Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Afiyet olsun canım egzersiz var mi

Evet o var değil mi. Ondan bırakmıştım grubu hatırladım zor benim için çalışmaya başladıktan sonra egzersiz olayı. Ama denerim yine bu hafta

Merhabalar Arkadaşlar,
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim.
Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
Benden birkaç ricası oldu,
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edip sizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi? Sevgilerimle.

Kendim vermiş gibi sevindim minik maşallah daim olsun devamı gelsin inşallah

Kilonun yükü yağdan ibaret değil bunu herkes anlayamaz.

Allah işini, yolunu kolaylaştırsın

Ayy -4 kg mu çok sevindim delficim harikasın bol şans canım her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylaştırsın
Ayrıca bir kural ihlal etmedin ki. İstediğin zaman yazabilirsin biliyorsun

delfinia tebrik ederim

Sabah sabah içim açıldı bu ne güzel mesaj delfi maşallah

Ayy -4 kg mu çok sevindim delficim harikasın bol şans canım her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylaştırsın
Ayrıca bir kural ihlal etmedin ki. İstediğin zaman yazabilirsin biliyorsun
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın, eksik olmayasın. Chocolita
Diyetisyenimin "diyet yaptığınızı söylemeyiniz. soranlara "dikkat ediyorum." dersiniz " kuralını biraz ihlal ettim; ama olsun, varsın burada sizlerle haberleşmek, sizlerin tebrikleri beni o kadar mutlu etti ki, iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…