Bizim de şehir değiştirmemiz biraz zor. İnşallah başka bir şehirde iş kurup gideriz. Aşırı nefret görmek istemiyorum. Üstüne haftasonu kv geldi barışmak için, normalde görüşmüyorum.Eş ailesi maalesef
Eşim kendide farkında artık çok şükür
Bizim için il değiştirmek çok zor
En azından görmüyorum düğünlerde fln görmek zorunda kalıyorum o bile enerjimi bitiriyor konuşmak zorunda kalıyorum bi kaciyla biri var oda konuşmamak için kaçıyor benden gerçi bende onu hiç sevmiyorum çok iyi oluyor
Canım o Pazartesi içindi salı günü daha yollamadımAnladım canım, teşekkür ederim detaylıca açıklamışsinben hem diyete uygun beslendim hemde bugün egzersizimi yaptım. İkisininde olması gerekiyordu. Ben etiketlerkenmi hata yapıyorum acaba?@chocolita espressoc
Hayır canım o pazartesi gününün listesiydi Pazartesi günü egzersiz yoktu o yüzden öyle o salı günü sanmış masalıyı daha atmadımespressoc herkes belirlediği egzersizi bana yazıp etiketlesin demişti. O yüzden mi x oldu acaba. Gelince yazar oda canım
Ah ben bir şey desene kimin eşinin ailesi normal ki herkesin mi problemli olur ya hiç biri normal değiller gerçekten de hiçbirimiz görmek istemiyoruz eşlerimizin ailesineEş ailesi maalesef
Eşim kendide farkında artık çok şükür
Bizim için il değiştirmek çok zor
En azından görmüyorum düğünlerde fln görmek zorunda kalıyorum o bile enerjimi bitiriyor konuşmak zorunda kalıyorum bi kaciyla biri var oda konuşmamak için kaçıyor benden gerçi bende onu hiç sevmiyorum çok iyi oluyor
Ay ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyumGörmedikçe memnun oluyor insanben yaklaşık 4 senedir aşırı huzurluyum
O maşallah çok erkencisin ben hala yatakta yazılanları okuyorum
Geçmiş olsun canım Bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle arada krizler ya hele regl haftası tam insanın kendiyle savaştığı bir hafta. Biz geçen hafta iki gün bozmuştuk film gecesi yaptık abur cubur yedik abarttık tabii o yüzden bu hafta vermem durduGünaydın. Dün regl öncesi tarlı krizine girip bir kutu dondurma yedimbşraz da kek yedim. gece yaptıgım için menü dışı ama yani öyle böyle değil. O yüzden bu sabah sadece 2 yumurta getirdim yanımda. Akşam da balık yiyerek ya da kıyma , telafisi yapıcam. Ama telefon bir kaç gün sürecek. Çünkü abarttım.
Şehir değiştirmek daha mı iyi olur bilmiyorum bizim de bir yıl sonra tayinimiz çıkacak ama o zaman da şeyi düşünüyorum arada bir gelinecek yatılı kalınacak evlerinde şimdi en azından istemezsem gitmiyorum ama o zaman mecburen gideceğim bayramda seyran'daBizim de şehir değiştirmemiz biraz zor. İnşallah başka bir şehirde iş kurup gideriz. Aşırı nefret görmek istemiyorum. Üstüne haftasonu kv geldi barışmak için, normalde görüşmüyorum.
Taşındık gittik dimi sus bi yok yeni ev almışız araba almışız durumları iyi flnAh ben bir şey desene kimin eşinin ailesi normal ki herkesin mi problemli olur ya hiç biri normal değiller gerçekten de hiçbirimiz görmek istemiyoruz eşlerimizin ailesine
8 olmadan kalkıyorum kızımı okula gönderip ikizlerin kahvaltisini yaptırırken kahvemi içiyorumO maşallah çok erkencisin ben hala yatakta yazılanları okuyorum
Geçmiş olsunGünaydın kızlarbugün geçmeyen baş ağrımın dördüncü gününe girmiş bulunuyorum ilaç bitki çayı kahve hiç biri işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben aralıklı oruç yapıyorum daha kahvaltı yapmadım ama bugünün menüsünü yazayım
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim kara buğday ekmeği
Beyaz peynir zeytin
Ara öğün yapmıyorum
Akşam da ton balıklı salata yiyeceğim.
Bu da tarti fotoğrafım
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun
Ben de leslie yapıyorum sence bu daha mı iyidir leslieden40dk yaptım su içinde kaldım
5 dk bölgesel hareket yaptım
Etrafı toplayıp kahvaltımı yaparim
Canım bunun 15-20 dk lık videoları var. Onlara bakabilirsinBen de leslie yapıyorum sence bu daha mı iyidir lesliedendaha mı zor yani becerebilir miyim
Bende leslie yapıyorum aylardır ama bu daha fazla kalori yaktiriyor hareketleriyleBen de leslie yapıyorum sence bu daha mı iyidir lesliedendaha mı zor yani becerebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?