Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar kahvaltı güzelce yaptım arada sade türk kahvesi içtim
Akşam yemeği erken yapacağım
Cumartesi diyetisyen kontrolünde yine 80cikarim diye stres oluyorum genelde evdeki tartiyla 700gr 1.100arasi fazla cikiyorum orda
Ödem atıcı shot fln yaparım yarın üç gün içerim
Akşam yemeği hazirligina başlarım birazdan

norayildiz topiğimiz burası ilk sayfaya bir bak canım gelmek istersen beklerim. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. Kolaydır aslında. Kafada bitirmeye gayret ediyoruz. Bazen olur bazen olmaz. Ama genel olarak bir çerçeve içinde hareket etmeye çalışmak bile büyük bir adımdır bizim için

Canım çok sağol katılmak isterim tabii her gün yediklerimizin fotoğrafını mı atacağız akşam atayım mı mesela

Canım çok sağol katılmak isterim tabii her gün yediklerimizin fotoğrafını mı atacağız akşam atayım mı mesela
Fotoğraf şart değil canım. İsteyen atıyor. Diyet dışı öğün varsa onu fotoğraf atmayız. Başlangıç için tartı fotoğrafı almam gerekiyor ama ️ çok mutlu oldum gelmene

Kızlar iki fotoğraf arasında 20 gün ve -5 kilo var sanki zapzayıf olmuş gibi seviniyorum ama şu sıralar reglim ve şiş hissediyorum kendimi umarım bitince eksileri görmeye devam ederim

Eklentiler

• 6d97d792-c9d1-4d64-8acb-0071cf1907a9.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 80c288cf-ffc1-4152-bb98-fe2b7b1ceecd.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar iki fotoğraf arasında 20 gün ve -5 kilo var sanki zapzayıf olmuş gibi seviniyorum ama şu sıralar reglim ve şiş hissediyorum kendimi umarım bitince eksileri görmeye devam ederim
Ayy harika vermişsin noraa bir de Başlangıç ya, ödemle birlikte insanın yarısı gitmiş gibi oluyor. 1 kg bile çok fark eder

G gelgor canım Pazartesi menüsü gelmedi
Canım ya unutmuşum
Hemen yazayım
Kahvaltıda
İki haşlanmış yumurta yedim üç dilim peynir 4 tane zeytin Bir bardak yeşil çay içtim
Öğlen
Chia tohumlu yoğurt yedim
Akşam
İki tane haşlama tavuk but yedim yanında bir çorba kasesi salata yedim
İki litre su içtim
10 tane bacak kaldırma hareketi yaptım

Ayy harika vermişsin noraa bir de Başlangıç ya, ödemle birlikte insanın yarısı gitmiş gibi oluyor. 1 kg bile çok fark eder
Sağol canım bu elbiseyi yılbaşı için almıştım umarım yılbaşında o kadar bol gelir ki başka elbise almak zorunda kalırım

Menü çok güzel gelgörcüm
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…