- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Eki Görüntüle 490530 İngiltere’de 8 yaşındaki bir çocuk komşusunun kedisini mikrodalga fırına koydu. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı. Hayvan dernekleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.
İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan 8 yaşındaki bir çocuk alt katında oturan komşusunun kedisini korkutmak istedi. Kediyi mikrodalga fırına koyan çocuk fırını çalıştırdı. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı.
Ntvmsnbc'nin haberine göre geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayı duyan hayvan severler kediyi pişirmek isteyen çocuğa tepki gösterdi. Hayvanları koruma dernekleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sahipleri kuyruğu yanan kediyi hayvan koruma derneğine götürdü. Travma yaşayan kedinin yaralarının iyileştiği belirtildi. Hayvan derneğinden Ray Bailey İngiliz Daily Mail gazetesine konuşarak yaşanan korkunç olayla ilgili şunları söyledi:
"Feci bir olay yaşandı. Bunu çok küçük bir çocuğun yapması ise olayı daha da vahim bir boyuta taşıyor." Yetkililer 10 yaşından küçük olduğu için çocuğa yasal işlem uygulanmayacağını açıkladı.
Yorum yapmıyorum yaparsam siteye girişim sonsuza dek engellenebilir...
İnsanların vicdanına ne oluyor ya..Hiç var olmadı acaba.. Hele o kürk giyenlerden nefret ediyorum!! O masum canlara bu acıları çektirenlerin Allah belasını versin!!!
Kediyi fırına koyan çocuğu görünce aklıma geldi anlatayım; Ben ilkokuldayken mahalledeki kedilerin kuyruğuna mandal takan çocuklar yüzünden hayvanları koruma derneği kurmuştum,yaşıtım ve benden küçük herkese kağıt imzalatıp,hayvanlara zarar vermeyeceklerine yemin ettirmiştim :)) çok çocuk vardı kalabalıktık yani.. çocuk aklımla böyle çare bulmuştum.
Eki Görüntüle 496514
BURSA’da bir kavga ihbarı üzerine üniversite öğrencilerinin oturduğu siteye giden polis, 5 katlı bir apartmanın en üst balkonunda zincirde sallanan köpeği gördü. Çağırılan itfaiye ekibi balkonda sallanan cansız bedeni indirirken, köpeğin ya öldürülmüş ya da balkondan atlarken ölmüş olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor. Uzmanlar uzun süre balkonda yalnız ve aç susuz kalan köpeğin kurtulma çabasıyla balkondan atlamaya çalışmış olabileceğini söyledi. hurriyet.com.tr,
Yazık yaa.. O hayvancağızı kim bilir kaç gün o sıcakta aç susuz bıraktılar! Vicdan yok bu insanlarda,iğrendim yaa!!!!
Eki Görüntüle 496514
BURSA’da bir kavga ihbarı üzerine üniversite öğrencilerinin oturduğu siteye giden polis, 5 katlı bir apartmanın en üst balkonunda zincirde sallanan köpeği gördü. Çağırılan itfaiye ekibi balkonda sallanan cansız bedeni indirirken, köpeğin ya öldürülmüş ya da balkondan atlarken ölmüş olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor. Uzmanlar uzun süre balkonda yalnız ve aç susuz kalan köpeğin kurtulma çabasıyla balkondan atlamaya çalışmış olabileceğini söyledi. hurriyet.com.tr
Yazık yaa.. O hayvancağızı kim bilir kaç gün o sıcakta aç susuz bıraktılar! Vicdan yok bu insanlarda,iğrendim yaa!!!!
Bende çok kötü oldum . Hayvanlar öyle aciz ve bize muhtaçki...Büyük ihtimalle bağlayıp biryere gittiler ay canım benim yaa offf
Bende çok kötü oldum . Hayvanlar öyle aciz ve bize muhtaçki...Büyük ihtimalle bağlayıp biryere gittiler ay canım benim yaa offf
Kıyamam yavrum kesin açlıktan atlamıştır hesabını kim verecekhiç bir komuşuda hayvanın bağrışını duymamışmı ya ben bir kedi miyavlasa çıkıp bakıyorum hayvana bişeymi oldu diye apartmandakilerde vicdansızmış yazık yani insanlık ölmüş
Terk edilen köpek 4. kattan atladı !!!!
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir apartmanın dördüncü katın balkonundan zincirde sallanan bir köpek bulundu.
Olay yerine çağrılan itfaiye ekibi balkonda sallanan köpek leşini aşağıya indirdi.
Dumlupınar Mahallesi Bahariye Caddesi Yeşil Kent Sitesi'nde bir apartmanın dördüncü kat balkonunda asılı köpek leşini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Siteye gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binanın en üst kat balkonunda bir köpeğin zincirde sallandığını gördü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri köpeğin leşini asılı bulunduğu balkondan aldı.
Köpeğin sahibine ulaşılamadı. Bina sakinleri, köpeğin bir haftadır balkonda yalnız kaldığını öne sürdü. Köpeğin asılı bulunduğu apartman sakinlerinden Ceren Kurtuluş, köpeğin çığlıklarını duyarak ekiplere haber verdiklerini söyledi.
Kurtuluş olanları şöyle anlattı: "Bu semtte köpeği olan çok insan var. Sesi duyunca bizim üst kattan geldiğini başta fark etmedim. Yukarı baktığımda birden köpek tasmasıyla birlikte kendini aşağıya bıraktı. Hemen üst kata koştum. Fakat kapıyı açan olmadı. Sonra bir alt kattaki komşunun balkonundan köpeği kurtarmaya çalıştık. Başaramadık. Köpek yaklaşık bir haftadır yalnız bırakılmış. Balkondaki mama kaplarını devirmiş.
aynı koşullarda o yavruyu orda bırakıp gidene yapacaksın ki adelet yerini bulsun.
Evet ya, dışarıdan bir kedi-köpek sesi gelse çıkıp bakıyorum bende bir şey mi var diye..
İnsanlık germekten ölmüş!
aynen tatlım ya vicdan sahibisiniz sizde ondan bakıyorsunuz.
Kızlar geçenlerde gazete okudum. Bir kadın sabahın erken saatlerinde köpek iniltileri duymuş camdan bakmış ki ne görsün, bir şerefsiz köpeği ifal ediyor. Hemen cep telefonuna kaydedip haber ajanslarına göndermiş görüntüleri. Helal olsun kadına ... Habere göre polis şerefsizi arıyordu. Ya aslında öyle büyük cezalar ve yaptırımlar getirmeli ki kanunlar bu sapık mahluklara ,hemde manevi içerikli cezalar afişe edeceksin bunları sokakta hayvan sapığı diye...
Bu acımasızlık ne ne bu acımasızlık bunları yapan herkesi allah kahretsin tüylerim diken diken oldu uzun yıllar köpek baktım çok severim hayvanları lakin mesela kediden korkarım çok ama en büyük zararım üstüne su atmak oldu onun dışında korkmama rağmen yemek verip uzaklaştım of çok kötü oldum çok insanlık değil yapılanlar ilk sayfadan sonra bakamadım bile bence hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez hayvanları sevmeyenlerden uzak durun bakın korkan demiyorum sevmeyenlerden uzak durun arkadaşlar o masum korumasızların ne suçu var ha ne suçu var konuşup derdini anlatamıyo bizim gibi yavrucaklar kendi başlarının çaresine bakamıyorlar bir kap su bir kap yemek hiç bişey değil hadi onu vvermediniz bari zarar vermeyin hele sokaktaki çocuklar var ya şakasına zarar verip eğlenen onların annesi ablası olmak lazım ben de yaptıklarının aynısını onlara yapardım bakalım nasılmış of çok dertlendim çok ...
Kızlar geçenlerde gazete okudum. Bir kadın sabahın erken saatlerinde köpek iniltileri duymuş camdan bakmış ki ne görsün, bir şerefsiz köpeği ifal ediyor. Hemen cep telefonuna kaydedip haber ajanslarına göndermiş görüntüleri. Helal olsun kadına ... Habere göre polis şerefsizi arıyordu. Ya aslında öyle büyük cezalar ve yaptırımlar getirmeli ki kanunlar bu sapık mahluklara ,hemde manevi içerikli cezalar afişe edeceksin bunları sokakta hayvan sapığı diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?