Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canım aynen ben de gidip öbür yazını bir okuyayım. Belki bilmiyorsun ama o yazı bir çok insana en kötü anında başaramayacağımızı düşündüğümüzde ışık oluyor

Benim de bu haftam çok kötü geçti halbuki kilo verdim diye gaza gelmem lazımdı ama olmadı. Belki de nasılsa veriyorum diye rahatlık geldi bilmiyorum.

Yine de gram da olsa yavaş da olsa vermeye devam edeceğimize inanıyorum. İyi ki varsın çikolatam iyi ki varsınız kızlar

Yazılanların çoğunu okuyamıyorum
Günün menüsü
Sabah klasik kahvaltı ek olarak 3 yk kadar patates salatası
Akşam ton balıklı salata
2 yk haşlanmış sebzeli yağsız makarna
Adimlarima bakın
Chocolita
espressoc

Eklentiler

• 17607320023096039696758074355811.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 12
Bugün çokkkk şişkinlik var öyle böyle değil.
Sabah 4 çeri domates yağsız lor peyniri
Fırın patates biraz
Ejder meyvesi yedim bir iki parça. Hayatımda ilk defa yedim oğlum merak etti aldık
Aralarda dünden falan diyet dışılar vardı. Malesef yedim. Adım da az.
Yarın adım atarım inşallah espressoc karın egzersizini yatmadan yapacağım

İyi geceler kızlar
Sabah
Omlet iki dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez bir küp helva 1 küp peynir 5-6 tane zeytin çay

Akşam
Kıymalı fırında kabak ve patlıcanlı yemek yaptım onu yedim 3 YK yoğurtla

Şu miktar 1.5 lt
Adım 3.4 k

espressoc

Chocolita

Sporumuda egzersizi de yaptım. Spor dan kasıt temizlik yaptım temizliğin ardından da dünkü attığım videoyu yaptım

Eklentiler

• 1000040145.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 9
Ay ne güzel bir kalori yakımı bu

Bugün Instagramda gördüm her yemeğin başında zayıflıyorum, hafifliyorum, şükrediyorum diyecekmişiz öyle zayıflayan varmış.
Ic ses insanı çok etkiliyor buna bende inanıyorum dün negatiftim negatif devam etti hersey ...

Vallahi bende dün akşam ayniydim choco dün u telafi etmek için yapay zekaya sordum bugün onun dedigini yapacağım inşallah

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…