Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar bir önceki dua listemizde dönüş yapmayanlar vardı ama zaman kaybetmemek için hem de dua etme isteğimiz kaybolmasın diye başka duaya geçiyoruz. Aynı listeyi yine aldım ama yer almak istemeyen varsa bildirirsin lütfen:)

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)
M mcrs (Esra)

Bu turumuzda aşağıdakileri okuyacağız inşallah.

Taha süresi ilk 12 ayeti 21 kez okuyoruz.(Latincesini buraya kopyalayabildim, kendim Arapçasından okuyacağım)

Bismillahirrahmanirrahim 1. Taha 2. Ma enzelna aleykel kur'ane li teşka 3. İlla tezkiratel limey yahşa 4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula 5. Errahmanü alel arşisteva 6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera 7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sirra ve ahfa 8. Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna 9. Ve hel etake hadiysü musa 10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda 11. Felemma etaha nudiye ya musa 12. İnnı ene rabbüke fahla' na'leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
+
Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab (Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç.)duasını 41kez okuyoruz.
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini bir kerede 238 kez okuyoruz.

Allah kabul etsin şimdiden.

denizinmavisi selincim kuzum okudum suremizi 21 kez duayi da 41 kez ismi Serifleri de 238 tane..Rabbim kabul etsin insaAllah tez zamanda..hayirli insanlarla karsilastirsin bizleri

arkadaşlar kusura bakmayın ben listede yer almak istemiyorum hepinizi kocaman öptüm. rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin inş. tabi benimkini de.. Allaha emanet olun..

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
Namaria (Kadriye Almıla)-okundu.
M mcrs (Esra)

Taha süresi ilk 12 ayeti 21 kez okuyoruz.(Latincesini buraya kopyalayabildim, kendim Arapçasından okuyacağım)

Bismillahirrahmanirrahim 1. Taha 2. Ma enzelna aleykel kur'ane li teşka 3. İlla tezkiratel limey yahşa 4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula 5. Errahmanü alel arşisteva 6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera 7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sirra ve ahfa 8. Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna 9. Ve hel etake hadiysü musa 10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda 11. Felemma etaha nudiye ya musa 12. İnnı ene rabbüke fahla' na'leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
+
Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab (Ey kapıları açan Allahım! Bize hayır kapısını aç.)duasını 41kez okuyoruz.
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini bir kerede 238 kez okuyoruz

Esmalari ya baki 238 ya cemil 238 olarak mi okuyacagiz canlarim

Kizla r nasılsınız.varmi aranızda muradına eren.bir arkadaşım dua lar etti namazlar kıldı sonunda istediği meslekten biriyle nişanlandı.benimde hayalim hep o meslekten biri olmasıydı olmadi hatta hic kimse olmadi.tum arkadaş çevrem sevdiğiyle istediği biriyle yada hayal ettiği hayatı yaşadığı biriyle evlendi.rabbimin kulları içinde bi tek benmi günahkar im bi tek benmi şanşsızmısım ne hayallerim ne muratlarim nede isteklerim olmuyor

Merhaba canım iyi diyelim iyi olsun. Ben de bir gelişme yok şimdilik. Arada birileri çıkıyor tanismalar oluyor ama ya icime sinmiyor ya da karşı taraf ilgisiz çıkıyor ve arayıp sormuyor. Dualara devam ediyoruz tabi ki, ümitsiz olmayalım. Arkadaşınız adına sevindim. Hangi duaları okumuş acaba öğrenebilsek keşke, biz de okurduk:) ben sürekli araştırma halindeyim, ne okusam acaba, şunu okumuş muydum filan diye. Rabbim hayirlisini versin, bizi en iyi tanıyan O, Onun dediği olsun.

Yok canım ya baki ya cemil ya vedud ya habib diyip 1 sayicaz. Ayrı ayrı değil yani.
Canim ben yatsidan sonra taha süresinin ilk 12 ayetini 21kez okudum Arapcasindan, duayi 41 kez okudum, ama esmalari ya baki 238, ya cemil 238, ya habib 238, ya vedud 238 olarak okudum eger olmaz hepsini pespese oku derseniz tekrar okuyabilirim

Şükür iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz canım sen nasılsın?
Bende bir gelişme yok açıkçası adayım bile yok. Bir kişi vardı onu ben istemiyorum. Arkadaşın adına sevindim inşallah bizim gönlümüze göre biri karşımıza çıkar. Arada senin gibi hislere ben de kapılıyorum. Zaten bu aralar ruh halim pek iç açıcı değil. Sanki kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor. Çok zor sevip hayatıma alırım birini ama hayal kırıklığı yaşayınca toparlanması zor oluyor. Yine de umudu kesmek istemiyorum burada dua arkadaşlarıyla olmak hoşuma gidiyor. Belki benim olmaz ama bir arkadaşımızın kısmeti olur o bile beni mutlu ediyor.

Canim ben yatsidan sonra taha süresinin ilk 12 ayetini 21kez okudum Arapcasindan, duayi 41 kez okudum, ama esmalari ya baki 238, ya cemil 238, ya habib 238, ya vedud 238 olarak okudum eger olmaz hepsini pespese oku derseniz tekrar okuyabilirim
Ben de öyle yaptım Cansucuğum, Allah kabul etsin.

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)-okundu.
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)
bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)-okundu.
M mcrs (Esra)

+
+
ya baki, ya cemil, ya vedud, ya habib ismi seriflerini bir kerede 238 kez okuyoruz.

Allah kabul etsin şimdiden.

Canlar ben belki sona kalirim ama okuyacagim insallah Allahin izni ile bilginiz olsun diye yazdim

kızlar böyle bişey buldum uygulamak ısteyen olursa diye bırakıyorum buraya :)

Eklentiler

• upload_2017-1-25_17-37-7.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…