AleykümselamBi selam vereyim dedim hepinize
Meğer tartı gününüzmüş
Evet canım, tam olarak öyle, hemen zayıf olmak istiyorum ama dediğin gibi süreç 6 ay sürse de yerimde durmayacağım aslında kilom da gittikçe azalacak inşallah. Bende artık söyle bir şey de oldu sanırım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama çok diyet spor denedim en fazla 80i gördüm sonra tekrar doksana çıktım, ne yaparsam ne kadar az yersem kilo veremem inancı yerleşti ve inanır mısın gerçekten çok sıkı diyet yapsam da hep bu kilolarda kaldım, psikolojik olarak bedenimi kilitlemiş gibiyim resmenTabi katılabilirsin. Hoş geldin
Yüksek kilodan inerken gözünde büyür. Bir emek verince de hemen karşılığını almak istiyorsun. Çünkü alışkanlıkları değiştirmeye çalışmak büyük fedakarlık. Hemen farkı görmek istiyoruz. Her gün tartılmak istiyoruz. Ama gündendi -5 kg sonra 1 beden eksilmiş olacaksın. Bu da seni çok mutlu edecek. İşte o zaman o emeğe sarılıp bırakmak istemeyeceksin. Süreçte mutlu ediyor. Hafiflik hissi inanılmaz iyi geliyor canım. Hedefe çok var demiyorsun o zaman. Farkı görüyorsun.
Psikolojik tarafı büyük. İniş çıkışlar olur. Onda da birbirimize destek olacağız. Burada kimse kimseyi yargılamaz. Çünkü herkes alt metni görür.
Güncellemeleri yaparken listeye alacağım
Hedefe ne yazalım
Bazen kilo vermemiz durabiliyor. Ama üstüne gidersek o eşikte aşılıyor. Bu sefer durmayalımEvet canım, tam olarak öyle, hemen zayıf olmak istiyorum ama dediğin gibi süreç 6 ay sürse de yerimde durmayacağım aslında kilom da gittikçe azalacak inşallah. Bende artık söyle bir şey de oldu sanırım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama çok diyet spor denedim en fazla 80i gördüm sonra tekrar doksana çıktım, ne yaparsam ne kadar az yersem kilo veremem inancı yerleşti ve inanır mısın gerçekten çok sıkı diyet yapsam da hep bu kilolarda kaldım, psikolojik olarak bedenimi kilitlemiş gibiyim resmenay gerçekten çok mutlu oldum, yemek yemek gerçekten sigara tiryakiliği gibi
Tatsız tuzsuz şeyler vardır sizdeAleykümselambuyrun ne ikram edelim
Kızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Benim diyetisyenim zamanında ısrarla beni güne ılık limonlu zencefilli su ile başlatıyordu. Bu hafta onu deneyelim mi hepimiz
Yeni haftamız sıfır Tuz haftasi
Egzersiz olarak da günlük 6 bin adim veya 15 dk herhangi bir egzersiz yapalım bireysel. Gjw olur Leslie olur siz bilirsiniz
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
Değişti canım cuma olsun demiştik. Atma şansın var mı. Toksan sabah atarsınBugün muydu yaa
Olur canımŞuna ben de gireyim ya diyetsiz hareket olarak olmaz mı
OlurKızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Benim diyetisyenim zamanında ısrarla beni güne ılık limonlu zencefilli su ile başlatıyordu. Bu hafta onu deneyelim mi hepimiz
Egzersiz olarak da günlük 6 bin adim veya 15 dk herhangi bir egzersiz yapalım bireysel. Gjw olur Leslie olur siz bilirsiniz
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
Benim her sabah içtiğim ananaslı detox suyum var internetten almıştım ve içerken tamamen zencefil tadı geliyo olur muKızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
Hoş geldinBi selam vereyim dedim hepinize
Meğer tartı gününüzmüş
Gwj alıyorumKızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
Zencefil taze mi olacak canım? Ona göre yarın almaya çalışayım evde toz vardı.Kızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
İnşallah, evet bence de canım şöyle düşünüyorum önce 90 sonra 80 eşiğini pes etmeden geçebilirsem psikolojik olarak daha iradeli olabilirim gibi geliyorBazen kilo vermemiz durabiliyor. Ama üstüne gidersek o eşikte aşılıyor. Bu sefer durmayalımbunun ödemi var regli var. Ufak tefek oynamalar olacak. Pürüzlerde düşmemeyi öğrendikçe güzelleşecek. Geçen ay sadece 600 gr vermişim sanırım. Ama kilom düştüğü için olan bir durma değil. Üstüne gidemedim. Bazende gitmek istemedim. İnsanız. Süreci kabullenmek önemli. Ağır ağır vereyim ama vereyim. Bir rutin oluştukça kendi dengeni bulacaksın inşallah
Zencefilin de zayıflatma özelliği var. Toz zencefili suya mı eklediniz nasıl kullandınız? Egzersiz ben Leslie ‘yi seviyorum ya diğeri sarmadı beni.Kızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?