Haftaya okul açılıyor. Becerebilirsem toplam 12 gün 20 gramı altında karb düşünüyorum. Bugün 2. Günüm. Yağ yakımı 1 hafta sonra pik yapıyor. Bugün başladım diye eliptiğie çıktım. Bakalım akşam idrar çubuğunda ölçeceğim başlayacak mıOh çok iyi
Benimki de beni sınıyor bazen. En sevdiğim çikolatayı almıştı geçen haftalarda. Onca çikolata dururken niye dedim bunu aldınarada tırtıklamak için almış. Kendi de o çikolatayı hiç sevmez yanlış almışım diyor. Yedim ben işte diyet dışıydım o gün
pazarteside diyete uygun yedim ogün eşimle gerildik baya bi erkenden uyumuşum girememiştim burayada yansıtmak istemedim kusura bakmayınSüper haber
Bu arada pazartesi menüsü yok
Canım ben dün karbonhidrat tüketmedim.Sağlıklı Karbonhidrat Haf.
3. Gün Çarşamba
Chocolita️
@TheDandelion (simit)
Acquaa (sarma)
labellevie ?
M madambitter ?
@yiitee ?
Pembe Lotus ️
armin83 ?
espressoc ️
@gelgor️
M Mavistez️
@asliogretmen (dondurma)
Bierfi ️
Kuymağa 2 dilim yine iyi dayanmışsınİyi akşamlar kızlar
Bu günümde sıfır karbonhidrat haftasına uygun değildi malesef
Sabah,
Kuymak iki dilim ekmek 3 parça peynir
Akşam
Ekmek arası domates salatalık yedim.
Bugün eşimin doğum gününü kutladım 1 dilimde pasta yedim.
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 2.8 k
Chocolita
Yine de seç yediklerini yani her şey dahil otelde falan değilsen. Fazla bozmaya değmez . Ama hani dünya mutfağı olan bir oteldeysen affetmeBen diyet dışıyım kızlar. Yalovaya geldik. Artık pazartesiye kadar diyet dışıyım. Malum dışarıdan yiyoruz. Yürüyoruz ama birazını yakarım inşallah yediklerimin
İyi gezmeler canım, sen zaten hakkettin. Biraz dikkat edersin yeter.Ben diyet dışıyım kızlar. Yalovaya geldik. Artık pazartesiye kadar diyet dışıyım. Malum dışarıdan yiyoruz. Yürüyoruz ama birazını yakarım inşallah yediklerimin
Kuymağa 2 dilim yine iyi dayanmışsın1 ekmek gömülür normalde
Dayanamadığım bir şey var buradaİyi gezmeler canım, sen zaten hakkettin. Biraz dikkat edersin yeter.
Seçiyorum canım. Bugün çok sevmeme rağmen ekmekli yağlı iskenderi yemedim. Ama yine diyet dışıyım o ayrı. Aşırıya kaçmıyorum sadece. Mesela eşim akşam otelde atıştırmak için bir şeyler aldı dokunmadım. Otel öyle her şey dahil değil sadece kahvaltı veriyorYine de seç yediklerini yani her şey dahil otelde falan değilsen. Fazla bozmaya değmez . Ama hani dünya mutfağı olan bir oteldeysen affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?