- 1 Mayıs 2024
- 699
- 1.145
- 33
- 31
Evet canım aynen ben de gidip öbür yazını bir okuyayım. Belki bilmiyorsun ama o yazı bir çok insana en kötü anında başaramayacağımızı düşündüğümüzde ışık oluyorSinir stres üzüntü her şey. Bu hafta benim üstümde de hepsinden bir dal vardı. Karabasan oturmuş gibiydi. Bugün açtım yasin dinledim. Kilo aldığım için moralim ayrıca bozuldu. Karnım şişmiş kocaman. Hep yattım. Hemen depresyonluk oldum. İnsan hasta gibi hissediyor. Hiçbir şeye hevesi olmuyor. Ama mecbur kalkıyorsun. Toparlanmak zorundasın.
Önce duş arkadaşlar. O suyla beraber bütünnn o negatif enerji, kara bulutlar geçen hafta olan her şey akıp gitsin. Çıkınca tertemiz bir başlangıç
Ay ne güzel bir kalori yakımı buİyi geceler kızlar
Sabah
Omlet iki dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez bir küp helva 1 küp peynir 5-6 tane zeytin çay
Akşam
Kıymalı fırında kabak ve patlıcanlı yemek yaptım onu yedim 3 YK yoğurtla
Şu miktar 1.5 lt
Adım 3.4 k
espressoc
Chocolita
Sporumuda egzersizi de yaptım. Spor dan kasıt temizlik yaptım temizliğin ardından da dünkü attığım videoyu yaptım
Ay ne güzel bir kalori yakımı bu
Ben de duydum bunu ama inanmak lazımmış ve her yediğim sağlığıma iyi geliyor falan demek lazımmışBugün Instagramda gördüm her yemeğin başında zayıflıyorum, hafifliyorum, şükrediyorum diyecekmişiz öyle zayıflayan varmış.
Ic ses insanı çok etkiliyor buna bende inanıyorumBugün Instagramda gördüm her yemeğin başında zayıflıyorum, hafifliyorum, şükrediyorum diyecekmişiz öyle zayıflayan varmış.
Vallahi bende dün akşam ayniydim choco dün u telafi etmek için yapay zekaya sordum bugün onun dedigini yapacağım inşallahBugün çokkkk şişkinlik var öyle böyle değil.
Sabah 4 çeri domates yağsız lor peyniri
Fırın patates biraz
Ejder meyvesi yedim bir iki parça. Hayatımda ilk defa yedim oğlum merak etti aldık
Aralarda dünden falan diyet dışılar vardı. Malesef yedim. Adım da az.
Yarın adım atarım inşallahespressoc karın egzersizini yatmadan yapacağım
Deneyeyim bunu.Bugün Instagramda gördüm her yemeğin başında zayıflıyorum, hafifliyorum, şükrediyorum diyecekmişiz öyle zayıflayan varmış.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Diyetisyen gidiyorum sabah burun akıntısı ve bogaz yanmasıyla uyandım
Eve gelince tartı resmimi atarım
Bende acayip motivasyon düşüklüğü yaşıyorum günlerim stresli geçiyor buda motivasyonumu etkiliyor
Günaydın çıtır kızlar
Ya ben sabah kahvaltıda unuttum söylemeyi.Deneyeyim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?