Gerçekten miAA aynı kilodayiz
Kız terlikleri çıkarsan düşersinSabitim
Oh canım çekti mercimek köftesini kızDişçiye gittik süt dişi çekilecekmis enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bı hafta sonra çekilecek
Eve gel çocukları doğurup pazara gittim geldim kahvemi içtim
Akşama mercimek köftesi yoğurtlu kereviz yapacağım kendime listemde yok canım çok istiyor ölçülü bir şekilde yerim
Etiket yapmayi unutmayalim2 litre su
Bacak egzersizi
Sabah: omlet, domates, salatalık, zeytin
Öğlen: yemedim
Akşam: çorba, pilav, tavuk, fasulye
Geçmiş olsun canımDişçiye gittik süt dişi çekilecekmis enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bı hafta sonra çekilecek
Eve gel çocukları doğurup pazara gittim geldim kahvemi içtim
Akşama mercimek köftesi yoğurtlu kereviz yapacağım kendime listemde yok canım çok istiyor ölçülü bir şekilde yerim
Canım ah nasıl unutmuşum. Hemen atıyorum.Tartı fotoğrafını da atar mısın aslım
Tartı fotoğrafı da eklemeniz gerekiyor. Hoş geldinizMerhaba kızlar, sırf buraya yazabilmek için üye oldum bugün uzaktan takip ediyordum konuyu ara arakoca bir yaz geçti, ha bugün başladım ha başlayacağım derken ne yazlar ne kışlar ne seneler geçti ve ben 3 senedir 90 kilo altını göremedim. Chocolita özellikle senin yazını kaç kere okudum bilmiyorum sanki bu kiloları bir günde almışım gibi hemen gitsin istiyorum gitmeyince hemen motivasyonum kırılıyor ve her şeyden önce tam olarak senin dediğin gibi her boş anımda rahatlamak için yemek yiyorum resmen.
Bu sabah bismillah diyerek yürüyüşe ve diyete başladım ve eğer beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum çünkü bu yolda bana destek olacak bir arkadaşım yok ve benim motivasyona çok ihtiyacım var
32 yaşındayım, ev hanımıyım, bir çocuğum var, 172 boy ve 92,50 kilo ile aranıza katılıyorum inşallah
G gelgor 3 günlük menü
M Mavistez 2 günlük menü
TheDandelion 2 günlük menü gelmedi kızlar
Düzeltmeetiket yapmıyorsunuz görmüyorum
MerhabaListeye yeni katılanlar yazar mısınız sizi ekleyeceğim
HoşbuldumTartı fotoğrafı da eklemeniz gerekiyor. Hoş geldiniz
Tabi katılabilirsin. Hoş geldinMerhaba kızlar, sırf buraya yazabilmek için üye oldum bugün uzaktan takip ediyordum konuyu ara arakoca bir yaz geçti, ha bugün başladım ha başlayacağım derken ne yazlar ne kışlar ne seneler geçti ve ben 3 senedir 90 kilo altını göremedim. Chocolita özellikle senin yazını kaç kere okudum bilmiyorum sanki bu kiloları bir günde almışım gibi hemen gitsin istiyorum gitmeyince hemen motivasyonum kırılıyor ve her şeyden önce tam olarak senin dediğin gibi her boş anımda rahatlamak için yemek yiyorum resmen.
Bu sabah bismillah diyerek yürüyüşe ve diyete başladım ve eğer beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum çünkü bu yolda bana destek olacak bir arkadaşım yok ve benim motivasyona çok ihtiyacım var
32 yaşındayım, ev hanımıyım, bir çocuğum var, 172 boy ve 92,50 kilo ile aranıza katılıyorum inşallah
Hoş geldin berfe
Selam bonusumBi selam vereyim dedim hepinize
Meğer tartı gününüzmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?