Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

Evet ben de yanlışlarımı düzeltsinler diye orj metni de koydum. Evet baktım ama kanlı olmasa ne olur... Çekilen acı bir değil mi.... Anlamıyorum ya hani uygarlık gelişmişlik...! Koskoca dünya çapında firmalar bile maliyeti düşük diye hayvan deneyleri peşinde... Ama suç b,izde tepki öyle büyük olmalı ki mecbur kalmalılar ama neredeee... Biz saç rengim ne olsun nasıl 3 kilo veririm derdindeyken...

Animals naturally try to avoid inhaling any type of smoke, so experimenters immobilize their bodies and heads so that they are unable to turn away from the smoke to get a breath of fresh air.

Hayvanlar doğası gereği her türlü dumandan kaçmaya çalışırlar, bu yüzden araştırmacılar vücutlarını ve kafalarını hareketsiz hale getirir bu sayede dumandan kaçıp temiz bir nefes almaları imkansız hale gelir...

UYGAR dünyamızda sigara piyasasında milyar dolarlar döndüğü şu günlerde bu cümle çok ironik geldi......

Türkiye de hayvanseverlerin sesi ne kadar bağırsakta toplansakta çıkmıyor. birileri gelip o sesi kısıyor.

PETA en çok ses getiren süper bir örgütlenme. bizde o yok.

bir ara bu bölümde bende haberleri paylaşıyordum. sonra paylaşmaz oldum. ardı arkası kesilmiyor vahşetin.

insanlar bilinçlenmedikçe bu cahil zihniyetle koruyamayız.
hayvandan korkanları eğiticen.
hayvan besleyen ama ticaret amaçlı besleyene sevgi ve sorumluluk enjekte edicen.
hayvanı mal gibi gören yasalarımız dahil kafa yapısın değiştiricen.
evinde hevesle severek almış 1 sene sonra aynen şu '' çok sevdiğim oğlumu sahiplendirmek istiyorum'' başlıklarına son vericen...

ohoooo ölme eşeğim ölme. biz daha çook yanar kavruluruz arkadaşlar.
öyle çok uğraşıyorum ki çevremde ki çocuklara hayvan sevdirmeye zarar vermemek gerektiğini öğretmeye. ve cins köpeği olan arkadaslarıma da çiftleştirmemesi gerektiğini anlatmaya...
benim 3 köpeğimde dişi. 3ü de cins. ama 3ünü de çiftleştimedim. çünkü artık köpeklerin üremesini istemiyorum.
isteyen barınaktan alsın. o kadar çoklar ki

İzlemesi zor olsa da bu videoyu İZLEMEDEN GEÇMEYİN ! Bu bilince sahip olmamız için gerçekleri görmemiz şart !

[video]http://www.youtube.com/embed/-0LD1fwsUtE?rel=0&autoplay=0&wmode=transparent[/video]

Sizin adınıza FDA' ya gönderilen mektup

FDA (U.S. Food and Drug Administration) Amerika Birleşik Devletleri'nin Sağlık Bakanlığı'na bağlı; gıda, diet eklentileri, ilaç, biolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletler, veterİner aletleri ve kozmetiklerden sorumlu bürosudur.

hayvanlar üzerinde yapılan testlerden bazı örnekler (bunlar sadece sigara dumanıyla ilgili olanlar......)

sıçanlar

maymun

köpekler

tavşan

hangisi ne yaptı da bunu hak etti? ama onun adına karar verenler var, o mecbur yapacak, başka çaresi yok..onun nasıl,ne zaman öleceğine onlar karar veriyor.. ve biz banane deyip geçiyoruz..sahipsiz olmak bu kadar kötü işte arkadaşlar..

ben bir sürü resim eklemiştim silindi mi acaba ?hem bu konuya hem de albümüme eklemiştim şimdi hiçbiri yok

Son düzenleme:
[FONT=&amp]Hayvanlar üzerinde yapılan deneyleri gösteren o kadar korkunç [/FONT][FONT=&amp]fotoğraflar gördüm ki...

Bazı
kozmetik markalarının, bizim gözümüze zarar verip vermediği anlamak için tavşanların gözlerinde, gözleri kör oluncaya kadar yaptıkları deneyleri...

Kürkleri için öldürülecek fokların, kendilerini öldürmek için yaklaşan adamlara -ki onlar insan değil bence- ne kadar masumca baktıklarını...
Sonra da kafalarına vura vura öldürüldüklerini...

Ama eminim ki hayvanlara her şekilde zarar verenler muhakkak ki bunu ödeyecekler.

Tıbbi deneylere birşey diyemiyorum ama bunun dışında yok ekmek parasıymış, yok
kozmetik deneymiş hiçbir açıklaması olamaz bu eziyetlerin.

[/FONT]

kızlar 5 kiloluk pet şişeyle yaptığım mama kabı
herün hatta günde ikiz kez doldursamda boşalıyor
bidonu yandan hafif derince kesiyorum
evde ne varsa koyuyorum içine
bayatlamış ekmekleri falan iyice ıslatıp dolduruyorum bidona
(hatta çöpün yanına öylece atılmış kuru ekmekleride ekliyorum içine)
afiyetle yiyor sevimli dostlar
hergün boşalan kapı doldurmak öyle mutlu ediyorki insanı...
mutlka deneyin derim..
aynı yöntemle bide su kabı yapıcam inş.
her mahallede böyle bir kap olsa tüm dostlarımız rahat eder

İzlemesi zor olsa da bu videoyu İZLEMEDEN GEÇMEYİN ! Bu bilince sahip olmamız için gerçekleri görmemiz şart !

[video]http://www.youtube.com/embed/-0LD1fwsUtE?rel=0&autoplay=0&wmode=transparent[/video]

biz görüyoruz ama elimizden ne geliyor
bunu yapanların insanlık vasıfları kör olmuş buna bir çare varmı acaba
ne kadar masumlar
kim dur diyecek buna.....elleri kırılsın

Kuşlar için mi acaba?? Bu arada size tavsye gidip ucuz makarnalardan alın evde pşirdiğiniz tavuk vs varsa suyunu üzerine dökün yoksa yine ucuz bulyonlardan alıp pişirin ve çöpün yanına bırakın anında bitiriyorlar... Çöpün yanına bırakın ki bazı şerefsizlere söz hakkı vermeyin...

işte o ödeyecekleri günü görmek çok istiyorum
o hayvanların hiç biri haklarını helal etmeyecekler

canım resimleri vardı kuş yemleri dolu olan bidonlardan yaptım bnde
kediler .köpekler için.....
bnde dediğin gibi et sularını,sütleri yoğurtları değerlendirecem inş. canım
burası küçük bir yer mama görürsem almayı düşünüyorum inş.
çöpün yanına koyuyorum zaten...
bugün bii kadın baya baktı koyarken
bnde dedim sende koy hemen yiyorlar dedim
bişey demedi....
tavsiyen için sağol canım

Açık mamalar satılıyor kilo ile onlar ucuz fakat her sokak hayvanı yemeyebiliyor... Bence şunu yapın daha ucuz ve lezzetli; tavukçularda tavuk kemiği satılıyor ben geçen gün aldım koca poşet kilosu sadece 50 kuruş.. Bunu pişirme imkanınız varsa daha iyi olur tabii.. Ama dikkat edin yavrulara tavuk kemiği vermeyin zira özellikle but kısmındaki kemik bağırsaklarına takılıp yırtıp ölümlerine neden oluyor. Ve alırken göğüs kısmı (kaburga) kemiklerini alın onu daha rahat yiyorlar... Dediğim gibi kilosu 50 kuruş bir 5 liralık alsanız yan mahallenin hayvanlarına bile yeter ama taşıyamazsınız

ben mahellemizde ki kediler için kipanın ucuzluk zamanları oluyor ya

o zaman tavuk veya etli köfteler filan oluyor onlardan alıyorum

pişirip ekmekle suyla çoğaltıp veriyorum çok seviyorlar

kalan çorbaya ekmek doğramıştım yemez sanmıştım ama bitirdiler

Keşke herkes szin kadar duyarlı olsa........ Hadi ete tavuğa laf edenler olacaktır ama en azın kalan yemeklerini ver be çok mu zor çöpe kadar gitmiyo musun içine atma yere bırakıver çok mu ZOOOR???

Bu arada ucuz sosislerden de alabilirsiniz onları da seviyorlar.. Ama en önemlisi şu günlerde SU...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…