Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben kendimden daha çok inanıyorum senin başaracağına hani ben bırakırım sen bırakmazsın o kadar
Yaa tabi o konudan sonra aksini düşünemiyorsun
Ama bu aşamaya tekrar gelebilmek için ne kadar bekledim bir bilsen. O gücü toplamak yine zor oldu. Üstüne o konumu kaç defa okudum kendimi hatırlamak için. Bu topik uzun zamandır var. Sadece başlangıç güncellediğimi biliyorum. Şükür yeniden inancımı toplayabildim. Rabbim hepimize kolaylaştırsın. İnşallah böyle devam eder

Hangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorum

Hayırlı akşamlar
Sabah limonlu su
9.30 tarçınlı kahve
Tek öğün yaptım bugün
Saat 15 gibi bir bardak kefir içtim
18.30 da öğünümü yaptım
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
10 dk günlük egzersiz
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1495.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1496.webp
    35 KB · Görüntüleme: 4
Amiiiin canımmm allahım hepimize güç kuvvet versin evet evet o konudan sonra senin için aksini asla düşünemem. Düştüysen kalkarsın bunu biliyorum. Şükür o gücü kendinde bulmuşsun tekrar. Ben de anca bu yaşıma gelince buldum umarım dediğin gibi devamı gelir

Hangi konunuzdu acaba konularınızi ve profili göremedim o yüzden soruyorum
Neden yapamadığını biliyorum

Diyetle ilgili yanlış bir bilgiyi düzenledim. O yüzden son düzenleme tarihi yeni. Ama konum eskidir.
Bir yerde ekmeği kızartıp yersek kalorisinin düşeceğini yazmışım. O zaman bende öyle duymuştum. Ama kıtır ya da yumuşak kalori değişmezmiş

Son düzenleme:
Afiyet olsun çok iyi gidiyorsun dutb sen bu hafta ne kadar vermistin

Bugün arkadaşım kahvaltıya çağırdı o yüzden rutin saatleri uyamadım ama diyetten de çıkmadım

Bugün

Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
Domates peynir salatalık şekersiz çay
2 dilim t b ekmek
1 tatlı kaşığı diyet dışı

Arada kahve

Aksam 17.30
Bol malzemeli turp salatası
Ispanak yemeği +az yoğurt
2 dilim tb ekmek

Su 2 litre
Adım 5200 şuan.

Chocolita espressoc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…