Hayırlı eş için birlikte dua edelim

cok güzel olmus canım bence eline saglık

Dua etmenin ve istemenin önemini anlatan bir örnek vermek istiyorum.Dikkatle okuyun.Nasıl dua edeceğimiz kadar ne isteyeceğimiz de çok önemli…

Musa (as) Tur’a giderken bir adamın şöyle bir dileğine muhatap oluyor.

“Ya Musa,Rabbimden üç dileğim var,söyle bu duamı kabul etsin.Birincisi,benim gözlerim görmüyor,açılmasını istiyprum.İkincisi çocuğum olmuyor,bir oğlan evladı istiyorum.Üçüncüsü fakirim,fakirlikten çok çektim;hiç olmazsa doğacak oğlum fakir olmasın,onun zengin olmasını istiyorum.”

Musa(as) Tur’da bu kulun üç dileğini nakledince,Rabbimiz;

“Üç dileği birden kabul etmem;tek şey istesin,kabul edeceğim” buyurmuş.

Musa(as) Rabbinin bu cevabını aktarınca düşünceye dalan adam üç şey yerine tek bir dilekte bulunmuş.

” Ya Rab! oğlumun altın tasla su içtiğini gözlerimle görmeyi diliyorum”

Böylece adamın,hem görme dileği,hem oğul isteme dileği,hem de oğlunun zengin olma dilegi kabul edilmiş.

Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin

Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr

Son düzenleme:
AİRA: Kızlaaaar yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin

Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin

buujuu:kızlar ismim burcu.kendi ekmegini kazanan Allahtan korkan kuldan utanan hayırlı bir insanla tez zamanda sevgi dolu huzurlu mutlu yuva kurmam için dua istiyorum bende.şimdiden Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese mutlu huzrlu evliligi nasip etsin amin.

Minigmanig(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin

Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr

Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Minig bu dua beni ağlattı ya vallahi çok kötü oldum yüce mevlam dertlerimize derman versin güzel dualar ettirsin.

kızlar 41 salatı tunciye okudum hepimiz için. Rabbi'm eksiklerimizi tamamlasın. Efendimize amin dedirtsin. Ama hiç bir duayı okurken bu kadar zorlanmamıştım. Esneye esneye bir hal oldum Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah yatarken uyuyp kalana kadar esmaları okuycam. üstüme bi kasvet çöktü hayırlısı inşallah. Bu arada nedense dua okurken gözümün önüne suskun sultan bu 1-2 hafta içinde biriyle tanışcak gibi düşündüm. İnşallah dua kalp gözümü açmıştır da öle oluveriri

Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

agzına saglık canım allah kabul eylesin.üzülme lütfen bende duygusalım içim bir garip olduİNSALLAH HAKKINDA HAYIRLI KİŞİ KARSISINA CIKAR CANIM.

Yeni listede baslıyo filmde güzel duygulandım ya aglıycam .sanırım sevdigimide özledim.

Son düzenleme:
Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

güzeller güzeli kardeşim sürekli ya vedud ve zel celali vel ikram de. bu 2 esmayı hiç ayırma dilinden yatar kalkarken hep ağznda olsun. bunun yannda sürekli saalvat çek ve esmaların hepsini 1er kez oku inşallah. Şimdi sana 80 tane ihlas ve fatiha okuyacağim. gönlünü ferahlatır maşallah. Sen merak etme güzel kardeşim evvel Allah sana sabah akşam okurum ben. Eşinin nefsini Rabbi'min izniyle köreltir yuvasına bağlı biri yaparız. Sen bu arada bir uzmana da görün mutlaka. Aile danışmanları var ücretsiz illerin. İnşallah hayrını bol bol göreceğiz dualarımızın. Dua eden kul güçsüz çocuk gibiymiş. Nasıl bir çocuk anne babasından ısrarla oyuncak için ağlar ve anne babası merhamet edip acıyıp sonunda o oyuncağı evladına alırsa tıpkı o çocuk gibi Güzel Rabb'imiz de duada ısrarcı olmamıza güçsüzlüğümüze acır ve bize bu dünyada ve ahirette güzellikler rızıklar ve arzularımızı verir. Bir annenin merhameti Rabb'imin merhameti yanında çölde bir kum tanesi bile edemezmiş. O yüzden sen sımsıkı inan Rabbi'ne. Dualarını kabul edeceğine inanarak et. Esmaları çokça takip et. Dualarımdasın İnşallah. Rabbim Merhamet etsin sana.

Birde evime kim gelirse gelsin esnemekten bas agrisindan duramıyor agirlik çöküyor insanlara bunla ilgili ne yapabilirim

çokça felak nas oku evinde. sık sık yasin okut. Evini de arat bakalım muska saç baş bişey bulcak mısın. Ayetel kürsi oku sabah namazından önce inşallah faydasını görürssün. Evin eşyalarının yerini ve lambalarının ampullerini de değiştir.Ferahlar evin. bir tas suya sirke karıştır ve kevser felak nas ve tebbet suresini okurken evin içine suyu elinle az az serp. Vesvese etme. Rabbi'm büyük herşey güzel olacak inşallah

ben sırf artık korkumdan ne müzk dinliyorum ne aşk filmi izliyorum. iki gözüm iki çeşme hep acı çekiyorum annemler de çok baskı yapıyorlar musa yok artık unut musayı diye Allah'ım acı bana ya. Ağlama minig sen hep mutluluktan ağlayasın inşallah

unutulur mu kuzu unutulur mu allah kimseyi sevdiginden ayrı koymasın allah kavustursun canım insallah burda hepimiz güzel haberlerle aglayalım bende cok agladım kimse aglmasın sende bende olursa sevincten olsun amin amin amin

Cok sagol canım benim allah razı olsun hepinizden ağzına sağlık cnm yarın senin icin içten bir sekilde dua edeceğim

Allah evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin.Hayırlı işler hayırlı başlar hayırlı nasipler versin. Allah olmayanlara da güzel evlatlar nasip etsin. Duaları takip et güzeller güzeli kardeşim. Kalbim senle şimdi senin dualarını da edeyim huzurla uyu inşallah. Sana tavsiyem çocuklarını sürekli parka aktivitelere götür. Bu süreçte mutlaka bir danışmana da uğra. çok iyi olacaksın Allah'ın izniyle. Sadece mutluluktan ağlayasın.

unutulur mu kuzu unutulur mu allah kimseyi sevdiginden ayrı koymasın allah kavustursun canım insallah burda hepimiz güzel haberlerle aglayalım bende cok agladım kimse aglmasın sende bende olursa sevincten olsun amin amin amin

kızlar eşimle bir kavuşalm tekrar yuvamızı düzeltip kuralım Allahın izniyle güzel bir hayır yapayım. Hepiniz için rekat rekat şükür namazı kılcam artık eşimle barışşsam da barışmasam da burdayım. Rabbim duaya çağırıyor belli ki.Sadece üzüntü verince dua ettiğimi fark ettim. Olsun allah bu yanlışımdan da döndürdü. Eşimle barışayım inşallah yine hep burdayım inşallah size güzel haberler de yazarım Amin amin amin. Minig Rabbim sana da imrenilesi hayırlı bir evlilik yuva nasip etsin

oyyy kuzum insallahhhhhh insallah allah hepimizin gönlündekini ol emriyle hayırlısı ile oldursun amin amin amin.hepimiz müjdeler verelim insallah

teşekkürler aria. kısmet diyelim. İnşallah doğru düzgün bir beyfendi ile olsunda hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…