Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ayeti 41 kez okuyup esmaları da yanına ekleyebiliriz kuzum. Ayetel kürsi öteki duada okunuyor zaten bu şekilde daha iyi olur.

Yeni dualarimiz hayırlara vesile olsun

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg

Nahl/72.ayeti 41kez okuyoruz. Ayrıca 1062 kez ya fettah ya bais ismi şerifini okuyoruz.

Nahl/72
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).

وَاللّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَجَعَلَ لَكُم مِّنْ أَزْوَاجِكُم بَنِينَ وَحَفَدَةً وَرَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَتِ اللّهِ هُمْ يَكْفُرُونَ ﴿٧٢﴾

Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?)

kızlar okumalarımı tamamladım Rabbim kabul etsin inşallah okuyup zaman ayıran arkadaşlarımdan da Rabbim razı olsun ,gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah . Bidahaki listeyede tekrar katılmayı isterim kızlar Allah razı olsun

Allah kabul etsin canım hızlısın maşallah:)

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg - okundu

Nahl/72.ayeti 41kez okuyoruz. Ayrıca 1062 kez ya fettah ya bais ismi şerifini okuyoruz.

Nahl/72
Vallâhu ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve ceale lekum min ezvâcikum benîne ve hafedeten ve razakakum minet tayyibât(tayyibâti), e fe bil bâtıli yu’minûne ve bi ni’metillâhi hum yekfurûn(yekfurûne).

وَاللّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَجَعَلَ لَكُم مِّنْ أَزْوَاجِكُم بَنِينَ وَحَفَدَةً وَرَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَتِ اللّهِ هُمْ يَكْفُرُونَ ﴿٧٢﴾

Diyanet İşleri (16/NAHL-72: Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı. Öyleyken onlar batıla inanıyorlar da Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?)

kızlar bı kac gundur gırememıstım sayfaya yenı gordum hemen okudum ayetı ve esmayı Rabbım kabul etsın inşAllah:)

gulbera (Yasemin)-okundu.
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg - okundu

Nahl/72

gulbera (Yasemin)-okundu.
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)
hmbg - okundu

Nahl/72

Arkadaslar, ben bu konuyu takip ettim uzun zaman. Zaman zaman dualara katildim, agladim uzuldum, arkadaslarin varligi guc verdi, dua ettik burda. Epey olumsuz seyler yasamistim tanistigim insanlarla. Ben evlendim :) boyle guzel haberler verilince ben mutlu oluyordum oyuzden bende yazayim istedim. Hic beklemedigim zamanda hic beklemedigim ortamda karsima cikti. Olumlu ve olumsuzluklar vardi. Hep derlerdi, nasibindeki karsina cikinca oluyor diye. Ben hala inanamiyorum.1.5 ay icinde tanistik ve evlendim. Cok olumsuz seyler vardi kolaylasti. Olacak olunca oluyor arkadaslar. Umutla dualara devam. Rabbim insallah bana mutlu olmayi nasip eder yuvamda, sizlerede gonlunuze gore esler nasip eder insallah sizin icin en uygun anda. 15 gunluk evliyim, hala inanamiyorum okadar hizli ilerlemesine ve evlenmis olmama. Opuyorum hepinizi. Dualarim sizlerle, insallah hayirli insanlar karsiniza cikar en uygun zamanda.

Rabbim huzur mutluluk muhabbet versin evine canim benim

Maşallah çok sevindim adınıza, Rabbim bize de nasip etsin. Bazen ümitsizliğe dusebiliyoruz ne güzel umut serptiniz içimize. Çok mutlu olun inşallah.

Hangi duaları okumuştunuz lütfen yardım. Bu arada mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…