Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yarın ya da cuma günü okuyacağım canlar

M mcrs canım uzun zamandır haber alamadık senden, sanırım okuyamiyorsun,şimdilik çıkarıyorum seni listeden,tekrar katılmak istersen bildirirsin.

Biz Dun geldik eve bu aksam veya gece okuyacagim arkadaslar siz yeni duaniza gecin benim icin beklemeyin sakin

Kızlar hayırlı cumalar diliyorum. Yeni duamiz için fikri olan var mı? Ben de biraz araştırma yapayım ne okuyabiliriz diye.

gulbera (Yasemin)_okundu.
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)-okundu.
Namaria (Kadriye Almıla)-okundu.
Duamiz bitti Allah kabul etsin. Sıradaki duamizi hala netlestiremedik. Ben de arastiramadim bu aralar. Cansu ya fettah ya bais 1062 kez okuyalim dedi. Yanına bir ayet ekleyebiliriz

Uygun canım yine taha suresini mi okusak acaba? Ya da 313 ayetel kürsi dileklerin gerçekleşmesi için okunur diye onu mu okusak?

Uygun canım yine taha suresini mi okusak acaba? Ya da 313 ayetel kürsi dileklerin gerçekleşmesi için okunur diye onu mu okusak?
Olabilir canım ama diğer grupta ayetel kursi okuyoruz ya zaten farklı olsun isterseniz, çoğunluk isterse yine de uyarim her türlü

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg

Nahl/72.ayet
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).

Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?)

Kızlar yukarıdaki ayeti41kez okuyabiliriz. Yanına 1062 ya fettah ya bais okuyabiliriz.
İsterseniz de 313 ayetel kursiyi kişi sayimiza bolebiliriz. Ne dersiniz?

Benim için uygun canım kızlar ne derse uyarım ben

Benim icin sıkıntı degil 313 tek de okurum boluserek de okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…