Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Afiyet olsun squat var mı

Chocolita dostum çiğ köfte karbonhidrat dışı demi

Armin sana daha önce yazmıştım görmedin sanırım balık bolca tüketiyorsun nerde yaşıyorsun

Selam kızlar

Sabah kızıma yaptığımdan üç küçük pankek
Öğlen sütlü müsli

Öğleden sonra bir tabak salata dünden kalan küçük bir kase yumurtalı erişte
Akşam kabak cips yaptım çok güzel oldu fırında onu kırtıkladım biraz
Bugün adım az evi toparladım

Armin sana daha önce yazmıştım görmedin sanırım balık bolca tüketiyorsun nerde yaşıyorsun
Aa yok görmedim cnm. Balık tüketme nedenim zayıflatması ve hücrelerdeki iltahapı azaltması. Izgara şeklinde balıkçıya hazırlatıyorum. Efsane bir protein kaynağı , omega 3.
Kas kaybı yaşamadan zayıfladım .hatta karın kaslarım görünüyor ve bence balığın etkisi büyük. istanbuldayım. balık mevsimi de değildi aslında yine de en az 2-3 gün yemeye çalışıyorum. Büyük tavsiyemdir

Bende balık çok seviyorum ama doğuda çok bulunmuyor az geliyor yani geçen gün alacaktım sadece somonla alabalık vardı . Şu an mevsimi değil dediler de sen bayağı tüketiyorsun o yüzden sordum

armin83 seninde fikrini almak istiyorum. Sen çünkü baklagil dahil sıfır yaptın. Karbonhidrat alımını sağlıklı sağlıksız diye ayırmak doğru değil mi? Çünkü mercimeği nohutu vs kesmek herkese ağır gelmez mi. Oda iyi bir besin kaynağı. Beyaz ekmeği kesiyor zaten pilavı zararlıları kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…