Masada fazla oturmamak lazım bende onu yapmaya başladım. Baktıkça zorlaşıyor çünkü. Özellikle sevdiğin şeyler varsa. Az oturayım muhabbete devam edeyim dedikçe gözüm kaymaya başlıyor. Sonra bakıyorum ki ben aslında ortada kalacak yemekleri bekliyorum. Çok gidip geliyorum. O yüzden hemen kalkıp bulaşık toplamaya başlıyorumBide böyle deneyelim bakalım en azından sürekli atistirma hissimi unutmaya çalışıyorum zamanı değil deyip mutfaktan atıyorum kendimi
İyi uykular canımİyi uykular ben yatar sabah İlk günoo benden olur belkim
Afiyet olsun kanka bu kadar peynir çeşidini nasıl bir arada yiyebildin1 tatlı kaşığı bal
1 kibrit kutusu tulum peyniri
2.5 yemek kaşığı lor peyniri
Yarım dilim süzme peynir
Peyniri azaltmam lazım
Kaşar 4 küp küçük
1 domates
1.5 yumurta tava. 2 yemek kaşığı yulaflı.
3 çatal ufak kavun
Evdekilere makarna yaptım. Ben yemedim.
1 kase sütle yulaf yedim
Dolap düzenledim bugün hep
Ay sormaAfiyet olsun kanka bu kadar peynir çeşidini nasıl bir arada yiyebildin
Çok geçmiş olsun canım inşallah rahat geçer bu seferİyi geceler kızlar
Benimde regl başladı ölümcül ağrılarla boğuşuyorm her reglde anal fissür üm aziyor nolur biri bir çare söylesin
Umarım çok sıkıntılı geçmez de diyeti bozmam
Aa bunu haftaya başlamıyor muydukSağlıklı Karbonhidrat Haf.
3. Gün Çarşamba
Chocolita️
TheDandelion (simit)
Acquaa (sarma)
labellevie ?
M madambitter ?
yiitee ?
Pembe Lotus ️
armin83 ?
espressoc ️
G gelgor️
M Mavistez️
asliogretmen (dondurma)
Bierfi ️
Bu hafta başlamıştı canım. Hep konuştuk aslında görmemişsindir belkiAa bunu haftaya başlamıyor muyduk
Bunla karıştırdım benYeni challenge pazartesi canım. Hafta boyu sıfır karbonhidrat gidiyoruz. Keşke hepimiz uyabilsek. Ama bu kesin sonuç verecek gibi hissediyorum. Hafiflemiş gibiyim
Olsun bişey olmaz yağ enerji verirAy sormadomates peynir hastasıyım fazla kaçırdım. Yağ oranı yüksek oldu. Dikkat edicem
Yeni challenge demiştim aslındaBunla karıştırdım ben
Öyle canım. Proteine yaradıOlsun bişey olmaz yağ enerji verir
Oh çok iyiHerkesin bi şeylere zaafı vardır ya. Benimki cips. Eşim de yani küfür gibi cips almış dün. Kızdım biraz sabote mi ediyorsun beni die. Zaten doğumgünü falan derken dünyaları yedim Bir gün önceneyse cipse sarıldım. Canım cipsim diyip öptüm yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?