- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.543
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.221
gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)
@bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)-okundu.
M mcrs (Esra)
Bu turumuzda aşağıdakileri okuyacağız inşallah.
Taha süresi ilk 12 ayeti 21 kez okuyoruz.(Latincesini buraya kopyalayabildim, kendim Arapçasından okuyacağım)
Bismillahirrahmanirrahim 1. Taha 2. Ma enzelna aleykel kur'ane li teşka 3. İlla tezkiratel limey yahşa 4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula 5. Errahmanü alel arşisteva 6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera 7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sirra ve ahfa 8. Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna 9. Ve hel etake hadiysü musa 10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda 11. Felemma etaha nudiye ya musa 12. İnnı ene rabbüke fahla' na'leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
+
Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab (Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç.)duasını 41kez okuyoruz.
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini bir kerede 238 kez okuyoruz.
Allah kabul etsin şimdiden.
Peki canımBiz Dun geldik eve bu aksam veya gece okuyacagim arkadaslar siz yeni duaniza gecin benim icin beklemeyin sakin
Peki canımBiz Dun geldik eve bu aksam veya gece okuyacagim arkadaslar siz yeni duaniza gecin benim icin beklemeyin sakin
Ya fettah ya bais 1062 adet evlilik esmasi aklima bu geldi suandaPeki canım
gulbera (Yasemin)_okundu.
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)-okundu.
Namaria (Kadriye Almıla)-okundu.
Duamiz bitti Allah kabul etsin. Sıradaki duamizi hala netlestiremedik. Ben de arastiramadim bu aralar. Cansu ya fettah ya bais 1062 kez okuyalim dedi. Yanına bir ayet ekleyebiliriz
Tabi ki hoşgeldin, adını yazmak istersen nickinin yanına ekleyelim o şekilde dua ederizkızlar bende katılabilirmiyim dualarınıza
Olabilir canım ama diğer grupta ayetel kursi okuyoruz ya zaten farklı olsun isterseniz, çoğunluk isterse yine de uyarim her türlüUygun canım yine taha suresini mi okusak acaba? Ya da 313 ayetel kürsi dileklerin gerçekleşmesi için okunur diye onu mu okusak?
Allah razı olsun canımTabi ki hoşgeldin, adını yazmak istersen nickinin yanına ekleyelim o şekilde dua ederiz
Benim için uygun canım kızlar ne derse uyarım bengulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg
Nahl/72.ayet
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).
Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?)
Kızlar yukarıdaki ayeti41kez okuyabiliriz. Yanına 1062 ya fettah ya bais okuyabiliriz.
İsterseniz de 313 ayetel kursiyi kişi sayimiza bolebiliriz. Ne dersiniz?
Benim icin sıkıntı degil 313 tek de okurum boluserek de okurumgulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg
Nahl/72.ayet
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).
Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?)
Kızlar yukarıdaki ayeti41kez okuyabiliriz. Yanına 1062 ya fettah ya bais okuyabiliriz.
İsterseniz de 313 ayetel kursiyi kişi sayimiza bolebiliriz. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?