Afiyet olsun squat var mıBu saate kadar iyi gittim ama bu saatte bozdum. Aslında çiğ löfte ketoya aykırı değil ama bu gerçek et olmadığı içinkarb. Girdi vücuduma
Kahvaltı yok
Öğlen balık
Akşam marul, acı turşu ve çiğ köfte 6 tane .
Maça latte
(Midem bence kültür şoku yaşadımaça latte demiştir "ben ne alaka )
Chocolita espressoc
Armin sana daha önce yazmıştım görmedin sanırım balık bolca tüketiyorsun nerde yaşıyorsunBu saate kadar iyi gittim ama bu saatte bozdum. Aslında çiğ löfte ketoya aykırı değil ama bu gerçek et olmadığı içinkarb. Girdi vücuduma
Kahvaltı yok
Öğlen balık
Akşam marul, acı turşu ve çiğ köfte 6 tane .
Maça latte
(Midem bence kültür şoku yaşadımaça latte demiştir "ben ne alaka )
Chocolita espressoc
ChatGPT sağlıklı karbonhidrattır diyor. Bulgurdan dolayı öyle değerlendiriyor. Dürüm yendiyse sağlıksıza girer
Tamam öyleyseChatGPT sağlıklı karbonhidrattır diyor. Bulgurdan dolayı öyle değerlendiriyor. Dürüm yendiyse sağlıksıza girer
Yok kuzum. Ben onu lastikle yapıyorum daha etkili olsun diye. Şimdi yapayım hemen
Çiğköfte dürüm mü yedin canımYok kuzum. Ben onu lastikle yapıyorum daha etkili olsun diye. Şimdi yapayım hemen
Aa yok görmedim cnm. Balık tüketme nedenim zayıflatması ve hücrelerdeki iltahapı azaltması. Izgara şeklinde balıkçıya hazırlatıyorum. Efsane bir protein kaynağı , omega 3.Armin sana daha önce yazmıştım görmedin sanırım balık bolca tüketiyorsun nerde yaşıyorsun
Yok. Marulla porsiyon şeklimde yedim. Ama o karb. Maalesef. İçinde bulgur falan var. Ve büyük sıkımlardı.Çiğköfte dürüm mü yedin canım
Fazla yedin yani. O zaman sağlıksıza alalımYok. Marulla porsiyon şeklimde yedim. Ama o karb. Maalesef. İçinde bulgur falan var. Ve büyük sıkımlardı.
Bende balık çok seviyorum ama doğuda çok bulunmuyor az geliyor yani geçen gün alacaktım sadece somonla alabalık vardı . Şu an mevsimi değil dediler de sen bayağı tüketiyorsun o yüzden sordumAa yok görmedim cnm. Balık tüketme nedenim zayıflatması ve hücrelerdeki iltahapı azaltması. Izgara şeklinde balıkçıya hazırlatıyorum. Efsane bir protein kaynağı , omega 3.
Kas kaybı yaşamadan zayıfladım .hatta karın kaslarım görünüyor ve bence balığın etkisi büyük. istanbuldayım. balık mevsimi de değildi aslında yine de en az 2-3 gün yemeye çalışıyorum. Büyük tavsiyemdir
Aylardır 20 yapıyorum günlük 30 da zorlandım ama yaptımOo 30 squat ha helal olsunTL buğday yemişsin çok sorun değil
Görüntü nasıl peki canım farkı görüyor musunAylardır 20 yapıyorum günlük 30 da zorlandım ama yaptım
Diyetisyen akşam yazmadı ekmek pişman oldum Sabah sadece karabuğday patlağı var
Sikilastigin hissediyorum daha fazla yapmam lazım diye düşünüyorum set halindeGörüntü nasıl peki canım farkı görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?