- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.861
Canım yeni adın güzel olmuş, hayırlı olsun, sizin de bebişiniz olur inşallahoyyy kuzum insallahhhhhh insallah allah hepimizin gönlündekini ol emriyle hayırlısı ile oldursun amin amin amin.hepimiz müjdeler verelim insallah
Neden yoksun canım, ekleyelim seni deSuskun_sultan dün dualarını okudumm canımm rabbim tez vakitte hayırlı bir eş nasip eder inşallah :) bu arada yeni listeniz hayırlı olsuuun kızlaarkızlaar ben artık listelerde yokumm belki daha sonra görüşmek üzeree
AİRA: Kızlaaaaryüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin
Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin
buujuu:kızlar ismim burcu.kendi ekmegini kazanan Allahtan korkan kuldan utanan hayırlı bir insanla tez zamanda sevgi dolu huzurlu mutlu yuva kurmam için dua istiyorum bende.şimdiden Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese mutlu huzrlu evliligi nasip etsin amin.
Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin
Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr
Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar
Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin
Hemen bakıyorum tatlımben de duamı yazmıstım ama eklenmemıs
Canım özür dilerim o sayfadaki mesajları hiç görmemişim ben :44: Gözümden kaçmış heralde :18: Duanı ekledim üstteki mesajıma :13:ben de duamı yazmıstım ama eklenmemıs
Allah gönlüne huzur ve mutluluk versin, eşinle tez vakitte barışın, mutlu huzurlu bir yuvanız olsun, eşinin sana olan sevgisi eskisinden de çok olsun, Allah ona hidayet versin, kadınların şerrinden korusun onu, ailenin de ona karşı kalbi yumuşasın, aileleriniz arasındaki sorunlar çözülsün, sımsıcak, sevgi dolu bir yuvanız olsun ve yuvanız bebişlerinizle daha da şenlensin, Allah eşinle birlikte güzel, mutlu günler yaşatsın ve bu güzel günlerinızde Allah'ı unutan değil, şükürle Allah'a daha çok yaklaşan, Allah'ın sevdiği, razı olduğu kullarından olun. Amin amin amin
Cok sagol canım benim allah razı olsun hepinizden ağzına sağlık cnm yarın senin icin içten bir sekilde dua edeceğim
canım yeni adın güzel olmuş, hayırlı olsun, sizin de bebişiniz olur inşallah
cok sagol canım benim allah razı olsun hepinizden ağzına sağlık cnm yarın senin icin içten bir sekilde dua edeceğim
yok canım benim aldığım karar artık listelere katılmıcam... Size bi dua buldum belki yapmak isteyenleriniz olur
sizlerle paylaşmak istediğim iki uygulama var. Ikiside hem benim hem arkadaşlarımın isteğinde başarılı oldu benim gafleteim olunca , onu çok bunaltmamak için okumalara ara verdim ve etkisi kısa sürdü
ilki yasin süresi ile ilgili... Gece yaparsanız daha hayırlı... Ben yatsı sonrası iki rekat hacet namazı kılarak uygulamıştım diğer arkadaşlarda öyle yaptı önce hacet namazınızı kılın ve dileğinizi isteyin ardından yasın süresinin (ilk mübin e kadar) ilk 12 ayeti 70 kez okuyun...
Ilk akşam biraz zorlayabilir ama inat edip okuyun tamamlanıyor, etkisini göreceksiniz ve her gece ( özel gün harici) aralıksız devam edin
ikincisi de bende okuduğum anda araması gibi gibi bir etki oluşturuyor ama arkadaşım okuyup evlendi bu dua şirinlik duası diye geçsede daha da etkili...bunu ben abdestli değilken bile sokakta işte evde o 3 hyada 7 kez okusam faydasını gördüm...aradı döndü, özür diledi
bismillahirrahmanirrahim gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek bira.
Ama arkadşım her akşam abdestli 21 defa okudu , evlendi nişanlanana kadar okudu hergece arkadaşlar , yasını okurken halvet bir yerde okumaya gayret edin allah sevenleri tez kavuştursun
Amin canım, Allah razı olsunAybirgenim saol kuzum. Allah sana benmkinden daha hayırlı bir eş ve yuva nasip etsin. Gıptayla bakılsın inşallah. Hayırlı neşeli sağlıkli evlatlarınızı bereketli rızıklı yuvanızda yetiştirmeyi nasip etsin İnşallahTez zamanda dua kapılarımız açılsın Rabb'im sükür dualarını daha çok ettirsin inşallah burda hayırlı haberler verelim birbirimize.
Nere gidiyosun canımkızlar ben bu listeye malesef iştirak edemiycem listeye dahil etmeyin .Rabbim gönlünüze göre versin dualarını kabul olsun inşallah
Neden katılmıyosun canım artık listelere, ne güzel dua ediyodukkyok canım benim aldığım karar artık listelere katılmıcam... size bi dua buldum belki yapmak isteyenleriniz olur
sizlerle paylaşmak istediğim iki uygulama var. ikiside hem benim hem arkadaşlarımın isteğinde başarılı oldu benim gafleteim olunca , onu çok bunaltmamak için okumalara ara verdim ve etkisi kısa sürdü
ilki Yasin süresi ile ilgili... gece yaparsanız daha hayırlı... ben yatsı sonrası iki rekat hacet namazı kılarak uygulamıştım diğer arkadaşlarda öyle yaptı önce hacet namazınızı kılın ve dileğinizi isteyin ardından yasın süresinin (ilk mübin e kadar) ilk 12 ayeti 70 kez okuyun...
ilk akşam biraz zorlayabilir ama inat edip okuyun tamamlanıyor, etkisini göreceksiniz ve her gece ( özel gün harici) aralıksız devam edin
ikincisi de bende okuduğum anda araması gibi gibi bir etki oluşturuyor ama arkadaşım okuyup evlendi bu dua şirinlik duası diye geçsede daha da etkili...bunu ben abdestli değilken bile sokakta işte evde o 3 hyada 7 kez okusam faydasını gördüm...aradı döndü, özür diledi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Gulutullahe evirrahman ey yamen tedu felehül esmail hüsna ve la techer bi selatike ve la tu ha fid biyha vep degi beyne zalike sebile ve gulul hamdi lilla illezi lem yeddehiz veleden velem ye kül lehü şerikül fil mülk ve liyyü minez zillü ve kebbürü tek bira.
ama arkadşım her akşam abdestli 21 defa okudu , evlendi nişanlanana kadar okudu hergece arkadaşlar , yasını okurken halvet bir yerde okumaya gayret edin allah sevenleri tez kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?