Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Acquaa Aylık sonuç + geldiğinden 1 uyarı var. Bu hafta Tuz haftasına dikkat ederek sildirebilirsin canım
Bu ay böyle olmuş olabilir. Fazla bir fark yok sabit gibi düşünelim. Regle yakın mısın?

Reglim canım ondan birde dün geceki tatlıda ödem yaptı sanırım onlarla birlikte böyle oldum.

Ellerine sağlık çokom

Anam kazanmışım

Baştaki rakibem dut olmak üzere bütün canım kızları tebrik ediyorum harikayız süperiz

Süper olmuş canım Chocolita

Selam
Allah affetsin bugün sudan çıkmış balık gibiydim
Kefir mayası aldım artık evde kendim yapcam kefirimi
Sabah kahvaltı yaptım klasik 1 dilim ekmek
Ara 2 ekler
1 çikilata
Son öğün 18.30
1 bardak kefir
1 çay tabağı kadar cips
Ama adım çok bence yaktım
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1612.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_1611.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 0
Kizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Biliyorsunuz ben Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden hızlı kilo vermek istiyorum
Ama bu ay yeni bir takviye denemek istiyorum onu deniyorum dedim. Hatta ovulasyon testim hiç olmadığı kadar koyu çıkmıştı. Şimdi adetime 7 gün var ve benim lekelenmem olmus afedersiniz hiç böyle bişey yaşamadım umutlanmak istemiyorum ama olmus olabilir mi yaa

Olabilir canım, toz zencefil de olur di me?
emeğine sağlık çokom çok teşekkür ederiz.
Tebrikler canlar

Dut bende yeni öğrendim hazır kefirlerde alkol oluşumu olabiliyormuş ginnes o yüzden helal sertifikasi vermiyormuş evde yapın karanlıkta kalsın aynı gün tüketin bekletmeyin diyorlar. Bekledikçe alkol oranı artiyormus nasıl yaptın sen evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…