Geçmiş olsun noracımGünaydın kızlarbugün geçmeyen baş ağrımın dördüncü gününe girmiş bulunuyorum ilaç bitki çayı kahve hiç biri işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben aralıklı oruç yapıyorum daha kahvaltı yapmadım ama bugünün menüsünü yazayım
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim kara buğday ekmeği
Beyaz peynir zeytin
Ara öğün yapmıyorum
Akşam da ton balıklı salata yiyeceğim.
Bu da tarti fotoğrafım
Geçmiş olsun ihmal etme canımBugün hiç iyi değilim kalbim çok sıkışıyor çarpıntı yapıyor
Bende canım elimden geldiğince dikkat edeceğimBu arada ben hala 7 den sonra yememeye devam ediyorum. Geçen haftaki program yani. 6 da bitirdim
40dk yaptım su içinde kaldım
5 dk bölgesel hareket yaptım
Etrafı toplayıp kahvaltımı yaparim
Çok motive gördüm siziiHava çok güzeldi kızlar 5000 adım atıp geldim. Şimdi evdeki işlerimi halledip sporumu yapacağım. 15 gün bu tempoyla devam edip kendimi görmek istiyorum
Rabbim şifa versin canım. Az da olsa atıştırabilirsin. En azından 1 kase yoğurt. Tansiyonun düşüyor belki deBugünün berbat geçti kahvaltı ile duruyorum o zamanda fazla yiyemedim eşimde halsiz düşeceksin diyor ama canmm istemiyor ki
Buraya yazalom birbirimizi motive edelimÇok motive gördüm siziiYaptıkça daha enerjik ve keyifli oluyorsunuz. O enerjiniz de buraya yansıyor Kız neşesi
Tam dikkat etsek gidiyor ama ya. Biz de alışmaya çalışıyoruz canım ne yapalım. Yavaş olsun sağlam olsun. Elimizden geleni yapıyoruz gayet de güzel ilerliyoruzBuraya yazalom birbirimizi motive edelimah coko keşke de yaptığımız kadar da gitse ya çok zor gidiyor
İlk bir kaç ay vücut direnecek mecbur ama vazgeçmeyeceğizTam dikkat etsek gidiyor ama ya. Biz de alışmaya çalışıyoruz canım ne yapalım. Yavaş olsun sağlam olsun. Elimizden geleni yapıyoruz gayet de güzel ilerliyoruz
Herkes kendi seçtiğini yapacakBen egzersiz olayını anlamadım. İsteyen istediği egzersiz mi yapacak ...yoksa bur egzersiz belirleyip onu mu yapacak.
Kaçırdım sanırım
Süre yada tekrar belli mi peki ?Herkes kendi seçtiğini yapacak
Yok ben 15 dk lessie yi seçtimSüre yada tekrar belli mi peki ?
Boy 161 hedefim yokGeçmiş olsun noracım
Boy ve hedef kiloyu da alayım️
Geçmiş olsun ihmal etme canım
Geçmiş olsun canımBugün hiç iyi değilim kalbim çok sıkışıyor çarpıntı yapıyor
Teşekkür ederim canım Rabb'im hepinizden razı olsun inşallahGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım Rabb'im hepinizden razı olsunGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?