Hayırlısı

böyle bir gelişme bekliyordum ama arada hala görümcenin olması demek bence bir adım bile ilerlememiş olmanız demek guya adım atıyor özür diliyor ama bir yandan da senin tepkilerinden sonra abisine hadi gidelim diyor, ne alaka yahuu cidden kafası kopartılası biriyimiş görümcen, aradan çekilmesi lazım ama beli ki mumkun degil ve bir ömür çekeceksin gibi gözüküyor devam edersen

ki öğlenden beri buraya girmedigin de düşünülürse ben şuan nişanlınla beraber oldugunu düşünüyorum ve büyük ihtimalle barıştık gibi bir haberle geleceksin :26: umarım pişman olmazsın fındıkcım :26:

Hanımlar barıştığımı sananlar olmuş, yok öyle bir şey haber vereyim dedim. Bugün size yazdıktan sonra müsait olamadım da ondan giremedim buraya. İlk fırsatta geleyim dedim hemen.

Anneme de anlattım her şeyi. Barışmayı düşünmüyorum söylediklerinize de katılıyorum. Benim bu konudaki pişmanlığım o konuşmaya hiç dahil olmasaydım keşke diye. Bir de her şeyi o kız yaptı sonra kendi düzeltmeye çalıştı ve şu an elinden geleni yaptığına inanıyor. İçini rahatlattı yani. Bunu istemiyordum ben.

Bir de ne bileyim çok saçma bir konuşmaydı. Laylaylayyy hadi her şeyi görmezden gelelim modundaydı. Öyle bir şey olamaz. Bir laf söylüyorsun kız aa kavga yok diye şirinlik yapıyor kendi çapında. Sırf giderayak ben elimden geleni yaptım da kalitesini belli etti diyemesin diye hiçbir laf etmedim ama sinirden deli oldum.

Konuşmamaya mesajlarına cevap vermemeye devam ediyorum ben.

Zaten saatlerdir ondan da ses seda yok.

Evet tatlım böyle bir konuşmaya dahil olmasaydın keşke...ama olan olmuş..en çok da görümcenle konuşman kötü olmuş,yahu eski nişanlın hala tek başına karşına çıkamıyor,hala yanında birileri var..neyse..düzeltmek istiyorsa,elini taşın altına koyacak..yok öyle telefondan atıp tutmalar dimi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi yapmışsın gerçekten.
Doğrusu ben barışacağını düşündüm çünkü çok masum bir sevgin var..

Adam gibi adam bu kadar büyümesine izin vermezdi bu olayın.
Barışma işine bile görümceni karıştırması komedi valla.

Annene akıl hocası dedi sana nefret etmeye değmezsin, seviyesizsin dedi.
Tüm bunları başlatan o saygısız, hadsiz kardeşi.
Sen neden karışıyorsun deyip her şeyin tamiri mümkünken sizi bitirmek kolay geldi beyfendiye.
Annenle bizzat telefonda konuştu bu adam ne sanıyordu.
Ayrılıklar, kavgalar her ilişkide olur ama sizi geri dönülmez yola sokan kendisi.

Hala konuşacak yüzü bulmaları korkutucu.
Yüzsüz insandan korkarım ben. Yapar yapar aaa ne var ki?
Oldu bitti hadi unut modunda takılırlar.

Ses seda çıkmamasına bakma. Arkası gelecektir.
Ama biraz daha naz yapar dönmezsen.
Yine mahalle ağızlarını takınırlar hazırlıklı ol.
Çok çirkef bunlar. Te burdan anladım ..

Hala erkek olup tek başına konuşamıyor bile.

İkisiyle de konuşmadım canım, ikisinin de mesajlarını cevapsız bıraktım böyle bir yol denediler. Ona da cevap vermezdim ama kız damarıma bastı benden bu kadar bak karşılığını alamadık abi bilmemne diye. Ondan yazdım.

Evet açıkçası böyle davranmasına üzülüyorum şu an. Keşke çirkefliklerine devam etseydi. O mesajlar yağdırıyor cevap vermediğim için bazen kendimi kalpsiz gibi hissediyorum.

Kız bana gelmiş açıklama yapıyor. Senin derdin takı pırlanta vs değil ben yanlış anlamışım diyor. Dedim ki ben senden o ilk gün bir açıklama yada bir özür bile değil, sadece yanlış anlamışsın öyle demek istemedim demeni bekledim ama demedin. Şimdi bu konuşma neyi değiştiriyor düzeltiyor dedim.

Ben babama gidip diyecekmişim ki ben onu çok sevdiğimi anladım, kavgayı abartmışım aslında çok basit bir konuymuş. Ben inanıyorum senin sevgine, babamı neden inandırayım dedim. İşte bunları da söyledikçe gaza geldi ikisi. Yine damarıma basmaya çalıştılar ama ağzımdan başka bir laf alamadılar. Hep böyle iş bizden çıktı artık bak sen reddediyorsun, bitiren sensin muhabbeti. En son sana uzattığımız zeytin dalını kırdın dedi kız. Hadsiz ya

Ama ne oldu yine de girdi abisinin ve tüm ailesinin gözüne. Onlara göre kız geldi bana yaranmaya çalıştı ama ben tersledim. Çünkü bu konuşmadan sonra attığı mesajların birinde arkasından konuştuğun kız hala sana böyle konuşuyor bir düşün dedi salak çocuk.

Zaten bu yüzden çok tehlikeli görümcen.
Bu iyi niyetli halinle onunla başa çıkamazsın sen.

Evlenirsin sorun olur bilmem ne nişanlın sorununu içinde tutabilen,
kendi kendine çözebilen biri değil.

Daha önce de görümcen mesaj yazmış ya anlaşamıyorsanız ayrılın bizim
huzurumuzu bozmaya hakkınız yok falan.
Ne kadar haddini bilmez yahu sen kimsin?

Ama bu yüzü veren, onlara duyuran nişanlında suç.

Bu görümce yuva yıkar. Ben yapmadım bak o istedi diye de kendini bir güzel aklar.
Şeytan gibi. Sen de nankörlük mü ettim cevap vermiyorum ayyy içim çok kötü diye
sızlanırsın.
Üzgünüm ama böyle

Ve kendime güvenmiyorum onunla başa çıkabilme konusunda. öyle bir iddiam bile yok. Bence de hadsiz ama onlara göre öyle değil işte hoş karşılıyorlar iyice gıcık kapıyorum kızdan.

Bir mesaj daha geldi...

Bu mesajı yazmam çok saçma biliyorum ama yine de yazıyorum. Olayın farkında mı değilsin yoksa böylesi işine mi geliyor bilmiyorum ama bu ilişki yarın bu saatte bitmiş olacak, hala hiçbir şey yapmıyorsun. Yarından sonra hemen geri dönsen bile değişmeyecek, farkında mısın. Artık dilediğini yap.

Diye...

sana yem atıyo oltaya gel diye

He heee o çok farkındaydı seni yerden yere vururken tüm anası danası aile bireyleri.
Muhterem zatlar.. Onlarla evli kalsın bir ömür bence evlenip kimsenin başını yakmasın

Hala senden bişeyler yapmanı bekliyor,neden o ilişkinin bitmemesi için bişeyler yapmıyor,madem bu kadar çook istiyor seni...ne yapıcaksın daha...sadece mesajlarla hayat yürümüyor,ne Zaman anlayacak acaba??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana güvenmiyorum artık, ayrılık için bundan büyük sebep olur mu de...

Görümceyi falan at bir kenara, nişanlında akıl yok be canım...

Evlensen de o görümce "tüm şirinliğiyle" hep hayatında olacak... nişanlın aradaki sınırı koruyabilecek durumda değil...

sana yem atıyo oltaya gel diye

Bir kere gelinir oltaya. Dün gece atlayarak geldim, bir daha yapacağımı sanmıyorum :)

He heee o çok farkındaydı seni yerden yere vururken tüm anası danası aile bireyleri.
Muhterem zatlar.. Onlarla evli kalsın bir ömür bence evlenip kimsenin başını yakmasın

Zaten kimseyle flört edip evlenemez muhtemelen görücü usulüyle olur. İş uzadıkça insanlar birbirini tanıyor çünkü. Bana davrandığı gibi başkasına davransa onun kara kaşı gözü için mi isteyecek kızlar.

İşte onu anlamıyor canım. Bu ilişkide fedakarlık yapan taraf kendisi sanıyor. Tamam bunları yaptı ama bir yandan yüzümü de güldürdü, gönlümü almayı iyi bildi. Bir dediğimi iki etmedi. Birçok kızın hayalini süsleyecek sürprizleri falan vardır. Ama öte yandan da onlar karın doyurmuyor işte. Ben size diyordum ya iyi şeyleri hatırlıyorum ve üzülüyorum diye. Sanırım o da kendi yaptığı güzellikleri hatırlayıp daha ne yapayım diyor kendi kendine.

Zaten o dağ gibi arkamda durabilseydi görümcedir eltidir umrumda olmazdı hiç kimse. Ama en büyük sorun işte arkamda durmadı benim. Sana haksızlık ettirmem ezdirmem dediğini bile ilk defa duydum. İlk defa bu olayda en başta dinleme zahmetini gösterdi mesela. Daha öncelerde kardeş diye söze başlasam ağzıma tıkıyordu lafı.

o nasıl bir görümcedir ya, herşeye burnunu sokuyor. birisinin ona sağlam ayar vermesi, haddini bildirmesi lazım. ben bile burdan okuyunca bu kadar sinir oldum, sizi hele hiç düşünemiyorum. ben bu kadar sakin kalamazdım herhalde :26: tuhaf bir aile yapısı var bunların bence.

ne saçma bir şey bu yaa.. '' hadı bırbırınıze sorular sorun'' ne deemek ya? bu görumce resmen parmagında dolandırıyor ıkınızı.
tabı buna da siz ızın verıyorsunuz

Aynen katiliyorum.fndk arkadasim naptin se ya.gorumceni hala niye dahil ediyosunuz konusmalariniza.oynuyor bu kiz sizle.bi kendinize gelin ya.ikiniz yuva kuracaktiniz ucunuz degil.acikcasi ben senin nisanlinla barisacagini dusunuyorum.hatta buradski yorumlar frenlemese coktan barisirdin.tabi bu senin bilecegin sey.ama ortada ciddi sorunkar var.onlar senin ozur dileyerek ve tam bir itaatle donmeni bekliyorlar.bunu anla lutfen.nisanlin seni sevdi mi sebmedi mi yorum yapamam ancak su var ki arkanda duramayan iliskisine sahip cikamayan pasif bir insan.ayrica nisanlisina deli gibi duskun olan bi erkek oyle sacma delice mesajlar atmaz.kiz bulcam flan demek nedir ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinirlerim hopladı yaa.. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş. Adamın barış çabasına bak.. Bi zahmet kendine köpek alsın, git deyince gitsin gel deyince gelsin,bak top getirmezsen yarına kadar kemik yok desin...

Ayyy miğdemi bulandırdılar yeminle.. Bacım kaç kaç aman diim ne olursa olsun kanma.. Bak bunla sonun yok vallahi yarın boşarda biriyle yakaladım der.. Evlerden ırak böyleleri.. Böyle çirkeflerle ığraşmak çok zorr..babanla konuşsanda yarın kaynana olacak kadın ben seni istemediğimi ailene söyledim siz kendiniz düzelttiniz sen geldin , sana gel dien oldumu der..

Konunu yeni gordum fndkfndk,
En son senin bir sorun uzerine ozelden mesaj atmaya calisip dolu uyarisi ile karsilasmistim o kadar geride kaldim yani.
Fakat okudugum kadariyla karsi tarafin edepsizliginden baska birsey degil olay, kusura bakma buna (eski) nisanlin da dahil. Zaten basi ceken o, kardesine sus karisma demiyor diyemiyor... hadi bunlarin hepsini gectik diyelim, barisma talebi bile suclayici ve lutfediyor bir tavirla. Onun sevdigini, seni kolay unutamayacagini hatta barisacaginizi dusunuyorum ancak nisanlin ego savasina son verip ozelestiri yapabilen biri olmayi ogrenmesi gerek once. Belki senin de hatalarin olmustur hatta %90 sen kusurlu olsam dahi %10icin duzgun bir dil kullanabilmeliydi, bu sekilde barisirsan zaten uzerinde dolayli yoldan dahi baski kurma potansiyeli varken simdi her seyi yaptirabilecegini dusunecek(ler). Seviyor barismak istiyorsan ve son bir sans vermeyi dusunuyorsan bence mesajlara onun sorularina onun cumlelerine gore degil, barisma veya ayriligi onun inadi ve hirslari ile kontrolu kendinde tutmasina izin vermeyecek sekilde konuyla alakasizmis gibi olsa dahi asil sorunun ozune dokunan elestiriler ile sen yonlendir, taki meselesinin cok disinda aslinda bu konu. tabi agiz dalasina girmek gibi birseyden bahsetmiyorum asla.
Ancak yerinde olsam bu iliskide coktan tavrimi koyar karsi tarafta bir degisim duzelme olmuyorsa yol yakinken onu egolariyla basbasa birakir bitirirdim ve su anki surecte de hicbir cevap vermezdim, tehdit ile gun vererek cocuk gibi simdi istiyorum diye inatlasarak yuva kurabilecegini sanacak kadar sig bir dusunceye sahip kisiyle omur boyu ne paylasabilirsin ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi bu ayaklara girmeyecek abisini senle konuştururken düşünecekti,yok annem isterse biter demeden önce böyle olacaktı..

sanırım herzamanki gibi tartişma olur ama sonunda ayrılma olmaz unutulur herşey diye düşündü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…