Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

delfinia hep pozitif enerji ile demi
Teşekkür ederim canım, sen de iyi ki varsın Minik Duduklu Tencere
Ah canlarım, burada sitemizde beslediğimiz çok sevdiğim kedimizi yaz başında kaybettik. Hastalığı ilerlemişti kurtaramadık maalesef 10 gün kadar önce de 5 yavru doğuran Anne kedimizin yavrularından birini sabah bahçede çok hasta yatarken buldum, veteriner kliniğine yetiştirdim; ama gençlik hastalığından kaybettik.
Bu ara çok duygusalım, her şeye gözüm doluyor, ağlıyorum
Allah'a şükür, yine de pozitif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince arkadaşlar.
Sağolun
Sizlerin pozitif enerjisi de bana çooook iyi geliyor. Sevgi dolu, aynı zamanda birbirini incitmemeye özen gösteren bir grubumuz var burada, ne güzel.

Son düzenleme:
Sende iyi ki varsın delfikom gelişmelerden haberdar et bizi

Merhaba, çok sevindim o 4 kilo belli yağdan 6 kilodur o yüzden tartılmanızı istemiyor. Bir de insanlar bazen sabote ediyor aman bugünlük ye bir şey olmaz diye söylenemek en iyisi. İnşallah hedefinize sağlıcakla ulaşırsınız.

Çok teşekkür ederim,sağolasın labellevie

Günaydın kızlar, ❤
Dünün menüsünü iletmemişim.
Sabah
2 yumurtadan omlet 2 dilim hindi Salam 1 küp peynir 5 tane kadar zeytin 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 tane salatalık

Ara öğün
4-5 yemek kaşığı tavuklu pilav

Akşam
3 yemek kaşığı et sote yanına bol salata.

Şu miktarı 1 lt

Adım 4k
Egzersiz yapmadım bulduğum egzersizi burayada atarım
Chocolita espressoc

Ben günlük yürüyüş yapayım diyorum. Dünde yürüdüm zaten. Eve gelmemle müsait olamıyorum çünkü espressoc Her gün 10000 e yakın atayım

Ben günlük yürüyüş yapayım diyorum. Dünde yürüdüm zaten. Eve gelmemle müsait olamıyorum çünkü espressoc Her gün 10000 e yakın atayım

Aslında ben de yürüyüşü koymak istiyorum canım diyetisyenler uzmanlar da günde 10.000 adımı öneriyorlar ama her gün dışarıya çıkamam malesef Benim oğlum küçük havalarda soğudu hasta olur diye riske atamıyorum. O yüzden büyük bir ihtimalle ben de yarım saat aerobik yapacağım. Hem bu sayede de şu sporu bir oturtturmuş olurum. Aslında yürüyüş daha iyi keşke çıkma imkanım olsa işte her gün olmasa çıkarım ama her gün denilince olmuyor.

Evde egzersizle daha fazla kalori yakıyorum aslında iyidir canım. Oğluşun okula başladığı zaman rahat edersin kendine ayıracak vaktin olur. Benimde oğlum öğlenciyken daha fazla vaktim vardı. Şimdi sabahçı oldu. Onu yolluyorum eşimde 2 saat sonra çıkıyor. Onunla kahvaltı ediyorum topla kaldır saat 11 oluyor. Bana 1.30 saat kalıyor

Tebrikler delfi çok güzel vermişsin bize söyle canım ne olacak biz sana buradan tatlı ikram edemeyiz ki benim de insülin direncim var İnsülin direnci için ne önerdi sana ilaç kullanıyorum düştü ama merak ettim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…