Eline sağlık çokom
Kişiler Akşam 7'den Sonra
Yok
(1 gün️ = 1 puan) Egzersiz
Jumping JacksChocolita 2 2 TheDandelion 3 1 @Acquaa 6 4 labellevie 2 2 @yiitee 4 3 @Pembe Lotus 4 5 armin83 izinli - espressoc 6 3 @gelgor 5 4 @Mavistez 2 0 @asliogretmen izinli - D u t 6 5 Sisko ama gururlu 6 5 Minik Duduklu Tencere 7 4
@Acquaa
@gelgor
espressoc
D u t
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
Programa Tam uyanlar️
espressoc uyarı silindi canım
Aynen sen kendini biliyorsun zaten canımTartı için sıkılmadım çokom genelde 1 hafta verip 1 hafta duruyorum200 gr çok değil muhtemelen dünkü cipsin ödemi cumartesi de diyet dışıydım olsun
Nee şaka mıTesekkur ederim
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
Ayy hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimizeYaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördümChocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
@Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..
Takibi yapanespressoc tesekkur ederim
Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz
İnsanları neden ilgilendiriyor bu kadar ya. Başka dertleri yokmuş gibi. Sinir oluyorum herkes kendine baksa keşke. Biz kimseyi bırak fiziği hayatında hareketinde bir kusur varsa da rencide etmeyiz. Herkesin kendi hayatı. Bu ne rahatlık insanlardaki.Bazen en yakınlarımız en çok kıranlar oluyor benim kız kardeşim de siskoyum ben siskoyum diye bir reels videosu atmış öbürü de her gördüğünde laf vurur eşimin yanında gelinimizde her gördüğünde çok kilo almışsın der oysa aynı kilodayım uzun zamandır
Herkes kendi belirlediği bir egzersizi 7 gün boyunca yapacak canımChocolita dostum bu hafta egzersiz ne olacak ben anlayamadım
Eline sağlık çokom
Rica ederimEline emeğine sağlık çiçeğimChocolita
Kendi eksikliği ve mutsuzluğunu sende olup ta onlarda olmayani kapatmak için yapıyorlar bunu insanlar gözündeki ışığı yüzündeki tebessümü bile kıskanıyor bazenAynen sen kendini biliyorsun zaten canım
Nee şaka mıgayet mükemmel verdim deseydin
Ayy hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimize
Rica ederim, sen istedin ve yaptın. Her şey vesile aslında çevremizde. Sağlık problemleri, giyilemeyen kıyafetler. Diyet yapanları görüyoruz sürekli. Ama dönüp karar vermemiz ne kadar zaman alıyor. Her zaman yaşayamıyoruz malesef bu anı. Bu yüzden tamamen senin iraden senin duruşun bu. Kendinle gurur duy canım
İnsanları neden ilgilendiriyor bu kadar ya. Başka dertleri yokmuş gibi. Sinir oluyorum herkes kendine baksa keşke. Biz kimseyi bırak fiziği hayatında hareketinde bir kusur varsa da rencide etmeyiz. Herkesin kendi hayatı. Bu ne rahatlık insanlardaki.
Herkes kendi belirlediği bir egzersizi 7 gün boyunca yapacak canım
Rica ederim
Tamam, bugün egzersiz yapmadım, yarından itibaren listeyle birlikte yazarım onuda.Her gün ekstra egzersiz yapıp yapmadığınızı da belirtir misiniz
Canım her gün 8 bin adım mkiarmin83 espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1
70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız
armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım
3 gün canımCanım her gün 8 bin adım mki
Yaa hoş geldinKızlar Ben bugün yollardaydim Istanbula geldim . Diyet yaptım diyemem bence değildi . Toparlarim İnşallah
Etiket yapmayi unutmayalimİyi akşamlar kızlar, pazartesi menüm
Kahvaltı; 1,5 muz
Kahve
Karpuz
Akşam; az çorba, pilav ve kuru fasülye
Çayla kuruyemiş yedim
Çok yorgunum ya pazara gittim, sebzeleri yıkadım falan, yarına oğluma börek yaptım, mutfağı topladım. Ya en güzeli yemek yapmamak mı?
Öğlen step tahtamla eğzersiz yaptım.
5.800 adım
Canım ben de memleketten uzaktayım, benimki daha uzak. Atlayıp kendin de gidebilirsin aslında.Ay iyiyim çok şükür biraz kafam dağıldı. Çok gergindim dün ailelerimiz bizi çok geriyor hem benim hem eşimin ailesi. Aileme 5 saatlik mesafedeyim arabayla 5 saat yani dün kız kardeşimin üniversiteye bıraktılar üniversitede benimle ailemin olduğu ilin tam ortasında yani aileme de iki buçuk saat bana da 2,5 saat. Dönerken buraya gelin birkaç gün kalın sonra da beraber belki sizinle dönerim dedim gelmediler. Babamın abilerimin bahanesi İşler güçler bilmem ne. 4 yıldır bu şehirdeyim sadece bir kez geldiler o yüzden çok gergindim çok üzgündüm
Ayy evet unutuyorum hep.Etiket yapmayi unutmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?