Hayırlı eş için birlikte dua edelim

gulbera (Yasemin)--salavat+esma+ayet okundu.
C cansu_tr (Cansu)--salavat+esma okundu.
O Ozzgeee (Esra)--salavat+esma okundu.
denizinmavisi (Selin)--salavat+esma+ayet okundu.
rudecute (Gizem)
bahar2701 --esma+ayet okundu.
Namaria (Kadriye Almıla)--salavat+esma+ayet okundu.
M mcrs (Esra)

41 kez Rum Suresi 21.ayet + 2244 ya cami ya vedud +51 Salavatı-ı Mecule okuyoruz. Bu sefer listeyi başlatmak bana nasip oldu:)

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١

Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır

Kızlar bu ara çok yoğunum hasta oldum bir de işler çıktı başımıza o sebeple sadece esmalarım kaldı. Bir iki güne bitirip bildiririm inşallah

rudecute (Gizem)--salavat+ayet okundu.
bahar2701 --esma+ayet+salavat okundu.
M mcrs (Esra)

41 kez Rum Suresi 21.ayet + 2244 ya cami ya vedud +51 Salavatı-ı Mecule okuyoruz.

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١

Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır

Kızlar neler yapıyorsunuz?
Bu aralar çok sakin sayfamız. Bu listemiz de bitiyor. Bir kişi kaldı. Tavsiye duanız var mı, ne okuyalım?

rudecute (Gizem)--esma+salavat+ayet okundu.
bahar2701 --esma+ayet+salavat okundu.
M mcrs (Esra)

41 kez Rum Suresi 21.ayet + 2244 ya cami ya vedud +51 Salavatı-ı Mecule okuyoruz.

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.

M mcrs ne durumdasın canım? ona göre yeni liste için ne okuyacağız kararlaştıralım mı canlar? Ta-Ha suresi ilk 12 ayeti 21 defa okuyabiliriz yanına da esma ekleyelim uygun mudur?

Hayirli evlilik icin hergün gün içinde elden ve dilden geldigince ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi serifleri bolca zikredilmelidir. Bu zikri yaparken gönülden şöyle dusunulmelidir. Ya Rabbi ben seni zikrediyorum lütfen bana hayırlı evlilik nasip eyle. Bu esmanin yaninda size şu duayi öneririz. Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab. Anlami ey kapilari açan Allahim bizim icin en hayırlı kapiyi ac. Bi sayfada okudum bunları paylasmak istedim

Taha süresi ilk12 ayeti 21 kez okuyalım
+
'Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab.' duasını 41kez okuyalım
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini belirleyecegimiz adette okuyalım.
Ne dersiniz?

Taha süresi ilk12 ayeti 21 kez okuyalım
+
'Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab.' duasını 41kez okuyalım
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini belirleyecegimiz adette okuyalım.
Ne dersiniz?
olur canım çok uygun..
Hayırlı cumalar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…