Tamam canım denge egzersizi 6 bin adım mjespressoc bu arada 3 gün denge egzersizi yaparız canım
Evet annemle konuştum annem de gelmek istiyor aslında ama iş erkeklerde bitiyor. Babamların biraz bahanesi ya 3 gün çalışmasalar bir şey olmaz memur değiller sonuçta kendi işleriAnladım canım. Aile uzakta olunca özlemde giriyor daha bir duygusal oluyor insan. Haklısın. Ama onlarda gelmek istemiştir emin ol. Niye istemesinler sonuçtamutlaka dediğin gibi uymayan bir şeyler çıkmıştır. Ama duygularını da saklama. Annenle konuştun mu mesela
Tamam canım haklısın çok üzgünüm ama vazgeçmek yokHaftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım/20 dk egzersiz
D u t
Sisko ama gururlu
@TheDandelion
Canınızı sıkmayın. Denge egzersizleri de çok iyi gelecek. Tanıyoruz artık kendimizi. Ne yarar ne yaramaz. Bazende bilerek izin veriyoruz. Bunlarda olacak. Demorize olmayıp önümüze bakalım. Mis gibi havalar geldi. Ferah ferah sporumuzu yapalım
espressoc tartı gelmedi canım 1 uyarı var. Muhtemelen haftalık beslenmede tikleri toplamışsındır silinir.
İnşallah iyisindir merak ettim. Dün pek tadın yoktu.
Tesekkur ederimTebrikler ilk haftadan süpersin
Ilk haftadan birinci olmam beklenen bir şeydi bende rakibim29 EYLÜL ŞAMPİYONU
MAVİSTEZ
Tebrik ederim canım
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik
6 Ekim Yıldızlar Ligi
️ Minik Duduklu Tencere (2.500)
️
️ yiitee (0.877)
Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugünyiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptınyüzdenin farkında mısın Maşallah sakın bırakma minikkkk
Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda
️
Bazen en yakınlarımız en çok kıranlar oluyor benim kız kardeşim de siskoyum ben siskoyum diye bir reels videosu atmış öbürü de her gördüğünde laf vurur eşimin yanında gelinimizde her gördüğünde çok kilo almışsın der oysa aynı kilodayım uzun zamandırTesekkur ederim
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
Çok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilirYaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördümChocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..
Takibi yapanespressoc tesekkur ederim
Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz Bravo29 EYLÜL ŞAMPİYONU
MAVİSTEZ
Tebrik ederim canım
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik
6 Ekim Yıldızlar Ligi
️ Minik Duduklu Tencere (2.500)
️
️ yiitee (0.877)
Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugünyiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptınyüzdenin farkında mısın Maşallah sakın bırakma minikkkk
Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda
️
Merhabalar hoş geldiniz bugün başlıyor musunuz sizi takip listesini alayım mıTamam canım çok teşekkür ederim
Hoşbulduk, evet başlıyorum alabilirisniz listeyeMerhabalar hoş geldiniz bugün başlıyor musunuz sizi takip listesini alayım mı
Yok canın estağfurullah herkes alabilir verebilir önemli olan süreklilikÇok çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ama çok da sevilme önümüzdeki hafta neler olur kim bilir
Desene sanki 5 kilo vermişti artistlik yapıyor 200 gram almışım üstüne
Tebrik ediyorum miniğimYaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördümChocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..
Takibi yapanespressoc tesekkur ederim
Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz
Kişiler | Akşam 7'den Sonra Yok (1 gün | Egzersiz Jumping Jacks |
| 2 | 2 |
@TheDandelion | 3 | 1 |
| 6 | 4 |
@labellevie | 2 | 2 |
| 4 | 3 |
| 4 | 5 |
@armin83 | izinli | - |
| 6 | 3 |
G gelgor | 5 | 4 |
@Mavistez | 2 | 0 |
| izinli | - |
| 6 | 5 |
| 6 | 5 |
| 7 | 4 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?