- 1 Eylül 2021
- 5.367
- 20.094
- 298
Geçmiş olsun canım ☘ bende hasta oldum kız. Dün kınada başım ağrımaya başladı. Bugünde boğaz ağrısı. Sonbahar karşılamasıİyi geceler, cuma günü menüm
Kahvaltı: peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
meyve
Akşam; et ve pilav, cacık
Bugün hastalandım bütün gün yattım.
Günaydın geç oldu amaYağmurlu bir İstanbul sabahından günaydındiyetisyenle görüşüldü
Kahvaltı zamanı en sevdiğim
İyi geçti pazartesi güzel bir tartiyla geleceğim insGünaydın geç oldu amanasıl geçti diyetisyen görüşmesi
İyi bakalım tartı günün güzelmiş çünkü genelde Pazar kaçamak oluyorİyi geçti pazartesi güzel bir tartiyla geleceğim inslistem değişti bakliyat eklendi ilk hafta yine iki öğün ikinci hafta ara öğün var kefir badem
Hafta içi sabah gidemiyorum eşime uymuyor diyetisyen cumartesi yarım gün çalışıyor genelde cumartesi sabahı oluyor randevumİyi bakalım tartı günün güzelmiş çünkü genelde Pazar kaçamak oluyor
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Ben daha iyileşmedim acile gittim ilaç aldım.Geçmiş olsun canım ☘ bende hasta oldum kız. Dün kınada başım ağrımaya başladı. Bugünde boğaz ağrısı. Sonbahar karşılaması
Benimde cumaydi eskiden hafta sonu öncesi olması iyi oluyordu.Hafta içi sabah gidemiyorum eşime uymuyor diyetisyen cumartesi yarım gün çalışıyor genelde cumartesi sabahı oluyor randevum
Bı daha ki 20eylul cumartesi sabahı
Ben görmedim canım ama normal hap olanını kullanıyorumKızlar bir tane Bromelian şurubu var ya mutlaka görmüşsünzdür onu deneyen var mı ? İnfluencerler çok öneriyor
Bilgim yok canımKızlar bir tane Bromelian şurubu var ya mutlaka görmüşsünzdür onu deneyen var mı ? İnfluencerler çok öneriyor
Hap değil şurupBen görmedim canım ama normal hap olanını kullanıyorum
Süperİyi geçti pazartesi güzel bir tartiyla geleceğim inslistem değişti bakliyat eklendi ilk hafta yine iki öğün ikinci hafta ara öğün var kefir badem
20 squati yap en azından vücudumuz alışsın aksatmayalimben bugün diyet dışıyım kızlar. Yemeğe gidicez haftaiçi gidemediğimiz
Ay herkes paylaşıyor dedim acaba işe yarıyor muBilgim yok canım
Teşekkür ederiiimm20 squati yap en azından vücudumuz alışsın aksatmayalimafiyet olsun Nice güzel yillarinjz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?