Hayırlısı

Abisi de mi mesaj attı? Canım benim, bu aile sakız gibi mübarek birbirlerinle yapış yapış. Bir de abisi erkek olacak bu mevzulara niye karışıp sana mesaj atabiliyor ya inan kafam almadı.

Sana attığı mesajın türkçesi şöyle: Ben yaptım sen hep arkamı topladın, özür dileyip beni pışpışladın şimdi ailemin cazgırlıklarına benim onca hakaretime neden yine alttan alıp özür dilemiyorsun? Aklında başka bir şey/başka biri mi var??

Ben böyle anladım, Allah bilir yine de.

Seni kaybettigini anlamaya baslayinca sair kesildi desene ; )
Yarin annen gitmeden once senden bir isik gormeye calisiyor. Hic beklemedigi bir tavir sonucta, alismis surekli ozur diletmeye.
Sanirim annenle de konusmus kendisi, kacirmisim orayi.. istersen 1gun ertele veya sabah erken saatlerde degil de onun duzeltebilmesi icin bir sans ver. Normalde bunu da demem ancak sen hala bitirememissin gibi bir izlenim uyandirdigin icin hakliyken basiniz dikken anneni yollayip sonra kadina tekrar o aileye dunur dedirtme bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım karışmayan çok az kişi kaldı ailede. Mesaj konusundaki yorumuna da katılıyorum öyle sanırım ya. İş ciddiye binince hep adım atardım. Bu defa atmamama anlam veremiyor galiba.

Annem de istemiyor ki artık. Ailem öğrendi babam falan herkes resmen mutlu oldu bitirdim diye. Şu saatten sonra dönmek istesem de ciddi sorunlar var artık. bir de ben mantığımla değil duygusallığımla hareket edecek olsaydım eğer o zaman dönerdim. Bu defa aklımı başıma getiren bir sürü insan var sizler de dahil.

Düzeltmeye niyeti varsa her şey bitti gözüküyorken bile yapabilir. Annemle görüşmesi falan buna engel değil ki.

Şahsen böyle birinle evlenip, o aileye karışıp mutlu bir evlilik yaşayacağına ihtimal vermesem de aklında acabaların varsa anneni hemen yarın gönderme kendini dinle. Ama bu çocuk aklına girer ve barışırsan işin çok zor canım bunu da unutma.

O çocuğun da sevgisi gururundan önce geliyorsa ne yapar eder, babanla annenle konuşur seninle de konuşmanın yolunu bulur. Hiç olmadı evinize gelir yine konuşur isteyen insan.

Zaten senin gonlunu caldiktan sonra aileyi de ikna ederdi ama son mesajlari bile tehditkar ve emir verircesine, senin hemen yelkenleri indirecegini dusunup rahat davranirken simdi son saniye tutusmus... madem mantiken istemiyorsun artik, zamanla duygularin da korelir bence. Cok seviyor yokluguna dayanamiyorsa yuzuklerden sonra da pesini birakmaz ama birkez o aldiklarini geri verince gurur yapar yemeden icmeden kesilse de inat edermis gibime geliyor ki bu da senin isini kolaylastirir aslinda kibri duygularin da mantigin da onune gecen kisiyle bir omur iskenceden farksiz olurdu hayatin. Kafanda varsa soru isaretleri muhtemelen arayacak yine, acip dinlersin ikna edici degilse kapatirsin, sonra dinleseydin hersey farkli olacakti destanlari yazmasin bosuna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım karışmayan çok az kişi kaldı ailede. Mesaj konusundaki yorumuna da katılıyorum öyle sanırım ya. İş ciddiye binince hep adım atardım. Bu defa atmamama anlam veremiyor galiba.

Ah be güzelim yaşın kaç? Bu kadar iyi olma kimseyi düşünme.. Ne o aramalar falan hepsini tektek, güzellikle konuşmalar.. Gelmekten vazmı geçmişler? Cehennemin dibine gitsinler.. Neden sana bakınca kendimi görüyorum? Hep toparlamaya çalıştım hep alttan aldım, ağzıma pisleyene sesimi çıkartmadım SALAK gibi ellerini öptm ortam düzelsin diye duyduğum onca bakarete .. Tam 10 YILıma mal oldu.. Herşey yolunda şimdi.. Sevgili ve saygılıyız birbirimize. Ama işte sevgim yapmacık.. Aklımdan çıkmıyor hiçbirşey.. Annem babam diye çağırıyorum görümceme canım diye çünkü artık onlarda kızımm dio ismimi söyleyen yok görümcem bitanem diye çağırıyo.. Herşey güzelmi zannediosun böyle olunca.. İçim karararmış.. Her gece canım acıo.. Çıkmıo içimden.. Koooskoca 10 yıl! Ve maalesef sendede kendimi görüyorum.. Bu kadar iyi olma... Yapma

Bunlar ailece sinir bozucu derecede komikler... öncelikle sen fazla yüz göz olmuşsun zamanında bunlarla, o kızkardeşinin mesajları vs. o kadar laçka ve yılışık ki üstelik bukalemun gibi kız sürekli renk değiştiriyor duruma göre, evlerden ırak. Nişanlın da bu vakte kadar saflığını iyi niyetini sömürmüş, her durumda alttan almana güvenmiş ona istinaden dayılık yapmaya kalktı egosunu tatmin etmeye çalıştı ama ne oldu bu kez sen mantığınla hareket edince beyfendinin planları elinde patladı Ömür boyu bu aileyi, iki dakikada sana sırt çevirip boğazına sözleriyle çöken bir adama katlanmayı göze alabiliyor musun? Sevgi bi yere kadar gidiyor, acısı da çok güzel geçiyor. Hepimizin acıdan nefes alamayacak kadar üzüldüğü ayrılıklarımız olmuştur ama şimdi geriye bakınca hem acılarımız geçmiş hem de iyi ki olmamış dediğimiz ilişkiler yaşamışızdır. Benim sana naçizane tavsiyem, mantığını öne koyman çünkü uzun vadede sen sömürecek ve canını hep sıkacak bir aileyle karşı karşıyasın.

fındıkcım kusura bakma ama bu çocuğun kişiliği oturmamış daha
sizin ayrılma noktasına geldiğiniz bi konuda ne demek toplu konuşma onların önündee
kendi kendine karar verme yetisine bile sahip diil bu çocukk.
*
ayrıca babana ger barıştık derken senden senin pişman olduğunu öne sürmeni istiyoo
ben özür diledim, çok pişmanım demiyodaa
*
bence sen Allahın şanslı kuluymuşsun yaptğın bi iyilik önüne gelmiş canım seninn
ömür boyu içini kemirirlerdi seninn..

görümce görümce değil kontrol memuru mübarek.. o da savsaklayan tarzda.. ben işime bakayım abime şirin gözükeyim ama ilk fırsatta aldığım ters yanıtta "amaann abi boşver gidelim.. "
çok üzüldüm Allahını seversen gitme be!! haspa!!! vallahi ağzımdan ters birşey çıkacak artık ha!..
canım inan bana o çocukta da kişilik karakter olsa alır anasını danasını çalar kapınızı.. yok 3 yılmış yok altınları sonra vermek isteyince üzülürmüşsün yok ilişkini kurtarmak için birşeyler yapmıyormuşsun.. höösstt derler adama! ilişkiyi kurtarılacak hale ben mi getirmişim ki kurtarmak için ben çabalayayım? 3 yıl bekleyecekmiş lütfettin.. insan hüznünden üzüntüsünden altın mı düşünür süzük..!!!
bir taraf kalp ağrısından eşya toparlayamıyor öteki taraf berbat ettiğini sıvıyor bide üstüne ilişkiyi kurtar aileni ikna et sana yarına kadar mühlet öteki güne bitecek bla bla blaaa..

fndk nolursun Allah aşkına bu ailesinin eteğinden çıkamamış adama ikinci şansı verme.. inan bana bir süre sonra "eyvah boşanıyorum" konunu okumak istemiyoruz!

Bu görümce kaç yaşında? Bildiğin ergen hareketler sergiliyor. Abisi de ona uyuyor.

görümceye bak abisini parmagında oynatıyo resmen...
abi hadi gidelim demeler... yazık cok yazık...
kafasını cok duvara vurucak...

görümceye bak abisini parmagında oynatıyo resmen...
abi hadi gidelim demeler... yazık cok yazık...
kafasını cok duvara vurucak...

Abi bu kadar piyon olmaya müsait olursa daha çooooook oynatır görümce onu. Liseli gibiler, olgunluğa dair bir şey yok.

Abi bu kadar piyon olmaya müsait olursa daha çooooook oynatır görümce onu. Liseli gibiler, olgunluğa dair bir şey yok.

maalesef. gelen kız kim olurs aolsun cok cekicek bu yaramaz cocuklardan
fındık kurtuldun inanki...
kimse ailesini atamaz..kimsede aileni at diyemez. ama at gözlüğü takıpda etrafı izlememekde gerek...

şuan bende nişanlıyım ve ailem nişan atmak istiyo.. ceviz kabugunu doldurmaz. annem istemiyo hanımefendi.
gerekceleride sacma sapan... saolsun nişanlım bana destek bende ona... annem bilmiyo tabi sevgimizin güclendigini.
nişanı atarsak 1 ay sonra unutur modunda
kim neyi unutucaksa... ailemin haksızlıgını görüpde nişanlıma karşı hala ailemin yaptıklarını savunmaya kalksaydım eminim iyi bi duvara toslardım...
haklı vardır haksızlık vardır... iki tarafda aynı anda haklı olamaz... haklıyı haksızıda iyi ayırıp bilmek gerek...

verdigin kararın arkasında kesinlikle dur... helede ailende biliyoken... bu adam yüzünden bi daha aileni karşına alıcan... birdaha aynı şeyler...
ama o adam bunları hak edicek hiçbişey yapmadı sana şu sürecte... ilk kavşaktan ailesine döndü...
ailesi kendinisine layık hatta ailesine layık bi bayan bulup evlendirirler...dinsizin hakkından imansız gelir diye boşada demiyolar

Bu görümce kaç yaşında? Bildiğin ergen hareketler sergiliyor. Abisi de ona uyuyor.

Yok yok ne ergeni.. Bildiğin evde kalmış kız kurusu kıskançlıkları.. I lav you filmine baktınızmı? Obiside vaar ?? Hahaha .. Bu görümceye acil koca bulmak gerek :)

Kızlar yardım edin bana..ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve biliyorum ki oda beni çok seviyorum..gelecek düşünüyoruz..ama gelin görün ki baba ve annesine acaip bağlı..yani öle sevgi yumağı şeklinde değil de..mesela istediği birşeyi hayatıyla ilgili..babası onay vermezse yapamıyor.. ben bu adamı 2 yılda değiştiremedim.30 yaşında adamsın dedim,elin ekmek tutuyo dedim..kötü birşey yapmadığın sürece problem yok diyorum ama bu sanki küçük oğlan çocuğu..sonunda beni arama artık,istemiyorum.adam ol gel dedim ama içim yanıyor

Derdiniz için konu açın lütfen, burda fındığın konusunu sabote etmeyin. Ordan yardımcı olsunlar derdinize

Derdiniz için konu açın lütfen, burda fındığın konusunu sabote etmeyin. Ordan yardımcı olsunlar derdinize

çok kabasınız.kusura bakmayın..yeni üye oldum..işleyişi bilemedim.daha kibar bir dille söyleyebilirdiniz..kimsenin sıkıntısını konusunu sabote etmeye niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…