- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.Hayırlısı buymuş derken karşı tarafa "beni hak etmedi, ben daha iyilerine layığım" demiyoruz yalnız. Sizin orada bir problem var.
Ben de her şeyin hayırlısı derim. Nasip değilmiş der yoluma bakarım. İnanıyorum buna :)
Şu şekilde olabilir, mesela o adamla sizin dunya görüşünüz farklıdır , yaşam tarzınız farklıdır evlenseniz de bu farklılık aranızda sorun oluşturacaktı, ama şimdiki evlendiği kişi ile birebir uyuyorlardir herhangi bir sorun olmuyordur .Bunu bilemezsiniz. Ya da mesela siz evlenmiş olsanız , atıyorum adamın annesi ile anlaşamayacaktiniz kadın sevmediginiz tarzda bir kadındı. Bunları bilemezsiniz başka kişiyle mutlu olduğu sizinle de olacağı anlamına gelmez.Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Ben yalnız biriyim ondan buraya yazıyorum umarım benden nefret etmiyorsunuz. Kendime dertleşecek adam arıyorum. Takıntılarım var evet ama nedenini bilmiyorum açıkcası ve nasıl kurtulacağımı.Ogrenilmis caresizlik durumu herhangi bir cozum olmasina ragmen kisinin bu cozum yoluna gitmemesi, kafasinda basaramayacagini dusunmesidir. Sizinki ise birini sevdim vs ama o beni istemedi diyorsunuz. Birinin sizi istememesi bir basarisizlik veya cozumu olan bir durum degildir. Gonul isidir. Arkdasinizin durumu da keza oyle. Eger sizden kaynakli oldugunu dusunuyorsaniz da kaynagi cozmeniz gerekir. Eger elinizden gelen birsey yoksa evet bu durum kismet,kader dedigimiz durumu vurgular. Siz de takintili bir durum var. Bunun sebebini kendiniz de cok iyi biliyorsunuz
Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
İki evliliğiniz arasında ne kadar süre oldu sormamda sakınca var mı? Yani sormamım nedeni ikinci evliliğiniz anladığım kadarıyla sizin kurtarıcı meleğiniz olmuş. Zor günleriniz ne kadar sürdü onu merak ettim.Ben inanıyorum buna...
İlk evliliğim bitmesin diye çok uğraştım. Adamın bana uyguladığı onca psikolojik şiddeti sineye cektim...
Ama olmadı ayrıldık... o zaman anlayamadım ama cidden hayırlısıymış. Adam parasıyla gezdi tozdu beler yaptı ben karalar bağlarken...
Sonra şimdi ki canım eşim çıktı karşıma... iyi ki de çıktı, nefesim oldu.
Hani nefes alış verişinden anlarmış biri diğerini... o sebeple şükrediyorum her gün...
Zamanla kötü görünen her şeyin mükemmel olduğunu göreceksin sadece sabret
Bu çok güzelmiş gerçekten. Teşekkür ederim.Çok eski zamanlarda yaşayan bi padişah varmış...
Bu padişahın çok sevdiği bi veziri varmış. Padişahın başına ne gelirse gelsin bu vezir 'padişahım demekki hakkınızdan hayırlısı böyle' dermiş. Padişah vezirinin ne demek istediğini anlamazmış ama onu çok sevdiği için ses çıkarmazmış. Birgün padişahın kaza sonucu parmağının biri kopmuş veziri yine padişahım üzülmeyin padişahım demekki hakkınızdan hayırlısı böyleymiş demiş. Padişah çok sinirlenmiş 'benim parmağım koptu sen hayırlısı böyleymiş' diyorsun diyerek çok öfkelenmiş ve vezirini zindana attırmış. Bikaç gün geçmiş vezir hala zindandaymış... Padişah arkadaşlarıyla bi ormana gezmeye gitmiş ve kaybolmuşlar.Bi anda yamyamlar sarmış etraflarını hepsini yakalamışlar.(tabi biliyosunuz yamyamlar insan yiyolar) Yamyamların büyük bi kuralı varmış eğer bi insanın bi yerinde kusur varsa yani eksik o insanı yemezlermiş haram sayarlarmış. Padişahın parmağının biri olmadığı için onu yememişler diğer bütün arkadaşlarını yemişler. Padişah hemen sarayına gelmiş adamlarına çabuk vezirimi getirin bana demiş. Vezir gelmiş vezire teşşekkür etmiş özürdilerim keşke seni zindana attrmasaydım demiş. sen o sözlei söylerken ben sana kızmıştım demiş. Vezir padişaha dönerek padiahım demekki benim hakkından haıylısı da böyleymiş demiş. Padişah niye öyle dedin demiş. Vezir: padişahım beni zindana attırmasaydınız bende sizinle ormana gelicektim yamyamlar benide yiyecekti demiş...
Eşimle 2 sene sonra tanıştık, ama o 2 sene boyunca eski eşle aynı sektörde çalışırken neler yaşadım anlatsam yetmez sayfalara... çünkü eski eş üst düzey yöneticiydi, barındırmamak için sıktıkça bunalttılar bunalattı... defalarca iş değiştirmek sorunda kaldım onun yüzünden...İki evliliğiniz arasında ne kadar süre oldu sormamda sakınca var mı? Yani sormamım nedeni ikinci evliliğiniz anladığım kadarıyla sizin kurtarıcı meleğiniz olmuş. Zor günleriniz ne kadar sürdü onu merak ettim.
Bence de aynen böyle. Avuntu.Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Sizden neden nefret edelim? Bu cok buyuk ve kotu bir duygu. Kesinlikle bu sekilde dusunmeyin.Ben yalnız biriyim ondan buraya yazıyorum umarım benden nefret etmiyorsunuz. Kendime dertleşecek adam arıyorum. Takıntılarım var evet ama nedenini bilmiyorum açıkcası ve nasıl kurtulacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?