Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bizim de şehir değiştirmemiz biraz zor. İnşallah başka bir şehirde iş kurup gideriz. Aşırı nefret görmek istemiyorum. Üstüne haftasonu kv geldi barışmak için, normalde görüşmüyorum.

Canım o Pazartesi içindi salı günü daha yollamadım

Günaydın. Dün regl öncesi tarlı krizine girip bir kutu dondurma yedim bşraz da kek yedim. gece yaptıgım için menü dışı ama yani öyle böyle değil. O yüzden bu sabah sadece 2 yumurta getirdim yanımda. Akşam da balık yiyerek ya da kıyma , telafisi yapıcam. Ama telefon bir kaç gün sürecek. Çünkü abarttım.

espressoc herkes belirlediği egzersizi bana yazıp etiketlesin demişti. O yüzden mi x oldu acaba. Gelince yazar oda canım
Hayır canım o pazartesi gününün listesiydi Pazartesi günü egzersiz yoktu o yüzden öyle o salı günü sanmış masalıyı daha atmadım

Ah ben bir şey desene kimin eşinin ailesi normal ki herkesin mi problemli olur ya hiç biri normal değiller gerçekten de hiçbirimiz görmek istemiyoruz eşlerimizin ailesine

Görmedikçe memnun oluyor insan ben yaklaşık 4 senedir aşırı huzurluyum
Ay ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyum

Geçmiş olsun canım Bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle arada krizler ya hele regl haftası tam insanın kendiyle savaştığı bir hafta. Biz geçen hafta iki gün bozmuştuk film gecesi yaptık abur cubur yedik abarttık tabii o yüzden bu hafta vermem durdu

Bizim de şehir değiştirmemiz biraz zor. İnşallah başka bir şehirde iş kurup gideriz. Aşırı nefret görmek istemiyorum. Üstüne haftasonu kv geldi barışmak için, normalde görüşmüyorum.
Şehir değiştirmek daha mı iyi olur bilmiyorum bizim de bir yıl sonra tayinimiz çıkacak ama o zaman da şeyi düşünüyorum arada bir gelinecek yatılı kalınacak evlerinde şimdi en azından istemezsem gitmiyorum ama o zaman mecburen gideceğim bayramda seyran'da

Günaydın kızlar bugün geçmeyen baş ağrımın dördüncü gününe girmiş bulunuyorum ilaç bitki çayı kahve hiç biri işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım

Ben aralıklı oruç yapıyorum daha kahvaltı yapmadım ama bugünün menüsünü yazayım
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim kara buğday ekmeği
Beyaz peynir zeytin

Ara öğün yapmıyorum

Akşam da ton balıklı salata yiyeceğim.

Bu da tarti fotoğrafım

Eklentiler

• IMG_7653.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 7
Ah ben bir şey desene kimin eşinin ailesi normal ki herkesin mi problemli olur ya hiç biri normal değiller gerçekten de hiçbirimiz görmek istemiyoruz eşlerimizin ailesine
Taşındık gittik dimi sus bi yok yeni ev almışız araba almışız durumları iyi fln
ben dualarima bile onları isim olarak soylemesemde eşimin ailesinede sağlık sıhhat ver diye ediyorum bide kim Benim için ne diliyorsa önce ona nasip et Allahım diyorum

Geçmiş olsun

Ben de leslie yapıyorum sence bu daha mı iyidir leslieden daha mı zor yani becerebilir miyim
Canım bunun 15-20 dk lık videoları var. Onlara bakabilirsin bu yağ yakıcı kardio gibi . Hatta kardionun eğlenceli hali leslie sıkıyo bi yerde ama bu çok akıcı

Ben de leslie yapıyorum sence bu daha mı iyidir leslieden daha mı zor yani becerebilir miyim
Bende leslie yapıyorum aylardır ama bu daha fazla kalori yaktiriyor hareketleriyle
İlk kez yaptığım için biraz zorlandım
Söyle düşünüyorum leslie ilk yaptığımda da zorlanmistim şimdi çok basit geliyor bunada alışıriz bence denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…