- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.281
Gecen sefer ayetel kursi okuyacaktik diger listede var okumayalim demiştiniz simdi aklima geldiBenim de yokakşama arastiririm olmazsa
Canım biz henüz evlenemedik ama tek tek tüm duaları okuyoruz, ümitliyiz inşallah. Katılmak istersen her zaman bekleriz aramıza.Arkadaşlar ben de evlenmeyi bu yuva kurmayı çok istiyorum evlenenler bizi unutmasin hangi duaları okudunuz yardimci olalım birbirimize
Canım sabret. En iyi dua bu zor günlerde ediliyor, güzel günlerin habercisi. Rabbim içinize ferahlık versin. Gönlünüze göre olsun her şey. Aramıza da bekleriz her zaman, birlikte dua edelim güzel olur.Arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun. Duasını, isteğini, dileğini hakkında hayırlı olacak şekilde kabul etsin..
Allah, karşınıza bu dünyanız, ahiretiniz, aileniz, kendiniz, dininiz,.. için en hayırlı olanını nasip etsin. Hayırlı bir yuva, bir eş, bir iş, hayırlı sağlıklı imanlı ahlaklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin..
Bu yolda sabretmek çok önemli. Allah bu yolda hepimize Ya Sabur ismiyle sabırlar versin. Olmuyor deyip de isyan etmekten korusun Mevla'm hepimizi..
Gerçekten bugün çok duygusalım.. Her zamankinden daha da çok bir yuva kurma, evlat sahibi olma isteğim depreşti.. Duanızı beklerim kardeşlerim. İçinizden edeceğiniz bir cümlelik duaya bile çok ihtiyacım var. Ben de elimden geldiğince sizin için, bekar kardeşlerimiz için dua ediyorum.. Müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş.
Tekrardan Allah yardımcımız olsun. Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşaAllah (Amin)
Canım sabret. En iyi dua bu zor günlerde ediliyor, güzel günlerin habercisi. Rabbim içinize ferahlık versin. Gönlünüze göre olsun her şey. Aramıza da bekleriz her zaman, birlikte dua edelim güzel olur.
Amin inşallah çok şükür atlattık bu imtihanı demek nasip olsun. Her şeyin hayırlısıAmin inşaAllah..
Allah razı olsun kardeşim.
Neden bilmiyorum bu aralar çok fazla bu durumuma içleniyorum, üzülüyorum. Şöyle geçmiş forum mesajlarıma bakıyorum da o kadar bu konu hakkında üzüldüğümü dile getirmişim ki acaba takıntı mı oldu yoksa gerçekten istiyor muyum bu evlilik kurumuna girmeyi diye de düşünmeden edemiyorum.
Allah'tan kendim ve herkes için her şeyin hayırlısını diliyorum.
Bize de bu yolda sabırlı olmak ve umudumuzu kaybetmeden sürekli hayırlısını isteyerek dua etmek düşüyor.. Bu da bizim imtihanımız. Rabb'im kolaylıkla bu imtihandan geçip muradımıza ermeyi nasip etsin inşaAllah..
Tabi ki ederiz. Hoş geldin:)Bir ara bende buralardaydım ama ara vermek zorunda kalmıştım şimdi tekrar dönsem kabul eder misiniz? :)
Tabi ki ederiz. Hoş geldin:)
Amin inşallah, Rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın,hayırlı kapılar açsın. Hayırlı cumalar***''Ya müfettihal ebvab, iftah lena hayral bab, inneke kerimun cevvadun vehhab. ''
(Ey bütün (kilitli) kapıları açan ALLAH'ım, bize de en hayırlı kapıyı aç.. Sen şüphesiz ki çok cömertsin, ikramı bol olansın, karşılıksız verensin, ikram edensin..)
***''Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
(Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.)
Allah'ım bu Cuma gününün bereketinden bütün inananları nasiplendirsin. Duamızı hayırlısıyla kabul eyle yüce Allah'ım..
(AMİN)
Hayırlı Cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?