Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evrt canım yorma kendini çok nabzın hızlı atmasın Allah korusun benim nabzımmm çok hızlı attığı bir günün sonrası düşük yapmıştım boşver yapma bekle biraz
Çok geçmiş olsun bir pozitifi görsem dikkat edeceğim de hiç göremedim ki

İnşallah görürsün canımm hayırlısıyla sağlıkla ben de çok duydum bir ay sonra tüp bebeğe başlıyorum diyip hamile kalanları
İnşallah inşallah canım bu bile bende istemsiz bir mutluluğa sebep oldu pozitif olursa naparim bilmiyorum

Canım hayırlısı inşallah tüp bebek tedavisine ihtiyaç kalmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

Geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar
Ağrı kesicilerin etkisi geçince başlıyor aglamaya yeni ağrı kesici verdim karanfil koyduk bu gece yanimda uyuyacak dün gece de oda bende uyumadik
İns yarın ki antibiyotik dozundan sonra daha iyi olur
Ellerine sağlık canım
Bana şu ara gwjo iyi geldi zor oluyor ama karsiliginda eksikler görüyorum
Emeğine sağlık canım
Kadına bide kefir yapacak vayy be
Ben tuttumu bozuk mu oldumu derken anksiyetenin dibine vururum
Kızlar Bugun Saldim cayira mevlam kayira durumu yasandi, anladiniz siz onu
Bil bakalım başka kimler böyleydi

espressoc canım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırız olmasada üzülme tüp Bebek tedavisi ile bu sefer olur inşallah
Benim 3.tup Bebek tedavisinde kızım oldu
4.tup bebektede ikizlerim oldu seni çok iyi anlıyorum benim zamanım varmış diyorum düşününce çabaladım o kadar Rabbim 10.senemizde nasıp etti umudumu hiç kesmedim hep dua ettim
Dualarimi yaşıyorum yorucu ama güzel bıcır bıcır evin içinde üç çocuk ikizler aksama kadar oyun oynayıp kavga ediyorlar uyudular özlüyorum şimdi

Canım 5 yıldır o kadar alıştım ki negatif görmeye küçük bir üzülürüm ama çok da yıkılmam kendimi zaten hazırladım tüp bebek tedavisine olursa güzel bir mucize olur Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah amin canım çok teşekkür ederim

İnşallah inşallah canım bu bile bende istemsiz bir mutluluğa sebep oldu pozitif olursa naparim bilmiyorum
Hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın canım

Bugün kahvaltıda bir tam buğday lavaş, biraz beyaz peynir, bir domates, bir haşlanmış yumurta, 2 dilim hindi füme yedim.

Öğlen makarna yedim

Akşam da yeşil mercimek yedim bir tabak.

Sabah 7 bin küsür adımlık yürüyüş yaptım yaklaşık 50 dk, gün içinde koşturmadan 10bin adımı da tamamlamışım.

Eklentiler

• IMG_0247.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 2
norayildiz ve M Mavistez tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…