Merhaba hoş geldin.Bi selam vereyim dedim hepinize
Meğer tartı gününüzmüş
Bizde kısıtlama yok kontrol varTatsız tuzsuz şeyler vardır sizde
Tabiki olur küçük bir egzersiz bile çok şey değiştiriyorŞuna ben de gireyim ya diyetsiz hareket olarak olmaz mı
Olur tabiki Bromelian moBenim her sabah içtiğim ananaslı detox suyum var internetten almıştım ve içerken tamamen zencefil tadı geliyo olur mu
Yok canm to zencefilli çay kaşığı ucuyla arıyoruzZencefil taze mi olacak canım? Ona göre yarın almaya çalışayım evde toz vardı.
İnşallah, evet bence de canım şöyle düşünüyorum önce 90 sonra 80 eşiğini pes etmeden geçebilirsem psikolojik olarak daha iradeli olabilirim gibi geliyor
Hangisini seviyorsanız yapın kızlarZencefilin de zayıflatma özelliği var. Toz zencefili suya mı eklediniz nasıl kullandınız? Egzersiz ben Leslie ‘yi seviyorum ya diğeri sarmadı beni.
İnşallahZencefil taze mi olacak canım? Ona göre yarın almaya çalışayım evde toz vardı.
İnşallah, evet bence de canım şöyle düşünüyorum önce 90 sonra 80 eşiğini pes etmeden geçebilirsem psikolojik olarak daha iradeli olabilirim gibi geliyor
Daha önceki bir diyet sürecimde spordan yarım saat önce yarım limon bir bardak su 1 tatlı kaşığı toz zencefil çayı içiyordum tavsiye üzerine. Zencefil spor ile birlikte yağ yakınına katkı sagliyormus o zaman verdiğim kiloyu uzun süre korumustumKızlar herkesi tebrik ediyorum yeni gelenler hoşgeldiniz .
Benim diyetisyenim zamanında ısrarla beni güne ılık limonlu zencefilli su ile başlatıyordu. Bu hafta onu deneyelim mi hepimiz
Yeni haftamız sıfır Tuz haftasi
Egzersiz olarak da günlük 6 bin adim veya 15 dk herhangi bir egzersiz yapalım bireysel. Gjw olur Leslie olur siz bilirsiniz
Dönüşlerinizi bekliyorum
Chocolita
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
@Pembe Lotus
@gelgor
M Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
@asliogretmen
norayildiz
Berrfeelinda
gundendi
Benim rakip gelmiş
Tokum şimdi canm, sabah atayımDeğişti canım cuma olsun demiştik. Atma şansın var mı. Toksan sabah atarsın
Evet bu canımOlur tabiki Bromelian mo
HosgelmissinBi selam vereyim dedim hepinize
Meğer tartı gününüzmüş
HosgeldinMerhaba kızlar, sırf buraya yazabilmek için üye oldum bugün uzaktan takip ediyordum konuyu ara arakoca bir yaz geçti, ha bugün başladım ha başlayacağım derken ne yazlar ne kışlar ne seneler geçti ve ben 3 senedir 90 kilo altını göremedim. Chocolita özellikle senin yazını kaç kere okudum bilmiyorum sanki bu kiloları bir günde almışım gibi hemen gitsin istiyorum gitmeyince hemen motivasyonum kırılıyor ve her şeyden önce tam olarak senin dediğin gibi her boş anımda rahatlamak için yemek yiyorum resmen.
Bu sabah bismillah diyerek yürüyüşe ve diyete başladım ve eğer beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum çünkü bu yolda bana destek olacak bir arkadaşım yok ve benim motivasyona çok ihtiyacım var
32 yaşındayım, ev hanımıyım, bir çocuğum var, 172 boy ve 92,50 kilo ile aranıza katılıyorum inşallah
Ay süper o zaman yarın aç karına yapayım inşallahYok canm to zencefilli çay kaşığı ucuyla arıyoruz
172 canım boyum da, böyle taksit taksit söyledim gibi olduİnşallah
Boy bilgisini de açabilir miyim listeye geçiyorum da
Berrfeelinda boy ve hedef yazmış mıydın canım
HosbuldummHosgeldin
Kişiler | Su Haftası (1 gün | Egzersiz Bacak Egzersizi |
| 2 | 1 |
| 2 | 2 |
| 2 | 4 |
| 1 ️ | 2 |
| 4 | 2 |
Pembe Lotus | 4 | 4 |
| 4 | 3 |
gelgor | 2 | 0 |
M Mavistez | 2 | 2 |
asliogretmen | 4 | 4 |
| 4 | 4 |
| 4 | 4 |
| 4 | 4 |
M Marjolein | 1 | 1 |
| 2 | 2 |
MerhabalarListeye yeni katılanlar yazar mısınız sizi ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?