HayırBerfi 20 squat yapıldı mı
Sen yine bir ortopediye görün istersen canım. Röntgen çeker bir yorum yapar belki tam oturmamıştır yerineHiç gitmedim doktora bizim burda cikıkci var ona gittim
Pazartesi menü
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3639220
Tüm gün hastanedeydim yeni geldim kahve icmeye ancak Fırsat bulabildim. Eşim de nöbetçi yalnızım hastane çıkışı bir arkadaşım olsa da kahveye uğrasam diye biraz içim vuruldu ah gurbet
Canım demiştim ya ben tüp bebek tedavisinde fissür oldum yani makat çatlağı aylar geçti geçmedi ilaç tedavisi kullanmıştım geçmedi işte birkaç aydır diyetime sporuma çok dikkat ediyorum kabız olmamaya çalışıyorum doktor ameliyat demişti dedim İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Her regl döneminde tekrarlıyor da ağrım oluyordu bu reglim de canıma tak etti dedim gidip ameliyat olacağım daha doktor ameliyat derse. Ama dedi öncekine göre çok iyi iyileşme katetmiş iyileşmeye doğru gidiyor ameliyata gerek yok şu an dedi çok mutlu oldumAfiyet olsun canım
Hastane işin neydi bu arada söylemiş miydin. Kafam o kadar dalgın ki
Çok sevindim canım ameliyat gerekmemesine. Ama madem böyle iyileşme olmuş neden ağrın çoğalmışCanım demiştim ya ben tüp bebek tedavisinde fissür oldum yani makat çatlağı aylar geçti geçmedi ilaç tedavisi kullanmıştım geçmedi işte birkaç aydır diyetime sporuma çok dikkat ediyorum kabız olmamaya çalışıyorum doktor ameliyat demişti dedim İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Her regl döneminde tekrarlıyor da ağrım oluyordu bu reglim de canıma tak etti dedim gidip ameliyat olacağım daha doktor ameliyat derse. Ama dedi öncekine göre çok iyi iyileşme katetmiş iyileşmeye doğru gidiyor ameliyata gerek yok şu an dedi çok mutlu oldum
Oo 30 squat ha helal olsunİyi akşamlar
Sabah
Sade türk kahvesi
11:40
Mantarlı yumurta peynir 7 zeytin yeşillik kıl biber salatalık domates 1 karabuğday patlağı
Aralarda sade türk kahvesi bitki çayı
Akşam 4 köfte salata bı tam buğday ekmeği çok acıktım ekmek olmasaydı keşke
Spor
30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
30squat yaptım
espressoc
İyileşme sürecinde şu an neredeyse iyileşmiş dedi bu kadar ağrın olması normal değil dedi galiba ben biraz ameliyat falan deyince gözümde daha da büyüttüm psikolojik olarak ağrım arttıÇok sevindim canım ameliyat gerekmemesine. Ama madem böyle iyileşme olmuş neden ağrın çoğalmış
Afiyet olsun menülerimiz Güzel gidiyorİyi akşamlar
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11 de
Ara kahve
Akşam 17 de kapattım
Yeşilçay içicem
20squat tamam
20 dk gwj yaptım
2,5 lt su
espressoc Chocolita
Eki Görüntüle 3639403 Eki Görüntüle 3639404 Eki Görüntüle 3639405
Teşekkür ederimAfiyet olsun menülerimiz Güzel gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?