça okuyorum ama çok okuyamadım bu duamizi ama genel dualarımda hep aklımdasınız sizler nasılsınız okumalar nasıl gidiyorgulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 Pembis Hayaller
Basladim cnm bende baska salavat grubumda var mumkun oldugunca yogunlasip bitirmeye gayret edicemcanlar nasılsınız ben Mevlidi Şerif'e az kaldığı için salevat grubumuza yoğunlaştım gündüzleri de işyerinde yoğunum vakit buldukça okuyorum ama çok okuyamadım bu duamizi ama genel dualarımda hep aklımdasınız sizler nasılsınız okumalar nasıl gidiyorgulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 Pembis Hayaller
evet canım benim de Mevlidi şerif için salevat grubum var Mevlidden sonra bende buraya yoğunlaşacağım inşaAllahBasladim cnm bende baska salavat grubumda var mumkun oldugunca yogunlasip bitirmeye gayret edicem
Henüz bende baslamadim bi arkadasimla okuduğumuz ortak bi dua vardi onu bitirdim bugün baslarim inşallahcanlar nasılsınız ben Mevlidi Şerif'e az kaldığı için salevat grubumuza yoğunlaştım gündüzleri de işyerinde yoğunum vakit buldukça okuyorum ama çok okuyamadım bu duamizi ama genel dualarımda hep aklımdasınız sizler nasılsınız okumalar nasıl gidiyorgulbera C cansu_tr O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 Pembis Hayaller
iyi yaptın canım benim de aklımdaydı yazmak da okuma uzun olunca bitmemiştir kimsenin diye yazmadım ben yarıya yaklaştım sizler ne durumdasınızHanimlar günaydın nasilsiniz kimseden ses cikmayinca yazmak istedim ..
Benimde iyi gidiyor okumam bin küsür kaldi canim bitecek inşallahiyi yaptın canım benim de aklımdaydı yazmak da okuma uzun olunca bitmemiştir kimsenin diye yazmadım ben yarıya yaklaştım sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?