Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aylık Sonuçlar
G gelgor -1.5 1 ay sabit kaldığımı biliyorum. Gayet güzel vermişsin gelgörcüm
D u t -3.4 çok güzel duttt tartıya da moral olur
Tartı için sıkılmadım çokom genelde 1 hafta verip 1 hafta duruyorum 200 gr çok değil muhtemelen dünkü cipsin ödemi cumartesi de diyet dışıydım olsun

Evet annemle konuştum annem de gelmek istiyor aslında ama iş erkeklerde bitiyor. Babamların biraz bahanesi ya 3 gün çalışmasalar bir şey olmaz memur değiller sonuçta kendi işleri

Tamam canım haklısın çok üzgünüm ama vazgeçmek yok

Ilk haftadan birinci olmam beklenen bir şeydi bende rakibim yiitee yi tebrik ederim.

Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördüm Chocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.

Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..

Takibi yapan espressoc tesekkur ederim

Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz

Tesekkur ederim
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
Bazen en yakınlarımız en çok kıranlar oluyor benim kız kardeşim de siskoyum ben siskoyum diye bir reels videosu atmış öbürü de her gördüğünde laf vurur eşimin yanında gelinimizde her gördüğünde çok kilo almışsın der oysa aynı kilodayım uzun zamandır

Çok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilir

Desene sanki 5 kilo vermişti artistlik yapıyor 200 gram almışım üstüne

Hepinizi tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz Bravo

Çok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilir

Desene sanki 5 kilo vermişti artistlik yapıyor 200 gram almışım üstüne
Yok canın estağfurullah herkes alabilir verebilir önemli olan süreklilik

Tebrik ediyorum miniğim
Haftaya daha güzel eksiler göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…