Akşam yemeğin bu mu sadeceİyi akşamlar kızlar
Arada soğuk filtre kahve falan içtim şekersiz
Sabah/ öğlen
Eki Görüntüle 3645374
Akşam
Eki Görüntüle 3645375
Suyu da 2 lt ye tamamlarım
espressoc
Chocolita
Evet günü bunla bitirdimAkşam yemeğin bu mu sadece
Rabbim acil şifalar versin inşallahAşkım ya bı duzelmiyor ateş sürekli yükseliyor öksürüğü çok fazla
Çok iyi yapmışsın canımİyi geceler kızlar
Sabah
2 poşe yumurta 2 çatal patates kızartması kapya biber domates 2 dilim peynir 2 dilim ekmek
Akşam
Taze fasulye 3 yemek kaşığı pilav soğan salatası ayran
Şimdi ise Türk kahvesi içtim şekersiz
Adım 5.6 k
Şu miktarı 1.5 lt
espressoc
Chocolita
Bugün kahvaltıdan önce egzersiz yaptım kendimi daha iyi hissediyorum inşallah böyle giderim
Afiyet olsun canım ya, tat koku geri gelince yenmez mi hiç? Yarın telafi edersin.Bugün umduğum gibi gitmedi. Sabah gayet güzel bir menüyle başladım.
1 yumurta, yarım domates salatalık
Domates bile yarım görüyorsunuz
2 Kaşık yağsız lor peyniri
Derken komşum tabak getirdi.
Tat koku almıyorum dememe rağmen getirdi yine sağolsun. Ve kızlar benim tat koku açıldı. Yani ne desem bilemedim şimdi. Çok şükür tabi de, o an olması nasıl bir sınavdısınavı veremedim malesef. O duygunun şerefine gitti yani
Diyet dışıyımespressoc
Ama denge egzersizin 2. Tamam
Bir yerden alıp bir yerden veriyordu
Tavada karides çok yağlı ve fazlaca değilse diyet dışı değilsin. Makarna yarım kase oda ölçülü zaten
Öyle oldu valla. Bakalım bugün nasıl geçecekAfiyet olsun canım ya, tat koku geri gelince yenmez mi hiç? Yarın telafi edersin.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Ben farenjit oldum okul başlayınca. O yüzden pek dikkat edemedim dün ne yediğime ne içtiğime.
Kahvaltı leblebi alan yedim. Okulda kahvaltı yaptım
Akşam kıymalı makarna yedim. Ceviz yedim
Chocolita espressoc
Canım deli gibi çiğ köfte dürüm istiyor. Cipsli falan. İstediğim kiloya gelince 2 dürüm yeme hedefi koydum
Bende kendime tatlı hedefi koydumSelam kızlar. Ben farenjit oldum okul başlayınca. O yüzden pek dikkat edemedim dün ne yediğime ne içtiğime.
Kahvaltı leblebi alan yedim. Okulda kahvaltı yaptım
Akşam kıymalı makarna yedim. Ceviz yedim
Chocolita espressoc
Canım deli gibi çiğ köfte dürüm istiyor. Cipsli falan. İstediğim kiloya gelince 2 dürüm yeme hedefi koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?