Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Haftaya okul açılıyor. Becerebilirsem toplam 12 gün 20 gramı altında karb düşünüyorum. Bugün 2. Günüm. Yağ yakımı 1 hafta sonra pik yapıyor. Bugün başladım diye eliptiğie çıktım. Bakalım akşam idrar çubuğunda ölçeceğim başlayacak mı

İyi akşamlar
11:45
Mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin kıl biber salatalık 1 karabuğday patlağı

Aralarda sade türk kahvesi
Hibuskus çayı içtim

Akşam bi tabak mercimek çorbası ton balığı salata
20:30da 7-8 tane üzüm yedim

Denge egzersizin son günü
15dk bölgesel hareket yaptım

Selam hanımlar. menüm:
Sabah protein ürünü içecek, salatalık falan da yedim arada
Ara avokado
Akşam 18.30 balık Izgara
20 dk eliptik(denge 2 sanırım)
Chocolita

Eklentiler

• 1000279571.webp
    19 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000279664.webp
    127,3 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000279570.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000279569.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 9
Kuymağa 2 dilim yine iyi dayanmışsın 1 ekmek gömülür normalde

Ben diyet dışıyım kızlar. Yalovaya geldik. Artık pazartesiye kadar diyet dışıyım. Malum dışarıdan yiyoruz. Yürüyoruz ama birazını yakarım inşallah yediklerimin
Yine de seç yediklerini yani her şey dahil otelde falan değilsen. Fazla bozmaya değmez . Ama hani dünya mutfağı olan bir oteldeysen affetme

Yine de seç yediklerini yani her şey dahil otelde falan değilsen. Fazla bozmaya değmez . Ama hani dünya mutfağı olan bir oteldeysen affetme
Seçiyorum canım. Bugün çok sevmeme rağmen ekmekli yağlı iskenderi yemedim. Ama yine diyet dışıyım o ayrı. Aşırıya kaçmıyorum sadece. Mesela eşim akşam otelde atıştırmak için bir şeyler aldı dokunmadım. Otel öyle her şey dahil değil sadece kahvaltı veriyor

Son düzenleme:
Perşembe kahvaltı
İki yumurta beyazı bir salatalık iki çay kaşık şekersiz fıstık ezmesi
Ara
Üç kaşık yoğurt bir yemek kaşığı cia tohum yarım şeftali
Akşam
İki köfte bir kaşık kuşbaşı tavuk
Bir havuç ve bir kabak soteleyip yoğurtladım
Akşam şekersiz latte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…