Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canım, tam olarak öyle, hemen zayıf olmak istiyorum ama dediğin gibi süreç 6 ay sürse de yerimde durmayacağım aslında kilom da gittikçe azalacak inşallah. Bende artık söyle bir şey de oldu sanırım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama çok diyet spor denedim en fazla 80i gördüm sonra tekrar doksana çıktım, ne yaparsam ne kadar az yersem kilo veremem inancı yerleşti ve inanır mısın gerçekten çok sıkı diyet yapsam da hep bu kilolarda kaldım, psikolojik olarak bedenimi kilitlemiş gibiyim resmen ay gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yemek yemek gerçekten sigara tiryakiliği gibi psikolojik kısmı daha çok zorluyor gerçekten..
Hedefe de 65 diyeyim ya hiç küçük küçük hedef koyup kendimi kandırmadan inşallah bu hedefe yürümek istiyorum

Kızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .

Benim diyetisyenim zamanında ısrarla beni güne ılık limonlu zencefilli su ile başlatıyordu. Bu hafta onu deneyelim mi hepimiz

Yeni haftamız sıfır Tuz haftasi

Egzersiz olarak da günlük 6 bin adim veya 15 dk herhangi bir egzersiz yapalım bireysel. Gjw olur Leslie olur siz bilirsiniz

Dönüşlerinizi bekliyorum

Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
G gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi

Bazen kilo vermemiz durabiliyor. Ama üstüne gidersek o eşikte aşılıyor. Bu sefer durmayalım bunun ödemi var regli var. Ufak tefek oynamalar olacak. Pürüzlerde düşmemeyi öğrendikçe güzelleşecek. Geçen ay sadece 600 gr vermişim sanırım. Ama kilom düştüğü için olan bir durma değil. Üstüne gidemedim. Bazende gitmek istemedim. İnsanız. Süreci kabullenmek önemli. Ağır ağır vereyim ama vereyim. Bir rutin oluştukça kendi dengeni bulacaksın inşallah

Şuna ben de gireyim ya diyetsiz hareket olarak olmaz mı

Olur

Benim her sabah içtiğim ananaslı detox suyum var internetten almıştım ve içerken tamamen zencefil tadı geliyo olur mu

Gwj alıyorum

Zencefil taze mi olacak canım? Ona göre yarın almaya çalışayım evde toz vardı.
İnşallah, evet bence de canım şöyle düşünüyorum önce 90 sonra 80 eşiğini pes etmeden geçebilirsem psikolojik olarak daha iradeli olabilirim gibi geliyor

Zencefilin de zayıflatma özelliği var. Toz zencefili suya mı eklediniz nasıl kullandınız? Egzersiz ben Leslie ‘yi seviyorum ya diğeri sarmadı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…