hayırlı iş...

Sadece 5 aydır ama burdan alacağım 800 tl bile bana iyi para

Ben de bir kaç sene sandım. Ama ihtiyacı olana 800tl de gelirdir tabi..
Gelsin patron konuşsun duruma göre hareket edersiniz.

Yalnız edindiğim bir tecrübe benim yanımda herkesin dedikodusunu yapan benim dedikodumu da yapıyordur..
Ve iş hayatı buna çok müsait..

çok yanlış yapmışsınız işe ihtiyacınız varki çalışıyorsunuz ,kolaymı bu zamanda iş bulmak herkes eleman çıkartıyor,iş veren harici kimse yüzünden işi bırakmazdım

Ben de bir kaç sene sandım. Ama ihtiyacı olana 800tl de gelirdir tabi..
Gelsin patron konuşsun duruma göre hareket edersiniz.

Yalnız edindiğim bir tecrübe benim yanımda herkesin dedikodusunu yapan benim dedikodumu da yapıyordur..
Ve iş hayatı buna çok müsait..

zaten bunu biliyorum kesin yapıyordur :) çıkarsam bana anlattığı herşeyi buradakilere anlatmak istiyorum belki çok kötü bi düşünce ama içimin soğuması lazım

bir kötü yüzünden neden ekmeğinden oluyorsun ki?
Ben ay önce işten çıktım yabancı dil, kapı gibi mühendislik diplomasıyla iş bulmamıyorum.
ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık
lütfen yapma...
o kıdem ve ihbar bile yetmiyor inan...
hazıra dağ dayanmıyor
iş bulmadan ayrılma

çok yanlış yapmışsınız işe ihtiyacınız varki çalışıyorsunuz ,kolaymı bu zamanda iş bulmak herkes eleman çıkartıyor,iş veren harici kimse yüzünden işi bırakmazdım

kendisi bir çok konu da beni ezmeye çalıştı müsade etmedim. bu yaptığı şey çok ağır ya annem falan çıldırdı

bir kötü yüzünden neden ekmeğinden oluyorsun ki?
Ben ay önce işten çıktım yabancı dil, kapı gibi mühendislik diplomasıyla iş bulmamıyorum.
ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık
lütfen yapma...
o kıdem ve ihbar bile yetmiyor inan...
hazıra dağ dayanmıyor
iş bulmadan ayrılma

evliyim ve çocuk muhabbeti yüzünden uzun süre iş bulamam büyük ihtimalle

Boşver sen işine bak .
Takıldığın yer olursa işle ilgili bana mesajla sorabilirsin .
Pire için yorgan yakma o kişiyle muhattap olma bitsin

ya çok iyisiniz :))) bir tarafımda bugüne kadar bir dediğini iki etmediğim her dediğini yaptığım bir insan var bana ettiği hakaretler ortada bir tarafta hiç tanımadığım bir insan yardım edebileceğini söylüyor.. çok teşekkür ederim

ya çok iyisiniz :))) bir tarafımda bugüne kadar bir dediğini iki etmediğim her dediğini yaptığım bir insan var bana ettiği hakaretler ortada bir tarafta hiç tanımadığım bir insan yardım edebileceğini söylüyor.. çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek :))
Sen boşver canım o çocuğu işimle ilgilen sonuçta Kıdem tazminatın var sigortan var bu devirde kolay kolay iş bulunmuyor da bunlardan vazgeçme bir deli için

Neden kendi işinizi ona veriyordunuz ki kendiniz yapsaydınız. O gün tartışma olmuş tamam ama telefonda neden tartışıyorsunuz yıllık izindeymiş soracağınızı sorar kapatırdınız yok patron yapmadığın iş yüzünden bana kızdı falan ne gerek var patron o işin onun işi olduğunu bilmiyor mu?herkes kendi işini yapsın bu kadar basit

Neden kendi işinizi ona veriyordunuz ki kendiniz yapsaydınız. O gün tartışma olmuş tamam ama telefonda neden tartışıyorsunuz yıllık izindeymiş soracağınızı sorar kapatırdınız yok patron yapmadığın iş yüzünden bana kızdı falan ne gerek var patron o işin onun işi olduğunu bilmiyor mu?herkes kendi işini yapsın bu kadar basit

Konuyu okuduğunuza eminmisiniz? ben kimseye kendi işimi vermedim, aksine yardımcı olmak adına sürekli onun işlerini yaptım. bana art niyetli dediği için ben azar işitiyorum sana ağzımı açmıyorum ne art niyeti dedim. mesaj yoluyla iletişim halindeydik ve konuyu kendisi açtı. sorun konunun açılması değil bana ettiği hakaretler

Back
X