Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bide böyle deneyelim bakalım en azından sürekli atistirma hissimi unutmaya çalışıyorum zamanı değil deyip mutfaktan atıyorum kendimi
Masada fazla oturmamak lazım bende onu yapmaya başladım. Baktıkça zorlaşıyor çünkü. Özellikle sevdiğin şeyler varsa. Az oturayım muhabbete devam edeyim dedikçe gözüm kaymaya başlıyor. Sonra bakıyorum ki ben aslında ortada kalacak yemekleri bekliyorum. Çok gidip geliyorum. O yüzden hemen kalkıp bulaşık toplamaya başlıyorum

Afiyet olsun kanka bu kadar peynir çeşidini nasıl bir arada yiyebildin

Tek öğünden devam sıkılsam da düzeni bozup kahvaltıya geçmek istemiyorum sanki bozarsam vermem duracak gibi geliyor.

Kahvaltı yok

Ara öğün
1 soğuk kahve az şeker
2 kare bitter çikolata

Akşam yemeği
Haşlanmış tavuk
3 YK bulgur pilavı
Domates çorbası

2 kase domatesle bugün konserveleri yaptık o yüzden Spor yapamadım konserve konusunu kapattık çok şükür

Chocolita

Herkesin bi şeylere zaafı vardır ya. Benimki cips. Eşim de yani küfür gibi cips almış dün. Kızdım biraz sabote mi ediyorsun beni die. Zaten doğumgünü falan derken dünyaları yedim Bir gün önce neyse cipse sarıldım. Canım cipsim diyip öptüm yemedim.

Oh çok iyi
Benimki de beni sınıyor bazen. En sevdiğim çikolatayı almıştı geçen haftalarda. Onca çikolata dururken niye dedim bunu aldın arada tırtıklamak için almış. Kendi de o çikolatayı hiç sevmez yanlış almışım diyor. Yedim ben işte diyet dışıydım o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…