- 11 Şubat 2016
- 4.078
- 18.926
- 208
Bu konularda çok bilgim yok ama inşallah isteğin olmuştur canım. Rabbim gönlüne göre versin. SağlıklaKizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Biliyorsunuz ben Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden hızlı kilo vermek istiyorum
Ama bu ay yeni bir takviye denemek istiyorum onu deniyorum dedim. Hatta ovulasyon testim hiç olmadığı kadar koyu çıkmıştı. Şimdi adetime 7 gün var ve benim lekelenmem olmus afedersiniz hiç böyle bişey yaşamadım umutlanmak istemiyorum ama olmus olabilir mi yaa
Koşturmaca işe devam canımHoş geldin canım senin nasıl gidiyorr
Olabilir canim Insllah olmuştur biz de tüp bebege baslamadan hamile kaldikKizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Biliyorsunuz ben Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden hızlı kilo vermek istiyorum
Ama bu ay yeni bir takviye denemek istiyorum onu deniyorum dedim. Hatta ovulasyon testim hiç olmadığı kadar koyu çıkmıştı. Şimdi adetime 7 gün var ve benim lekelenmem olmus afedersiniz hiç böyle bişey yaşamadım umutlanmak istemiyorum ama olmus olabilir mi yaa
Amin canım inşallah Allah razı olsun böyle şeyler olunca da iste Spor yapamıyorumBu konularda çok bilgim yok ama inşallah isteğin olmuştur canım. Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıkla
Yaa gerçekten mi çok duygulandım tuhaf oldum görünceOlabilir canim Insllah olmuştur biz de tüp bebege baslamadan hamile kaldik
Yapmayıver canım yeter ki olsun.Amin canım inşallah Allah razı olsun böyle şeyler olunca da iste Spor yapamıyorum
Evet yeter ki olsun valla yapmasam da olurYapmayıver canım yeter ki olsun.
Amin Amin İnşallah canimYaa gerçekten mi çok duygulandım tuhaf oldum görünceinşallah olmuştur Allah'ım bu eziyetlere gerek kalmaz
Bi tatlı kaşığı kadar kefir mayasını 1 lt süte kattım dolaba koydum. 12 saatten fazla kalırsa alkol artmaya başlıyormuş. 12 saat sonunda plastik süzekle süzüp içicem inşallahDut bende yeni öğrendim hazır kefirlerde alkol oluşumu olabiliyormuş ginnes o yüzden helal sertifikasi vermiyormuş evde yapın karanlıkta kalsın aynı gün tüketin bekletmeyin diyorlar. Bekledikçe alkol oranı artiyormus nasıl yaptın sen evde
CanımmmKizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Rabbim gönlüne göre versin camım benim inşallah yerleşmedirKizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Canım benim müjdeli haberlerini alırız inşallahhKizzlar burda biz bir aile gibi olduk hepinizle o yüzden sizinle paylaşayim
Yalnız değilsinKızlar Bugun Saldim cayira mevlam kayira durumu yasandi, anladiniz siz onu
Evrt canım yorma kendini çokAmin canım inşallah Allah razı olsun böyle şeyler olunca da iste Spor yapamıyorum
Sağlık olsun canım. Ne zaman hazır hissedersen aklında bulunsun. Listeye katılmadan da istediğin zaman yazabilirsinKoşturmaca işe devam canımkilom aldı başını gitti
Peki mayası tek kullanımlık mi toz mu ben eczanede aldım ama yapamadimBi tatlı kaşığı kadar kefir mayasını 1 lt süte kattım dolaba koydum. 12 saatten fazla kalırsa alkol artmaya başlıyormuş. 12 saat sonunda plastik süzekle süzüp içicem inşallah
Ay inşallah ya bilmiyorum ki olabilir mi nasıl oluyor ne zaman oluyorCanımmmyerleşme kanaması olabilir
Amin canım inşallahRabbim gönlüne göre versin camım benim inşallah yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?