Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Oh canım çekti mercimek köftesini kız

Geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar, sırf buraya yazabilmek için üye oldum bugün uzaktan takip ediyordum konuyu ara ara koca bir yaz geçti, ha bugün başladım ha başlayacağım derken ne yazlar ne kışlar ne seneler geçti ve ben 3 senedir 90 kilo altını göremedim. Chocolita özellikle senin yazını kaç kere okudum bilmiyorum sanki bu kiloları bir günde almışım gibi hemen gitsin istiyorum gitmeyince hemen motivasyonum kırılıyor ve her şeyden önce tam olarak senin dediğin gibi her boş anımda rahatlamak için yemek yiyorum resmen.
Bu sabah bismillah diyerek yürüyüşe ve diyete başladım ve eğer beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum çünkü bu yolda bana destek olacak bir arkadaşım yok ve benim motivasyona çok ihtiyacım var
32 yaşındayım, ev hanımıyım, bir çocuğum var, 172 boy ve 92,50 kilo ile aranıza katılıyorum inşallah

Tartı fotoğrafı da eklemeniz gerekiyor. Hoş geldiniz

Eklentiler

• IMG_0239.webp
    39 KB · Görüntüleme: 5
Tabi katılabilirsin. Hoş geldin
Yüksek kilodan inerken gözünde büyür. Bir emek verince de hemen karşılığını almak istiyorsun. Çünkü alışkanlıkları değiştirmeye çalışmak büyük fedakarlık. Hemen farkı görmek istiyoruz. Her gün tartılmak istiyoruz. Ama gündendi -5 kg sonra 1 beden eksilmiş olacaksın. Bu da seni çok mutlu edecek. İşte o zaman o emeğe sarılıp bırakmak istemeyeceksin. Süreçte mutlu ediyor. Hafiflik hissi inanılmaz iyi geliyor canım. Hedefe çok var demiyorsun o zaman. Farkı görüyorsun.
Psikolojik tarafı büyük. İniş çıkışlar olur. Onda da birbirimize destek olacağız. Burada kimse kimseyi yargılamaz. Çünkü herkes alt metni görür.
Güncellemeleri yaparken listeye alacağım
Hedefe ne yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…