Çocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil miTaşındık gittik dimi sus bi yok yeni ev almışız araba almışız durumları iyi fln
ben dualarima bile onları isim olarak soylemesemde eşimin ailesinede sağlık sıhhat ver diye ediyorum bide kim Benim için ne diliyorsa önce ona nasip et Allahım diyorum
Günü erken başlamak çok iyi oluyor çok bereketli oluyor ama işte sınav çalışırken hep erken kalkıyordum kütüphaneye gidiyordum şimdi böyle uykumu alsam bile yataktan çıkmak istemiyorum tabii çocuk olursa ne olacak hikaye belli8 olmadan kalkıyorum kızımı okula gönderip ikizlerin kahvaltisini yaptırırken kahvemi içiyorum
Tamam canım denerim cuma günü sağolCanım bunun 15-20 dk lık videoları var. Onlara bakabilirsinbu yağ yakıcı kardio gibi . Hatta kardionun eğlenceli hali leslie sıkıyo bi yerde ama bu çok akıcı
Tamam canım ben de denerim sağolBende leslie yapıyorum aylardır ama bu daha fazla kalori yaktiriyor hareketleriyle
İlk kez yaptığım için biraz zorlandım
Söyle düşünüyorum leslie ilk yaptığımda da zorlanmistim şimdi çok basit geliyor bunada alışıriz bence denemelisin
Glikojen depolarını boşaltmadan vücut yağ yakmaya başlamıyor. Ama sonra rayına giriyorGeçmiş olsun canım Bir şey olmaz sıkma canını oluyor öyle arada krizler ya hele regl haftası tam insanın kendiyle savaştığı bir hafta. Biz geçen hafta iki gün bozmuştuk film gecesi yaptık abur cubur yedik abarttık tabii o yüzden bu hafta vermem durdu
Ben görmeyince de sinir oluyorum.Ay ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyum
Ben şehir değiştirsem gitmem, onlar da gelemez ben hiç görüşmüyorum kendileri de biliyor. Ama çok yüzsüzler hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istiyorlar.Şehir değiştirmek daha mı iyi olur bilmiyorum bizim de bir yıl sonra tayinimiz çıkacak ama o zaman da şeyi düşünüyorum arada bir gelinecek yatılı kalınacak evlerinde şimdi en azından istemezsem gitmiyorum ama o zaman mecburen gideceğim bayramda seyran'da
Onlar kendi demiyor erkek kardeşlerin böyle diyor senin arkandan diyormuş o potansiyel var kardeslerindeÇocuğunun aldıklarını sevinmesi lazım normal ebeveynin ama bunları sanki düşmanları alıyor değil mi
Aynen aynen ben tamamen sıyrıldı artık..sadece eşim bayramlarda çocukları alıp gidiyor..oğlanlar görüyor sürekli ama kızım bayramdan bayrama görüyor dedesiniAy ben de öyle ya görüşmek zorunda kalınca günlerdir o psikolojiye atlatamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptıkları ettikleri rüyalarıma giriyorlar bunalıyorum eşimle kavga ediyorum ama görüşmeyince çok huzurluyum
Ağır ve yorucu muCanım bunun 15-20 dk lık videoları var. Onlara bakabilirsinbu yağ yakıcı kardio gibi . Hatta kardionun eğlenceli hali leslie sıkıyo bi yerde ama bu çok akıcı
Neden canm hayırdır, bir rahatsızlığın mı var yoksa durup dururken mi oldu?Bugün hiç iyi değilim kalbim çok sıkışıyor çarpıntı yapıyor
1 aydır böyle ara ara yokluyor panik atak kaynaklı mi yoksa stres den mi vs bilmiyorum kilodan mi dün iyiydim bugün birden başladıNeden canm hayırdır, bir rahatsızlığın mı var yoksa durup dururken mi oldu?
Doktora git canm Allah korusun kalple ilgili birşeyde olabilir,ihmal etme.1 aydır böyle ara ara yokluyor panik atak kaynaklı mi yoksa stres den mi vs bilmiyorum kilodan mi dün iyiydim bugün birden başladı
Randevu alıp gideceğim dediğin gibi böyle olmayacakDoktora git canm Allah korusun kalple ilgili birşeyde olabilir,ihmal etme.
Yoo kolay ağır değil 15-20 dk olanlardan başlayabilirsinAğır ve yorucu mu
Çok geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görin bi doktoraBugün hiç iyi değilim kalbim çok sıkışıyor çarpıntı yapıyor
Tamam inşallah Konya'da kardiyoloji Dr u bulmam lazımÇok geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görin bi doktora
Geçmiş olsunBugün hiç iyi değilim kalbim çok sıkışıyor çarpıntı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?