Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil mi

8 olmadan kalkıyorum kızımı okula gönderip ikizlerin kahvaltisini yaptırırken kahvemi içiyorum
Günü erken başlamak çok iyi oluyor çok bereketli oluyor ama işte sınav çalışırken hep erken kalkıyordum kütüphaneye gidiyordum şimdi böyle uykumu alsam bile yataktan çıkmak istemiyorum tabii çocuk olursa ne olacak hikaye belli

Tamam canım ben de denerim sağol

Glikojen depolarını boşaltmadan vücut yağ yakmaya başlamıyor. Ama sonra rayına giriyor

Ben görmeyince de sinir oluyorum.

Ben şehir değiştirsem gitmem, onlar da gelemez ben hiç görüşmüyorum kendileri de biliyor. Ama çok yüzsüzler hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istiyorlar.

Çocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil mi
Onlar kendi demiyor erkek kardeşlerin böyle diyor senin arkandan diyormuş o potansiyel var kardeslerinde kv kayınpeder yaşlı köyde kalıyorlar ist gelince bir ay kalıp gidiyorlar

Aynen aynen ben tamamen sıyrıldı artık..sadece eşim bayramlarda çocukları alıp gidiyor..oğlanlar görüyor sürekli ama kızım bayramdan bayrama görüyor dedesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…