Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

armin83 espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1

70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız

armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım

Son düzenleme:
Tartı için sıkılmadım çokom genelde 1 hafta verip 1 hafta duruyorum 200 gr çok değil muhtemelen dünkü cipsin ödemi cumartesi de diyet dışıydım olsun
Aynen sen kendini biliyorsun zaten canım
Tesekkur ederim
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
Nee şaka mı gayet mükemmel verdim deseydin
Ayy hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimize
Rica ederim, sen istedin ve yaptın. Her şey vesile aslında çevremizde. Sağlık problemleri, giyilemeyen kıyafetler. Diyet yapanları görüyoruz sürekli. Ama dönüp karar vermemiz ne kadar zaman alıyor. Her zaman yaşayamıyoruz malesef bu anı. Bu yüzden tamamen senin iraden senin duruşun bu. Kendinle gurur duy canım
İnsanları neden ilgilendiriyor bu kadar ya. Başka dertleri yokmuş gibi. Sinir oluyorum herkes kendine baksa keşke. Biz kimseyi bırak fiziği hayatında hareketinde bir kusur varsa da rencide etmeyiz. Herkesin kendi hayatı. Bu ne rahatlık insanlardaki.
Chocolita dostum bu hafta egzersiz ne olacak ben anlayamadım
Herkes kendi belirlediği bir egzersizi 7 gün boyunca yapacak canım
Eline sağlık çokom
Eline emeğine sağlık çiçeğim Chocolita
Rica ederim

Kendi eksikliği ve mutsuzluğunu sende olup ta onlarda olmayani kapatmak için yapıyorlar bunu insanlar gözündeki ışığı yüzündeki tebessümü bile kıskanıyor bazen

Her gün ekstra egzersiz yapıp yapmadığınızı da belirtir misiniz

Canım her gün 8 bin adım mki

Bugün çok yoğun geçti özellikle spor yapamadım..

Sabah 11.30
Kiymali yumurta
Domates peynir zeytin
2 dilim tb ekmek

Arada kahve içtim

Bugün çok geç saate kaldım bazı sebeplerden 7 de karnım doymustu

Aksam 19.00
Ispanak yemeği +yoğurt
2.5 dilim tb ekmek

2 litre su
Adım 4 bin
espressoc Chocolita

Chocolita tablo için elinize emeginize saglik

Sabah yarım simit
1 dilim kaşar peyniri
Yarım dilim beyaz peynir
Domates 1 küçük
Haşlanmış yumurta

Akşam yemeği diyet dışı oldu. Ama büyük bir şey değildi. Açım şu an. 4 de yedim.
Tavuk da yedim az da olsa
Her öğünde proteine uydum
espressoc
Yarın yoğurt alayım
Yemek uymazsa yoğurtla desteklerim

Eklentiler

• Screenshot_20250929_232627_Pedometer Step Counter.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 8
İyi akşamlar kızlar, pazartesi menüm

Kahvaltı; 1,5 muz

Kahve

Karpuz

Akşam; az çorba, pilav ve kuru fasülye

Çayla kuruyemiş yedim

Çok yorgunum ya pazara gittim, sebzeleri yıkadım falan, yarına oğluma börek yaptım, mutfağı topladım. Ya en güzeli yemek yapmamak mı?

Öğlen step tahtamla eğzersiz yaptım.
5.800 adım

Eklentiler

• IMG_8772.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 9
Etiket yapmayi unutmayalim

Canım ben de memleketten uzaktayım, benimki daha uzak. Atlayıp kendin de gidebilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…