- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Biraz avuntu gerçekten de.Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Avuntu değil ki bu ... ya da ilk zamanlar sana avuntu gibi gelebilir ..Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Iyi de o zaman her kadin her erkekle anlasmali size gore oyle mi?Aslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
Ben de 31 yaşındayım. Bu yaştan sonra bana gelen illa bişeyi vardı diye düşünüyorum. Yaşıtlarım da hep gençlerle görüşüyor. Ne yapalım kısmet buymuş. Eski konumdan da bilirsiniz yıllardır süren sorunlarım var. İlk başlarda bunu yaşaman gerekiyormuş, bunu görmen gerekiyormuş derdim hep. Ama şimdi geçen yıllara ve elimde kalana bakıyorum. Yaşlı, sağlığı ve psikolıjisi bozuk bir ben. Nesi hayır getirmiş yaşadıklarımın çözemiyorum.Herşeye hayırlısı demek artık ben de moral bozuklugu yapıyor. Olmadı evlenemedim uygun olmadı bırakıp gitti herseye hayırlısı pofffss. Yaşımda 35 i geçti bu arada.
Yani aslında sadece kadın erkek ilişkileri için sormadım bu soruyu. Öyle örnek verince öyle anlaşılmış. Mesela geçirdiğim hastalık psikolıjimi bozdu, ruhumu yıprattı. Hala da tam iyileşebilmiş değilim. Sonunda beni kaprisli takıntılı birine çevirdi. Bunda nasıl bir hayır olabilir anlamıyorum.Iyi de o zaman her kadin her erkekle anlasmali size gore oyle mi?
Siz evlenseniz belki dr cok mutsuz olacaktiniz , anlasamayacaktiniz , dunyayi gezmek yerine hergun evde kavga edecektiniz , hayirlisi degil demek tam da bu demek iste , sizin icin hayirli degil ama bu baskasi icin hayirli olmadigi anlamina gelmez
Çok eski zamanlarda yaşayan bi padişah varmış...
Bu padişahın çok sevdiği bi veziri varmış. Padişahın başına ne gelirse gelsin bu vezir 'padişahım demekki hakkınızdan hayırlısı böyle' dermiş. Padişah vezirinin ne demek istediğini anlamazmış ama onu çok sevdiği için ses çıkarmazmış. Birgün padişahın kaza sonucu parmağının biri kopmuş veziri yine padişahım üzülmeyin padişahım demekki hakkınızdan hayırlısı böyleymiş demiş. Padişah çok sinirlenmiş 'benim parmağım koptu sen hayırlısı böyleymiş' diyorsun diyerek çok öfkelenmiş ve vezirini zindana attırmış. Bikaç gün geçmiş vezir hala zindandaymış... Padişah arkadaşlarıyla bi ormana gezmeye gitmiş ve kaybolmuşlar.Bi anda yamyamlar sarmış etraflarını hepsini yakalamışlar.(tabi biliyosunuz yamyamlar insan yiyolar) Yamyamların büyük bi kuralı varmış eğer bi insanın bi yerinde kusur varsa yani eksik o insanı yemezlermiş haram sayarlarmış. Padişahın parmağının biri olmadığı için onu yememişler diğer bütün arkadaşlarını yemişler. Padişah hemen sarayına gelmiş adamlarına çabuk vezirimi getirin bana demiş. Vezir gelmiş vezire teşşekkür etmiş özürdilerim keşke seni zindana attrmasaydım demiş. sen o sözlei söylerken ben sana kızmıştım demiş. Vezir padişaha dönerek padiahım demekki benim hakkından haıylısı da böyleymiş demiş. Padişah niye öyle dedin demiş. Vezir: padişahım beni zindana attırmasaydınız bende sizinle ormana gelicektim yamyamlar benide yiyecekti demiş...
Ben de 31 yaşındayım. Bu yaştan sonra bana gelen illa bişeyi vardı diye düşünüyorum. Yaşıtlarım da hep gençlerle görüşüyor. Ne yapalım kısmet buymuş. Eski konumdan da bilirsiniz yıllardır süren sorunlarım var. İlk başlarda bunu yaşaman gerekiyormuş, bunu görmen gerekiyormuş derdim hep. Ama şimdi geçen yıllara ve elimde kalana bakıyorum. Yaşlı, sağlığı ve psikolıjisi bozuk bir ben. Nesi hayır getirmiş yaşadıklarımın çözemiyorum.
Bu tamamen sizin inanciniz ( kastettigim dini inanc degil ) ve hayata bakis acinizla ilgiliYani aslında sadece kadın erkek ilişkileri için sormadım bu soruyu. Öyle örnek verince öyle anlaşılmış. Mesela geçirdiğim hastalık psikolıjimi bozdu, ruhumu yıprattı. Hala da tam iyileşebilmiş değilim. Sonunda beni kaprisli takıntılı birine çevirdi. Bunda nasıl bir hayır olabilir anlamıyorum.
Milena böyle düşünebilsek keske.insan yalnız kaldigini mutsuz oldugunu hissettiğinde düşünemiyor sanki.Bugun duygusal olarak hassas günümde buna benzer bir soru geçiyordu aklımdan.Iyi de o zaman her kadin her erkekle anlasmali size gore oyle mi?
Siz evlenseniz belki dr cok mutsuz olacaktiniz , anlasamayacaktiniz , dunyayi gezmek yerine hergun evde kavga edecektiniz , hayirlisi degil demek tam da bu demek iste , sizin icin hayirli degil ama bu baskasi icin hayirli olmadigi anlamina gelmez
Kendimi bildim bileli hayatimda yuzde 99 bu sekilde dusunuyorum , bu sayede mutlu bir insanimMilena böyle düşünebilsek keske.insan yalnız kaldigini mutsuz oldugunu hissettiğinde düşünemiyor sanki.Bugun duygusal olarak hassas günümde buna benzer bir soru geçiyordu aklımdan.
Tam tersine inansak yapabileceğimiz bir şey yok ki.. böyle hiç değilse kendimizi avutuyoruzBir şeyi isteyip elde edemeyince hayırlısı buymuş veya hayırsız mış gibi laflar duyuyoruz. Siz gerçekten buna inanıyor musunuz? Bir keresinde bir arkadaşım defalarca aldatılınca, onlar seni kaybetti sen onları değil demiştim. Neden ben sürekli kaybediliyorum anlamıyorum demişti. Ööyle kalmış, cevap verememiştim. Doğruydu, o an boş konuşuyordum. Aslında bu tarz sözler bana boş avuntu gibi geliyor. Öğrenilmiş çaresizlik gibi. Mesela zamanında çok sevdiğim biri vardı. İstemedi beni. Arkadaşlarım bana sen ona zaten çok fazlasın kendi aptallığı filan demişti. Kendimi öyle avutmuştum. Şimdi ise bakıyorum o evli, gayet mutlu görünüyor. Bebeği de olmuş. Ailece dünyayı dolaşıyorlar, fotoğraflar paylaşıyorlar sosyal medyalarında. Ben ise hala bir baltaya sap olamamış biriyim. Ben şimdi ona fazlamıydım gerçekten.
Düzeltme: Yani aslında sadece kadın erkek ilişkileri için sormadım bu soruyu. Öyle örnek verince öyle anlaşılmış. Mesela geçirdiğim hastalık psikolıjimi bozdu, ruhumu yıprattı. Hala da tam iyileşebilmiş değilim. Sonunda beni kaprisli takıntılı birine çevirdi. Bunda nasıl bir hayır olabilir anlamıyorum. Veya annemin ölümü. Herşeyde vardı bir hikmet veya imtihandır demek bana yeterli gelmiyor. Onu anlatmaya çalışıyorum.
bence var ya hayırlısı diye bir şeyBir şeyi isteyip elde edemeyince hayırlısı buymuş veya hayırsız mış gibi laflar duyuyoruz. Siz gerçekten buna inanıyor musunuz? Bir keresinde bir arkadaşım defalarca aldatılınca, onlar seni kaybetti sen onları değil demiştim. Neden ben sürekli kaybediliyorum anlamıyorum demişti. Ööyle kalmış, cevap verememiştim. Doğruydu, o an boş konuşuyordum. Aslında bu tarz sözler bana boş avuntu gibi geliyor. Öğrenilmiş çaresizlik gibi. Mesela zamanında çok sevdiğim biri vardı. İstemedi beni. Arkadaşlarım bana sen ona zaten çok fazlasın kendi aptallığı filan demişti. Kendimi öyle avutmuştum. Şimdi ise bakıyorum o evli, gayet mutlu görünüyor. Bebeği de olmuş. Ailece dünyayı dolaşıyorlar, fotoğraflar paylaşıyorlar sosyal medyalarında. Ben ise hala bir baltaya sap olamamış biriyim. Ben şimdi ona fazlamıydım gerçekten.
Düzeltme: Yani aslında sadece kadın erkek ilişkileri için sormadım bu soruyu. Öyle örnek verince öyle anlaşılmış. Mesela geçirdiğim hastalık psikolıjimi bozdu, ruhumu yıprattı. Hala da tam iyileşebilmiş değilim. Sonunda beni kaprisli takıntılı birine çevirdi. Bunda nasıl bir hayır olabilir anlamıyorum. Veya annemin ölümü. Herşeyde vardı bir hikmet veya imtihandır demek bana yeterli gelmiyor. Onu anlatmaya çalışıyorum.
belki doğru insanı seçemediği için ve onun tek zaafı aldatılmak olduğu için aldatıldığında sadece terk edebiliyorsaAslında demek istediğim o değildi. Yani benim için hayırlı olmayn eş nasıl başka biri için dünyanın en iyi kocası oluyor. Veya arkadaşım için neden sürekli o aldatılan oluyor. Yani bu tip olaylara hayırlısı buymuş demek biraz avuntu gibi geliyor. Herkes hayatını yaşarken ben kendi kendimi avutuyorum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?